Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Villeroy & Boch alennuksessa

Villeroy & Boch tuo eleganttia ilmettä kotisi sisustukseen. Outletista löydät merkin laadukkaat aterinsarjat, astiastot sekä keittiön tarvikkeet. Tuo tyyliä kotiisi tänään!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Villeroy & Boch: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Villeroy & Boch valmistaa laadukkaita tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen. Liity ilmaiseksi Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan jäseneksi ja löydä brändin huippulaadukkaat tuotteet reilusti normaalihintoja edullisemmin. Samalla voit tutustua muuhunkin päivittäin vaihtuvaan muodin ja lifestyle-tuotteiden tarjontaamme helposti.

villeroyboch outlet 2 CM

Varusta keittiösi tyylikkäillä Villeroy & Boch -astioilla

Villeroy & Boch on jo vuonna 1748 Ranskassa perustettu brändi, joka tunnetaan nykyisin erityisesti sen valmistamista kattaukseen ja sisustukseen liittyvistä laatutuotteista. Tyylikäs ja innovatiivinen tuotteiden suunnittelu yhdistettynä huippulaadukkaisiin materiaaleihin sekä vuosisatojen mukanaan tuomaan kokemukseen tekevät brändin tuotteista äärimmäisen vakuuttavia. Tuotteiden klassisen komea muotoilu ja ajaton tyyli, olivatpa kyseessä sitten astiat tai muut lifestyle-tuotteet, takaavat niille oikein hoidettuna erittäin pitkän elinkaaren.

Villeroy & Bochin aterimet ja astiasto mahdollistavat todella laadukkaan kattauksen. Sekä arkeen että juhlaan sopivat välineet löytyvät brändin tarjonnasta helposti. Erinomaisesti arkeen sopivien perusaterimien ja kokonaisten aterinsettien lisäksi löydät upeat posliiniset lautaset illallisia varten, aistikkaat kupit kahvitteluun, ja kaikki viiden tähden illallisen pienetkin lisätarvikkeet täydellisen kattauksen luomiseen.

Hanki puuttuvat kodin tuotteet Villeroy & Boch -outletista

Lounge by Zalando mahdollistaa kaikenlaisten kodintuotteiden löytämisen erittäin edullisin hinnoin. Voit löytää keittiöstäsi puuttuvien tarjoiluvälineiden lisäksi muun muassa erittäin kattavan juoma-astioiden valikoiman. Villeroy & Bochin mukit ja lasit sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin, ja kaiken lisäksi ne kestävät erittäin hyvin käyttöä. Villeroy & Boch valmistaa upeiden keittiötarvikkeiden ja astioiden lisäksi myös paljon muunlaisia lifestyle-tuotteita koriste-esineistä käyttövälineisiin. Korista kotiasi esimerkiksi brändin näyttävillä vaaseilla, maljakoilla ja kukkaruukuilla. Tyylikäs setti kynttilänjalkoja tai lyhtyjä voi myös sopia sisustukseesi mainiosti.

Komeita värityksiä ja erilaisiin makuihin sopivia värimaailmoja ei ole myöskään brändin tuotteista unohdettu, oli kyseessä sitten keittiövarustus tai koriste-esineet. Perinteiseen posliinin vaaleuteen keskittyvien tuotteiden lisäksi tarjolla on useita eri teemoin koristeltuja mallistoja, joista löydät abstraktimpia kuvioita tai vaikkapa luontoteemaa. Muotoilussa voi hyvinkin olla tarjolla vuosisatojen perinteitä noudattavia linjoja tai aivan uusimpia trendejä seuraavia muotoja. Tutustu aletuotteiden tarjontaan ja tee todellisia löytöjä.

villeroyboch outlet 3 CM

Villeroy & Boch ja joulu sopivat hyvin yhteen

Komeat koriste-esineet ja käytännölliset keittiövarusteet ovat erinomainen lahjaidea joulua tai merkkipäiviä silmällä pitäen. Brändin tuotteiden laadukkaasta kavalkadista saat helposti hankittua itsellesi tai läheisillesi kaunista ja käytännöllistä paketoitavaa. Uuteen kotiin muuttaneelle voi lahjaksi harkita esimerkiksi brändin posliiniklassikoita, kuten upeita lautasia tai teeastiastoja. Todelliseen hemmotteluun pyrkiessäsi voit harkita jopa kokonaisten sarjojen hankkimista. Lahjansaaja arvostaa lähes varmasti laatua, sekä tuotteiden pitkää elinikää.

Villeroy & Boch -viinilasit ovat puolestaan erityisesti nuorelle pariskunnalle tai ylipäätään viinin ystävälle mitä mainioin lahjaidea. Viskin ystävälle löydät myös arvokkaan juoman nauttimiseen soveltuvia komeita ratkaisuja. Pelkistetyn tyylikkäät viini- ja cocktail-lasit sekä arkiseenkin käyttöön erinomaisesti istuvat juomalasit ovat lähes aina arvostettu lahja, joille tulee myös käyttöä.

Hyödynnä outlet-verkkokaupan kattavat edut

Lounge by Zalando on muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin erikoistunut outlet-verkkokauppa ja Villeroy & Boch on yksi outlet-valikoiman rakastetuista merkeitsä. Tarjouksista voit löytää tuotteita jopa 75%* alennuksilla ohjevähittäishintoihin nähden. Alennuksiin pääset käsiksi liittymällä verkkokaupan jäseneksi. Ilmaisen liittymisen jälkeen voit tehdä edullisia ostoksia suoraan verkkosivuiltamme tai kätevän Lounge by Zalando -mobiilisovelluksen avulla. Minkäänlaista ostopakkoa ei jäsenyyteen kuulu ja tuotteilla on vieläpä ilmainen 31 päivän palautusoikeus. Voit myös säädellä saapuvien markkinointiviestien määrää haluamallesi tasolle, jotta pääset mahdollisimman hyvin muodin ja lifestyle-tuotteiden valppaana ystävänä hyödyntämään tarjoamamme reilut alennukset.