Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

American Tourister alennuksessa

American Tourister tarjoaa matkustajille erinomaiset laukkuratkaisut niin pitkiä lomamatkoja, kuin ketteryyttä vaativia työreissuja silmällä pitäen. Ihastu pirteisiin väreihin, tunnistettavaan laatuun ja kestäviin materiaaleihin. Löydä matkalaukut meiltä!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

American Tourister: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

American Tourister on yksi maailman tunnetuimmista ja johtavista matkalaukkumerkeistä. Brändin tuotteet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja huipputason laatua niin materiaalien kuin muotoilunkin osalta. Vie matkailunautintosi uudelle tasolle hankkimalla Lounge by Zalandon matkalaukkukampanjasta uusi upea matkalaukku.

americantourister outlet 2 CM

Hanki American Tourister -matkalaukku seuraavaan seikkailuusi

American Tourister omaa pitkän historian yhtenä maailman johtavista matkalaukkubrändeistä. Sen toiminta-ajatuksena on vuoden 1933 aikaisesta perustamisestaan lähtien ollut kestävien, mutta edullisten matkalaukkujen tarjoaminen kaikille. Brändin tuotteissa on panostettu nimenomaan kestävyyteen innovatiivisten ja korkealaatuisten materiaalien kautta, sekä helppokäyttöisyyteen erilaiset matkustustarpeet huomioiden. Kun näihin ominaisuuksiin on yhdistetty vielä tunnistettavaa muotoilua, kauniita värejä ja tyylikkäitä yksityiskohtia, ollaan juuri sinun tuleviin seikkailuihin sopivien matkalaukkujen parissa. Lounge by Zalandolla voit löytää omat suosikkisi vieläpä merkittävin alennuksin varustettuna.

Yksi erittäin tunnettu matkalaukku on alan johtavalla huomionosoituksella palkittu SoundBox-malli. Tämä tunnistettavalla ympyrämuotoilulla varustettu laukkumalli on monien muiden laukkumerkin tuotteiden tavoin valmistettu polypropeenista, joka on käynyt läpi tarkan testauksen saavuttaakseen kestävyysominaisuudet, joita huipputason matkalaukulta odotetaan. Tämänkin laukkumallin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi hiljaisesti rullaavat tuplarenkaat, kaikista kokoluokista löytyvä laajennettava lisäosa lisätilan tuomiseksi, sekä pakkaamista helpottavat ristikkäiset kuminauhat ja vetoketjullinen tilanjakaja. Turvallisuutta matkatavaroillesi tuo puolestaan kolminumeroinen TSA-lukko.

americantourister outlet 3 CM

Löydä American Tourister -matkalaukut tyylikkäissä väreissä

American Touristerin matkalaukut ovat kestävyyden ja käytännöllisyyden ohella myös erittäin tunnistettavia ja tyylikkäitä. Missään ei ole kielletty yhdistämästä käytännöllisyyttä trendikkyyteen ja erottuvuuteen, ja tämän yhdistelmän American Tourister nimenomaan taitaa. Lounge by Zalandolla löydät brändin tuotteita ihastuttavan eloisissa ja pirteissä väreissä. Näiden avulla erotut halutessasi joukosta ja tuot eloa ankeassakin kelissä matkustamiseen.

Valinnaksesi voi osua rauhallisen tyylikäs ja aina varma musta American Tourister -lentolaukku. Mikäli kuitenkin haluat hieman irrotella ja paikantaa laukkusi laukkuhihnalta yhdellä silmäyksellä, saattaa valintasi osua pirteän pinkkiin, oranssiin tai kauniisti sinisen ja vihreän sävyjä yhdistelevään petroolin väriseen malliin. Löydä omia tarpeitasi vastaava laukun kokoluokka, on se sitten pitkälle matkalle suunniteltu iso matkalaukku näppärä reppu, ja ihastu kattavaan värivaihtoehtojen kavalkadiin. Lounge by Zalandon kampanjasta saatat löytää komeiden yksiväristen mallien lisäksi myös erityisesti nuoremman matkustajakunnan makuun istuvia sarjakuvahahmojen kuvilla koristeltuja malleja.

Ihastu brändin kattavaan tarjontaan erilaisia laukkuvaihtoehtoja niin värien kuin tyylienkin puolesta ja poimi matkaan suosikkisi Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta, josta löydät sopivat mallit niin nuorelle kuin kokeneellekin matkaajalle. Tutustu samalla myös outlet-verkkokauppamme muuhun tarjontaan ja löydä uuteen matkalaukkuusi laadukasta pakattavaa sadoilta huippubrändeiltä.

Nauti edullisesta shoppailusta kotona ja matkalla

American Tourister outlet on yksi monista Lounge by Zalandon tarjoamista huikeista tarjouskampanjoista. Jännittävän outlet-verkkokauppamme valikoimista voit jäseneksi liittymisen jälkeen löytää suuren määrän lähes päivittäin vaihtuvia, muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia alekampanjoita, joissa tuotteet voivat olla jopa 75% alennuksella niiden vähittäismyyntihintaan verrattuna. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, eikä se sisällä ostopakkoa. Pääset kuitenkin tutustumaan mainioon aletarjontaamme muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla, sekä nauttimaan ostoksien teon jälkeen esimerkiksi 31 päivän ilmaisesta palautusoikeudesta.

Lounge by Zalandolla voit shoppailla niin verkkosivujemme kautta tietokoneella, kuin matkalla ollessasi kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Mobiilisovelluksen avulla voit tarttua nopeimmin juuri alkaneisiin tarjouskampanjoihin ja tehdä löytöjä vaikka aamuisella matkalla työpaikalle. Saat myös säädettyä saapuvia markkinointiviestejä haluamallesi tasolla, jotta pysyt kartalla parhaista tarjouksista.