Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Nahkatakit alennuksessa

Outletin nahkatakit tuovat tyyliä ja särmää asuusi. Tutustu suosittujen merkkien edulliseen nahkatakkivalikoimaan ja tilaa suosikkisi. Etsitkö pitkää, lyhyttä vai oversize-mallista nahkatakkia? Lounge by Zalandolta löydät upeita malleja ja värejä.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä tyylikkäät nahkatakit alennetuin hinnoin

Nahkatakit ovat lähestulkoon aina trendikäs pukeutumisvaihtoehto. Liittymällä ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi voit löytää useiden laatumerkkien komeat nahkatakkimallit jopa 75% alehintaan tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Tartu tuntuviin alennuksiin ja löydä itsellesi tai lahjaksi tyylikkäät takkivaihtoehdot vaihtuvien tarjousten joukosta.

leather_jackets_outlet_2_CM

Osta miesten nahkatakit komean asukokonaisuuden kruunuksi

Nahkatakit ovat yksi parhaiten tyylinsä ja muodikkuutensa säilyttävistä vaatekappaleista. Loistavasti monenlaisiin asukokonaisuuksiin sopivista takkivaihtoehdoista löydät Lounge by Zalandolta mieluisat mallit rock-henkiseen tyyliin, urbaanin muodikkaaseen katulookiin tai vaikka lämpimäksi talvitakiksi. Laadukkaasta nahasta valmistettu takki kestää käyttöä vuodesta toiseen. Löydä omaan tyyliisi istuva takki reilusti alennettuun hintaan.

Moottoripyörän ohjaksiin hypätessä päälle on hyvä pukea klassinen, kiiltävästä nahasta valmistettu ja pitkin hihoin sekä korkein kauluksin varustettu, tuulelta hyvin suojaava malli. Rento hupullinen vaihtoehto sopii puolestaan täydellisesti vapaa-ajalle ja esimerkiksi farkkujen kanssa käytettäväksi. Mukavan kuohkealla vuorella varustetut nahkatakit sopivat taasen viileämmille ilmoille ja komeaksi välikausitakiksi.

Alennettuun hintaan tarjolla olevia malleja on runsaasti. Aidosta nahkasta luotujen miesten nahkatakkien lisäksi useat korkealaatuiset keinonahkatakit laajentavat tarjontaa entisestään. Valtavärinä tarjonnassa on aina muodikas musta, mutta saatavilla on myös luonnollisia ruskean sävyjä sekä monesti erilaisin mielenkiintoisin värein värjättyjä vaihtoehtoja.

Naisten nahkatakit tarjoavat paljon mahdollisuuksia

Muodikkaat naisten nahkatakit antavat lukuisia vaihtoehtoja erilaisten tyylien luomiseen. Sirot lyhyet nahkatakit toimivat erinomaisesti osana juhlavaakin pukeutumista, kun taas pitkällä parkatakilla saat pidettyä itsesi lämpimänä läpi kylmimpienkin pakkasten aikana. Muilla vaatteilla voit luoda Superdryn, Mangon tai NAF NAF:in takin lisäksi hyvin erilaisia tyylejä oman mielialan mukaan.

Halutessasi korostaa muotojasi, voit valita jämäkästi istuvan ja lanteille kauniisti pysähtyvän takkimallin. Yhdistämällä tämän slim-fit-farkkuihin tai tukeviin leggingseihin, saat luotua kauniin, sähäkän ja rock-henkisen tyylin helposti. Rentoon ja hieman herkempään tyyliin istuu vaalein värityksin koristettu malli yhdistettynä vaaleisiin farkkuihin. Yhdistele ja kokeile erilaisia kokonaisuuksia rohkeasti, niin löydät itsellesi sopivan tyylin.

leather_jackets_outlet_3_CM

Jokaiseen vuodenaikaan sopivia malleja on tarjolla yleensä runsaasti. Nappaa matkaasi lyhyt ja kevyt malli kevään ja kesän rientoihin tai tyyliä huokuva trenssimallinen pitkä nahkatakki arvokkuutta hakiessasi. Ihanan pehmeissä ja muhkeissa talvitakeissa on taasen mukava nauttia kirpsakoistakin talvipakkasista.

Hanki komea nahkatakki ja nauti sen pitkästä iästä

Lounge by Zalandolla kampanjahinnoin tarjolla olevia nahkatakkeja on kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Löydät jopa nahkatakit lapsille. Tarjontamme nahkatakit ovat kestäviä ja laadukkaasti valmistettuja. Näin ollen ne pysyvät hyvännäköisinä ja muodokkaina pitkään, eikä uutta mallia tarvitse olla heti hommaamassa. Materiaaliensa vuoksi erityisesti aidosta nahasta valmistettujen takkien kohdalla kannattaa kuitenkin myös huolehtia tuotteiden oikeanlaisesta hoidosta, jotta takin elinkaari olisi entistäkin pidempi.

Monissa nahkatakeissa, kuten PULL&BEARissa, on sisävuori, joka on helppo puhdistaa pehmeäharjaisella harjalla. Nahkatakkien kastumisen jälkeen ne kannattaa kuivattaa huolella. Yleensä ennen uuden takin käyttöönottoa suositellaan myös esikäsittelyä, jolla normaalisti kosteutetaan nahka ja estetään täten sen halkeilua ja haalistumista. Oikeanlaisella hoitamisella ja takin hoito-ohjelapun ohjeita noudattamalla saat pidettyä suosikkitakkisi entistäkin pidempään huippukunnossa.

Liity outlet-verkkokaupan jäseneksi ja saat runsaasti etuja

Lounge by Zalando on laadukkaiden vaatteiden, lukuisten merkkibrändien ja suurten alennusten outlet-verkkokauppa. Nahkatakit-ale on yksi monista yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista kampanjoista, joihin pääset käsiksi liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Asiakkaillemme tarjoamme reilujen alennusten lisäksi ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden, mahdollisuuden säädellä saapuvia markkinointiviestejä omien kiinnostuksenkohteiden mukaan sekä hurjan määrän kymmenien brändien muoti- ja lifestyle-tuotteita. Lounge by Zalandon jäsenyys tarjoaa laadukkaiden vaatteiden valppaalle ystävälle erinomaisen mahdollisuuden löytää halutut tuotteet normaalia edullisemmin hinnoin.