Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Kenzo alennuksessa

70-luvulla eurooppalaiselle muotilavalle saapunut japanilainen vaatemerkki Kenzo on tullut tunnetuksi tyylikkäistä, mielenkiintoisimmilla kuvioilla koristelluista ja rohkeille käyttäjille sopivista vaatteista. Tutustu kuratoituun valikoimaamme!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Kenzo: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Kenzo ei jätä kylmäksi. Brändin vaatteissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, tyylikkäät väriyhdistelmät sekä kiinnostavat kuosit. Piristä omaa ja muiden päivää värikkäällä asukokonaisuudella, jonka tilaat itsellesi edullisemmin hyödyntämällä Lounge by Zalandon asiakkaiden etuuksia. Valikoimasta löytyy yli 2500 muutakin merkkiä.

kenzo_outlet_2_CM

Kenzon college ja huppari luovat rennontyylikkään lookin

Arjessa ei tarvitse aina kulkea tiukoissa trikoissa tai asiallisemmassa jakkupuvussa. Luksusta ovat ne hetket, joissa voi käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan hyvää kirjaa tai lähteä kaverin kanssa pelaamaan korista lähikentälle. Niitä varten kaappiin on hyvä varata mukavia, mutta silti tyylikkäitä vaatteita, jotka joustavat, pitävät lämpimänä ja joihin on miellyttävä sukeltaa pidemmäksikin päiväksi. Kenzon college on aina loistava valinta! Niitä on tarjolla eri kokoisille ja ikäisille pukeutujille. Merkin colleget tunnistaa jo kaukaa tyylikkäistä kuoseista, suloisista kuvioista ja kiinnostavista yksityiskohdista. Printeissä esiintyy erilaisia eksoottisia eläinhahmoja sekä muita kuoseja. Collegehousut ja -paidat on helppo yhdistää toiseksi ja luoda näin rento, mutta silti näyttävä asukokonaisuus!

Viileämpänä päivänä lenkille lähtiessä on vyötäisille hyvä kietaista lämpöinen Kenzon huppari, joka suojaa viimalta myös niskaa ja päätä. Huppari sopii hyvin esimerkiksi osaksi lapsen kouluvaatetusta tai pitämään lämpimänä pyörän satulassa kotimatkaa töistä taittavaa. Tutustu esimerkiksi Kenzo Paris -malliston erilaisiin huppareihin, joita on tarjolla myös esimerkiksi lyhyempää mallia. Liity Lounge by Zalandon asiakkaaksi, niin et jää paitsi parhaista tarjouksista ja tuntuvista alennuksista vaatekaappisi sisältöä päivittäessäsi!

kenzo_outlet_3_CM

Merkkilaukku ja muut asusteet osaksi tyylikästä asukokonaisuutta

Kenzon valikoimasta löytyy asiallisempaankin pukeutumiseen soveltuvia arkivaatteita. On neuletta, paitaa ja t-paitaa. Jopa suloisia trikoomekkoja. Sekä tietysti erilaisia asusteita. Esimerkiksi Kenzon laukku on helppo sovittaa osaksi tyylikästä asukokonaisuutta. Suuremmissa laukuissa on helppo kuljettaa mukana vaikka useampaa vaatekertaa ulkomaanmatkan ajan, kun taas pienempään käsi- tai olkalaukkuun mahtuu kaikki tarvittava aina kännykästä kukkaroon ja kotiavaimiin. Pikkulaukkua jaksaa kantaa mukana pidemmänkin päivän, minkä lisäksi se on helppo sovittaa osaksi juhlavampaakin asua. Koululaisella tai aktiivisempaa elämää elävällä aikuisella tärkeimmät tavarat kulkevat kätevästi mukana selkärepussa. Reput ja laukut on suunniteltu huolellisesti, erilaisia materiaaleja hyödyntäen. Merkin valikoimasta löytyy niin esimerkiksi aitoja nahkalaukkuja kuin vaikkapa puuvillakankaasta valmistettuja Kenzo Paris -kassejakin. 

Kenzon paita tai huppari on helppo yhdistää myös muihin merkin asusteisiin, jotka viimeistelevät asun. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset kylmempiin päiviin soveltuvat pehmoiset huivit ja päätä lämpimänä pitävät pipot. Aurinkoisemmalla säällä silmiä suojaa ryhdikäs lippalakki. Eleganssia voi lisätä erilaisilla korva-, kaula- ja rannekoruilla tai vaikkapa katseita kiinnittävällä vyöllä. Taskuun tai laukkuun voi sujauttaa lompakon ja kaulaan kietaista toimistopäivää varten vaikkapa kravatin. Lounge by Zalandon asiakkaana pääset tutustumaan kattavan malliston antimiin helposti kotisohvalla käsin!

Lounge by Zalandon asiakkaat nauttivat erityisistä eduista

Vaatekaupoilla monia harmittaa rekkien valikoiman rajallisuus. Sen sijaan netissä sekä tuotteiden että kokojen tarjonta on laajaa. Liittymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi ostoksistaan voi saada vieläpä varsin tuntuvaa alennusta - jopa 75% tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Asiakkaaksi liittyminen onnistuu nopeasti, helposti ja vieläpä täysin ilmaiseksi, eikä sido ostoon. Liittymisen myötä pääset tutustumaan laajaan, yli 2500 eri merkin tuotevalikoimaan ja nauttimaan lähes päivittäisistä erikoistarjouksista. Tilaus onnistuu vain muutamalla klikkauksella, kuljetus hoituu nopeasti ja palautuskin ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!