Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Talvitakit alennuksessa

Lämpimät talvitakit tuovat suojaa talven viimaa vastaan – tyylikkyydestä tinkimättä. Outletista löydät pitkät ja lyhyet talvitakit, untuvatakit sekä aistikkaat villakangasmallit. Tutustu suosikkimerkkien vaihtuviin alennuksiin ja tilaa omasi edullisesti!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Nappaa muodikkaimmat talvitakit piristykseksi joka säähän    

Miltä kuulostaisi haaveidesi talvitakkien sovittaminen kaikessa rauhassa kotona ja kuukauden ilmainen palautusoikeus? Lounge by Zalandolla voit löytää unelmiesi talvitakit jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna. Löydä jännittävimmät talvitakki alekampanjat Outlet-verkkokaupastamme.

winter_jackets_outlet_2_CM

Lyhyet ja pitkät talvitakit juuri sinun tarpeisiisi

Kätevimmin saat kaikki haluamasi vaatteet kotisovitukseen yhdellä kertaa tilaamalla talvitakit netistä. Muotivalikoimastamme löydät halutuimmat muotiluomukset Kaffen, ONLY:n tai Superdryn pitkistä ja lyhyistä talvitakeista sekä takkipituuksia pitkän ja lyhyen väliltä.

Minkälainen takki miellyttää silmääsi eniten tänä talvena ja mihin käyttötarkoituksiin haet talvitakkia juuri nyt? Kätevintä on hankkia vaatenaulakkoon mahdollisimman moniin erilaisiin käyttötilanteisiin soveltuvia takkeja. Tuiskuisempaakin talvipäivää piristää yllättävästi, kun on itse tyytyväinen omaan tyyliinsä. Omaa tyyliään saa vaihdeltua mukavasti valitsemalla ulos menoon jonakin päivänä vaikkapa klassisemman näköinen pitkä talvitakki ja toisena päivänä taas coolin katu-uskottava lyhyempi talvitakki. Talvitakin pituuden lisäksi takin paksuuteen ja materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota ennen ostopäätöstä, sillä itseä miellyttävä ja laadukas takki voi palvella kantajaansa ilahduttavan pitkään.

Lämpimimmät talvitakit tilaat Outlet-verkkokaupan alesta

Lähes päivittäin uusiin vaihtuvat Lounge by Zalandon aletarjoukset helpottavat sen itselle sopivimman takin löytämistä. Tilatessasi talvitakkeja netistä on sinulla ihastuttava määrä eri brändien vaihtoehtoja tarjolla.

Viimeisimpiä takkitrendejä talvitakkien alesta ostoskoriin klikkaillessa kannattaa miettiä, kuinka lämpimän takin tarvitset ja ovatko aiemmat talvitakkisi vastanneet käyttöominaisuuksiensa osalta juuri sinun tarpeisiisi. Pitkät takit suojaavat sinua kokonaisvaltaisimmin tuulelta ja tuiskulta. Pienimmätkin yksityiskohdat ovat tärkeitä: mitä enemmän tuulta ja tuiskua ulkoilmassa on luvassa, sitä tärkeämpää talvitakissasi olla päätä suojaava huppu. Mikäli hupusta löytyy karvareunus, nostattaa tämä omalta osaltaan oikeanlaista selviytymisasennetta siinä pahimmassa talven tuiskussa tarpoessa.

Jotta pysyt varmasti lämpimänä ja hyvin suojautuneena talven viimaa vastaan, on talvitakit alesta sopivalla hinnalla löytyvä untuvatakki välttämätön ja monesti se hyödyllisin hankinta talven takkivalikoimaasi. Myös pehmustetun ja hengittävän parkatakin suojassa olet valmis joka tilanteeseen ja turvassa kaikenlaisilta talvisäiltä ja vielä tyylikkäämmin kaikille, naisille, miehille ja lapsille!

Talven rientoihin halvat talvitakit laadusta tinkimättä

Nosta talvikauden muodikkuutesi aivan uudelle tasolle tilaamalla lompakkoa turhaan rasittamatta Outlet-verkkokauppamme alesta talvitakkisi huokeaan hintaan. Lounge by Zalandon tarjousten halvat talvitakit yhdistelet tietenkin ennakkoluulottomasti kauden halutuimpien asusteiden sekä muiden luottovaatekappaleidesi kanssa silmiä ja mieltä hiveleväksi kokonaisuudeksi. Inspiraatiota talvitakkien yhdistelyyn upeaksi asukokonaisuudeksi voit hakea vaikka joka päivä Lounge by Zalandon sovelluksesta, nettisivuilta tai uutiskirjeistämme.

winter_jackets_outlet_3_CM

Etenkin ajaton villakangastakki tai vastustamattoman pörröinen teddy-takki ovat luotettavan tyylikkäitä valintoja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Muhkeamman puffer-takin suojissa olet valmis kohtaamaan talvipäivän rohkeasti. Nahkamateriaaleista valmistetut talvitakit taas kestävät aikaa ja kulutusta vuodesta tai jopa vuosikymmenestä toiseen. Laajan talvitakkivalikoimamme joukosta bongaat nopeasti itsellesi tai perheellesi ne lumoavimmat malli- ja värivaihtoehdot. Talvella kannattaa ottaa kaikki irti ihanista, muhkeista talvivaatteista – ne päälläsi tuskin edes huomaat jäätä ja lunta!

Uusi ale talvitakkisi odottaa sinua laajassa valikoimassamme:

  • Liity jo tänään sähköpostiosoitteellasi Lounge by Zalando -sivustollemme ilmaiseksi ja nappaa kauden halvimmat ale talvitakit itsellesi vaihtuvista tarjouksistamme
  • Jatkossa kirjaudut kätevästi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi Internet-sivustollemme tai Lounge by Zalando sovellukseemme, jossa bongaat kätevästi uudet suosikkivaatteesi ja asusteesi valikoimistamme
  • Kauden takkivalikoimaan kannattaa kurkistaa useammankin kerran talvikauden aikana, jotta takaat itsellesi parhaat löydöt lähes päivittäin vaihtuvista tarjouksistamme
  • Lounge by Zalando tarjoaa jokaiselle jotakin: must-have-muotia sekä kodin sisustustarvikkeita upeilla alehinnoilla kotiin tilattuna
  • Sovita tuotteitamme kaikessa rauhassa kotona ilman ostopakkoa. Voit palauttaa tuotteet 31 päivän kuluessa  ilmaiseksi takaisin Outlet-verkkokauppaamme
  • Löydä uusi aikaa ja katseita kestävä laadukas talvitakkisi kattavan valikoimamme huippubrändeiltä vaikka heti tänään