Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Alpha Industries alennuksessa

Alpha Industries tekee rouheaa muotia, jolla erotut joukosta. Tutustu upeaan valikoimaan merkin trendikkäitä takkeja, huppareita ja monia muita suosikkituotteita. Poimi joukosta suosikkisi outlet-hintaan ja lisää hitunen asennetta lookiisi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(60)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Amerikkalaisen Alpha Industries -merkin mallistot huokeaan hintaan

Alpha Industries -merkin tunnetut pilottitakit ja muut vaatteet löydät Lounge by Zalandolta. Tämä outlet-verkkokauppa on ehdoton ykkönen kaikista shoppailupaikoista silloin, kun haluat ostaa merkkivaatteita edulliseen hintaan. Kirjaudu helposti heti sisään Lounge by Zalandolle nähdäksesi tämän hetken houkuttelevimmat tarjoukset!

alphaindustries_outlet_2_CM

Ikoniset pilottitakit sekä muut Alpha Industries -takit Lounge by Zalandon valikoimista

Merkin mallistojen perusta ovat Alpha Industries -takit, joista koko merkki on alkujaan syntynyt. Ensimmäisenä tilaajana oli Yhdysvaltain puolustusministeriö ja takkeja valmistettiin armeijan ja ilmavoimien käyttöön. Pilottitakit, joita kutsutaan myös lentotakeiksi tai bombereiksi, tulivat pian tunnetuksi ja halutuiksi myös suurelle yleisölle ja niitä ryhdyttiin valmistamaan myös kaupallisille markkinoille. Edelleen nykypäivänäkin merkin mallistot ja erityisesti takit saavat inspiraationsa armeijan tyylistä.

Mallistoista löytyy miesten lisäksi myös omat tuotteensa naisille ja lapsille. Lisäksi merkillä on kaikille sopivia unisex-vaatteita. Valikoimista voit muodostaa kokonaiset asut esimerkiksi Alpha Industries -hupparit ja -t-paidat yhdistettynä alaosiin kuten reisitaskuhousuihin ja leggingseihin. Merkki on säilyttänyt oman identiteettinsä läpi vuosien ja takit, hupparit ja muutkin vaatteet huokuvat alkuperäistä armeijahenkeä. Valmistuksessa sama alkuperäisyys huomioidaan käyttämällä kulutusta kestäviä materiaaleja.

Alpha Industriesin vaatteissa olet aina tyylikäs joka tilanteessa. Cargohousut yhdistettyinä huppariin antavat rennon, mutta samalla siistin vaikutelman. Klassiset värit kuten musta ja valkoinen sekä harmaa ja oliivinvihreä on helppo yhdistellä keskenään. Laajasta takkien valikoimasta löytyy sopiva takki, joka viimeistelee joka asun. Tunnettu bomber-takki, siisti parkatakki tai tyylikäs nahkatakki ovat esimerkkejä monipuolisesta valikoimasta. Rennompaan tilaisuuteen tai kotikäyttöön soveltuvat malliston hupparit, collegepaidat ja verkkarit. Etsipä urheilullista, tyylikästä, rennompaa tai funkympaa, Alpha Industries tarjoilee monia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen!

Lounge by Zalando outlet-verkkokauppa on aina avoinna

Kun kirjaudut Lounge by Zalandon jäseneksi, pääset heti näkemään kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat Alpha Industries -tuotteet. Kirjautuminen on yksinkertaisen helppoa ja nopeaa eikä maksa sinulle mitään. Valikoimat ovat nopeasti vaihtelevia ja uusia tuotteita saapuu useasti. Voit tehdä uskomattomia huippulöytöjä nappaamalla suosikkituotteesi vain murto-osalla siitä hinnasta mitä ne normaalisti maksaisivat.

Alennukset voivat olla jopa -75% ohjeellisesta vähittäismyyntihinnasta*, joten shoppaileminen Lounge by Zalandolla tuottaa sinulle selvää säästöä. Mikä parasta, loistavien löytöjen tekemistä ei tarvitse odottaa sesonkien vaihdoksiin tai kampanjoihin, vaan voit tehdä kannattavia edullisia ostoksia silloin kun sinulla on tarve kyseiseen tuotteeseen.

Oletpa sitten kotisohvalla, lomamatkalla tai työpaikan lounastauolla, niin Lounge by Zalandon jäsenenä outlet-verkkokauppa on aina ulottuvillasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ostoksien tekeminen ei ole sidottu viikonpäiviin, vuorokaudenaikoihin tai maantieteelliseen sijaintiin. Voit shoppailla silloin kun se on sinulle helpointa. Teet harkittuja ostoksia juuri sinulle sopivimpaan aikaan.

Liity Lounge by Zalandoon ja hanki suosikkivaatteesi edullisesti

  • Lounge by Zalandolla on monipuolinen valikoima Alpha Industries -tuotteita. Rekisteröitymällä ilmaiseksi sisään pääset katsomaan vaihtuvia huipputarjouksia kätevästi omasta puhelimestasi missä ja milloin vain.
  • Saat suosikkituotteesi jopa -75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna.
  • Tilin avaaminen on aina ilmaista. Jos tulet katumapäälle tai tuote ei sovikaan sinulle, voit myös palauttaa tuotteen ilmaiseksi 31 päivän ajan.
  • Liity Lounge by Zalandoon, jotta pääset osalliseksi tuntuvista alennuksista ja nappaamaan ensimmäisenä juuri sinulle parhaimmat tuotteet.