Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Casall alennuksessa

Casall nostaa treenisi uudelle tasolle! Tutustu laajaan valikoimaan treenitoppeja, leggingssejä ja urheiluvarusteita. Valitse Casall ja tee jokaisesta treenipäivästäsi energinen.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Casall: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Olitpa sitten ammattiurheilija, penkkiurheilija tai jotain siltä väliltä, Casall tarjoaa jokaiselle sopivat ja mukavat urheiluvaatteet vuosikymmenten kokemuksella. Casall on ruotsalainen vaatemerkki, jonka valikoimasta löydät urheiluvaatteiden testivoittajia ja vuosia menestystuotteena pysyneitä tuotemerkkejä.

Liity ja tutustu valikoimaan Lounge by Zalandolla ja tartu mahdollisuuteen shoppailla Casall-tuotteita edullisesti.

Casall outlet 2 CM

Casall on urheiluvaatteiden ammattilainen jo vuodesta 1984

Urheiluvaatemerkki Casall on jo 30 vuoden historian omaava brändi ja sen keskiössä ovat urheiluvaatteet, jotka sopivat kaikille tyylistä riippumatta. Brändin periaatteena ovat vaatteet, jotka ovat harmoniassa kehon, tyylikkyyden ja tekstiilien kanssa ja Casall hyödyntää tekstiileissään myös kierrätettyjä materiaaleja. Casallin käsialaan kuuluu menestystuote Iconic Sports Bra, joka on vuodesta toiseen huippusuosittu urheiluliivi. Casallin trikoot ovat myös pitkän suunnittelun tuloksia, joiden käyttöominaisuudet takaavat vaativampaankin käyttöön sopivat trikoot tyyliä unohtamatta.

Alennuksia Casall-trikoista tilanteeseen kuin tilanteeseen 

Tyylikkäät Casall-trikoot sopivat niin lenkkipolulle kuin sohvalle. Tilanteessa kuin tilanteessa, tyylikkyys ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Brändin trikoita löytyy useaa eri mallia, joista valita urheilulajiin ja tyyliin parhaiten sopiva malli, oli kyseessä sitten jooga, kuntosali, juoksulenkki tai sitten tapaaminen ystävän kanssa kaupungilla. Trikoissa on materiaalista riippuen erilaiset ominaisuudet eri tilanteisiin. Esimerkiksi suuren intensiteetin kuntosalihetkeen trikoista löytyy napakka tuki, tehokas kosteudenpoisto ja vahva materiaali, joka kestää kyykkytreenin. Joogahetkeen ja rentoiluun sopivat trikoot tarjoavat pehmeän materiaalin ja kehoa tyylikkäästi tukevan muotoilun.

Tutustu näihin ja moniin muihin Casall-aletuotteisiin Lounge by Zalandolla.

Casall outlet 3 CM

Casall-trikoiden Signature Fabrics -valikoima 

Casall Signature Fabrics sisältää viisi erilaista trikootuotetta:

🔹 Sculptify sopii parhaiten suuren intensiteetin treenihetkeen tai hot joogaan. Trikoissa on kevyt materiaali, joka hengittää hyvin treenin aikana ja taattu tyyli, joka näyttää luksukselta ja kestää.

🔹 Hold-on-Tight sopii juoksulenkille ja lajeihin, joissa kaipaat napakkaa tukea ja tehokasta kosteudenpoistoa treenin aikana. Tuotteessa on napakka ommel, joka kestää taatusti kyykkytreenin.

🔹 Toning Touch sopii laajasti ja ympärivuotisesti erilaisiin tilanteisiin ja lajeihin kuten joogaan, juoksuun ja painonnostoon. Mukavissa trikoissa on pehmeä ja kestävä materiaali, joka tukee kehoa imartelevasti ja näyttää hyvältä kaupungillakin.

🔹 Smooth Shaping sopii kaikkiin aktiviteetteihin, mutta käytetään eniten kuntosalilla. Trikoissa on napakka materiaali, joka tukee tuntuu mukavalta. Ne ovat tyylikkäät päällä ja niissä on hienoisen kiiltävä viimeistely.

🔹 Silky Support käy kaikkiin sisäaktiviteetteihin kuten joogaan, pilatekseen ja barreen. Tuotteen etuina ovat erittäin nopea kuivuminen, kevyt tuki ja kaunis muotoilu.

Tee löytöjä ja saa tukea urheiluun Casall-urheiluliiveillä 

Casall-urheiluliivit tarjoavat tuen naisille urheilulajista riippumatta laajalla kokovalikoimalla ja tyylillä. Brändi on erityisesti tunnettu menestystuotteestaan Iconic Sports Bra. Iconic Sports Bra on suunniteltu sopivaksi moneen eri käyttötarkoitukseen ja tuote on brändin vanhin tuotemerkki urheiluliiveistä. Iconic Sports Bra on pysynyt vuosia parhaiten myyvänä Casallin urheiluliivinä. Iconic Sports Bra on myös useasti nimitetty testivoittajaksi kategoriassaan.

Sen lisäksi Casall-urheiluliivien valikoimasta löytyy paljon myös muita erilaisia tyylejä. Valikoimasta löydät muun muassa saumattomat liivit, edestä ja takaa kiinnitettävät liivit, ohuilla ja paksuilla olkaimilla varustetut liivit ja paljon muuta. Käy tutustumassa outlet-valikoimaan ja tee alelöytöjä, jotka tekevät seuraavasta urheiluhetkestä miellyttävämmän, tuetumman ja tyylikkäämmän.

Liity ja tutustu tuotteisiin Lounge by Zalandolla

🔹 Casallin ohella voit tutustua moniin muihin huippubrändeihin superedulliseen hintaan.

🔹 Palautukset ovat sinulle aina ilmaisia.

🔹 Jopa 75% alennus ohjevähittäishintaan verrattuna.

Liity Lounge by Zalandoon jo tänään ja tutustu vain jäsenille näkyvään eksklusiiviseen valikoimaan.

Valikoimat vaihtelevat säännöllisesti ja löytöjä voit tehdä niin vaatteista, kengistä, asusteista kuin kodinsisustuksesta ja lifestyletuotteista. Alennukset ovat vain lyhyen ajan voimassa, joten valikoimaan kannattaa tutustua säännöllisesti, jotta et jää paitsi mahtavista löydöistä!