Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

ALDO alennuksessa

ALDO on saavuttanut globaalin suosion valmistamalla kenkiä, laukkuja ja asusteita jokaiseen makuun sekä tilaisuuteen. Hyvin istuvat jalkineet, tyylikäs käsilaukku ja näyttävät asusteet eivät koskaan mene muodista.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

ALDO: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

ALDO on pienestä perheyrityksestä maailmanlaajuisesti suosituksi kasvanut merkki, jonka kengät ja asusteet ovat näyttäviä sekä kestäviä. Jokainen tuote on luotu täydentämään asukokonaisuutta, mutta on silkkaa taidetta jo itsessään. Tilaa suosikkisi Lounge by Zalandon asiakkaana edullisemmin. Tarjolla on ALDOn lisäksi yli 2500 laadukasta merkkiä.

aldo_outlet_1_CM

ALDOn kengät sopivat niin katujen kuin tanssilattioidenkin valtaukseen

Vaatekaappiin on syytä varata valikoima erilaisia kenkiä erilaisia tilaisuuksia varten. Mutta jokaisen kenkäparin on kuitenkin istuttava mukavasti – näin voi välttää juhlista kotiinlähdön aikaan saman kohtalon kuin Tuhkimolla. Yksi koko tai malli ei kuitenkaan pue kaikkia, vaan kengät tulee valita oman jalan ominaisuudet huomioiden. Onneksi kenkiä löytyy montaa eri sorttia eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin. 

Talvisesongin pelastavat kunnolliset saappaat sekä vedenpitävät nilkkurit, kun taas kesää varten kaappiin kannattaa varata ainakin yhdet sandaalit ja tietysti ihastuttavat ballerinat. Urheilemaan kannattaa lähteä joustavapohjaisilla tennareilla kun taas kavereiden kanssa rauhallisemmalle puistokävelylle voi valita vaikkapa louferit. Korkokengät on tehty niitä öitä varten, kun haluat nauttia hyvästä menosta ja menettää ajantajun tanssilattiaa kuluttaessasi. Ja kaikkia näitä kenkiä on saatavilla eri väreissä ja sävyissä aina metsänvihreästä klassiseen mustaan sekä syvänsiniseen.

ALDOn kengät ovat tunnettuja paitsi istuvuudestaan ja tyylikkyydestään myös kestävyydestään. Huolellisesti muotoillut jalkineet eivät ala hiertää kaupunkilomalla kohteita jalan kierrellessä tai haittaa menoa juoksulenkillä. Jalka ei joudu tunneiksi tiukkaan puristukseen, vaan pääsee liikkumaan vapaasti tasokkaiden materiaalien joustaessa liikkeen mukana. Kengistä riittää riemua myös useammaksi kaudeksi, vaikka kulutus olisikin kovaa. Jos siis kaapista uupuu kengät, jotka suorastaan kutsuvat liikkumaan viimeistelevät sen tarkoin harkitun juhla-asun, tilaa Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta edullisesti vaikkapa useampikin pari.

aldo_outlet_2_CM

Hanki kätevä ALDOn laukku, niin tärkeimmät tavarat pysyvät matkassa

ALDO-laukku on paitsi näyttävä asuste ja tärkeä osa omaa asukokonaisuutta, myös avain asemassa, kun lähtee vaikkapa viettämään päivää kaupunkiin tai esimerkiksi ulkomaanlomamatkalle. Hyvin suunnitellussa laukussa kulkee mukana kaikki tärkeä ja olennainen aina passeista lompakkoihin. Pikkuruinen olkalaukku ei paljoa paina ja on helppo kantaa mukana vauhdikkaammassakin menossa. Suurempaan käsilaukkuun mahtuu pakkaamaan vaikkapa kannettavan tietokoneen tai muutaman vaatekerran. Monista merkin laukuista löytyy erilaisia taskuja, jotka pitävät tavarasi kätevästi erillään ja järjestyksessä. Laukkuja on hauska sovitella yhteen niin juhlavampien kuin arkistempienkin asujen kanssa.

Laadukas keinonahka on ympäristöystävällinen materiaali, josta voi muotoilla eri mallisia ja tyylisiä laukkuja eri käyttötarkoituksiin. Ja koska suunnitteluvaiheessa on panostettu niihin tärkeisiin yksityiskohtiin, kuten vaikkapa paksuihin olkahihnoihin sekä kunnollisiin lukkoihin, on laukkua mukava kantaa pidemmänkin päivän ajan eikä tarvitse pelätä vaikkapa hihnan tai kiinnikkeiden rikkoutumista liikkeessä. Ei siis ihmekään, että näiden kestävien laukkujen suosio on niin suurta.

Tilaa itsellesi omaan tyyliisi soveltuva ALDOn laukku – olipa se sitten värikkäämpi ja koristeellisempi malli tai vaihtoehtoisesti klassista mustaa tai ruskeaa. Lounge by Zalandon asiakkaana voit tutkailla laukkuvalikoimaa ja tutustua eri kuoseihin sekä väreihin rauhassa omalta kotisohvalta käsin. 

ALDO outlet Lounge by Zalandon asiakkaille

Lounge by Zalandon asiakkaana pääset käsiksi outlet -tuotteisiin ja lähes päivittäisiin erikoistarjouksiin. Voit siis tilata merkin kenkiä, laukkuja ja asusteita hyödyntäen tuntuvia, jopa 75% alennuksia tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Liittyminen on nopeaa, helppoa sekä täysin ilmaista, eikä edes sido sinua ostoon. Sen myötä pääset käsiksi 2500 eri merkin tuotteisiin. Kuljetus hoituu nopeasti, minkä lisäksi voit myös palauttaa tuotteet halutessasi ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Lounge by Zalando todella tekee shoppailusta helppoa ja miellyttävää!