Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lompakot alennuksessa

Lompakot ovat osa lähes jokaisen päivän vaatetusta ja varustautumista. Laadukkaat rahapussit ja korttitaskut pitävät mukanasi kulkevat välttämättömyydet aina käsiesi ulottuvilla. Ihastu kattavaan tarjousvalikoimaamme ja löydä oma suosikkisi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä lompakot kaikenlaisiin tarpeisiin

Tyylikkäät lompakot ovat nyt ulottuvillasi tuntuvin alennuksin. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan jäseneksi liittymällä pääset käsiksi jopa 75% alennuksiin tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Tarjonnasta löydät yhtä lailla juhlakäyttöön sopivat muodin ystäville suunnatut merkkituotteet, kuin pienet kätevät lasten lompakotkin.

wallets_outlet_2_CM

Vie tyylikkyytesi uudelle tasolle miesten lompakoiden avulla

Erilaiset maksu- ja etukorttien, sekä käteisen rahan mukana kuljettamiseen suunnitellut lompakot ovat kiinteä osa jokapäiväistä asustautumistamme. Erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin sopivat vaihtoehdot ovat nyt ulottuvillasi edullisesti Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta. Etsit sitten arkiseen käyttöön tai juhlavaan edustamiseen sopivia lompakkomalleja, löydät sopivat tuotteet meiltä. Valitse oman makusi mukaan hillityn tyylikästä mustaa tai ruskeaa, tai säväytä koristetummalla kuosilla varustetulla lompakkovalinnalla.

Miesten lompakot ovat lähes kiinteä osa miehistä pukeutumista. Harva asuste kuuluu yhtä kiinteästi ympärivuotiseen käyttöön kuin erilaiset lompakkomallit. Tiedät kokeneesi tai vähintään todistaneesi tilannetta, jossa ennen kodin ulko-oven kiinni laittamista tunnustellaan taskuja. Tällöin varmistetaan, että sieltä löytyy avaimet ja rahapussi. Herrasmiesmäistä tyylikkyyttä huokuvat nahkalompakot ovat edelleen oiva vaihtoehto, erityisesti mikäli haluat kuljettaa mukanasi käteistä rahaa tai klassisesti kuvia perheenjäsenistä. Modernit, näppärän pienessä koossa mukana kulkevat korttitaskut ovat nykyisin monen ykkösvaihtoehto. Komeina metallisina malleina pienten aidosta ja keinonahasta valmistettujen vaihtoehtojen ohella saatavilla olevat tuotteet mahtuvat aina helposti farkkujen taskuun tai vaikka edustustilaisuuksissa puvuntakin povitaskuun.

wallets_outlet_3_CM

Naisten lompakot viimeistelevät asukokonaisuutesi

Naisten lompakot ovat yksi tärkeimmistä, ellei nimenomaan se tärkein, yksittäinen asuste naisellisessa pukeutumisessa. Tuotevaihtoehtoja on lukemattomia, kuten kuuluukin, sillä lompakkotarpeita on todellakin erilaisia. Etsit sitten käsilaukkutyyppistä mallia tai erittäin pientä lompakkoa, löydät Lounge by Zalandon valikoimasta melko varmasti haluamasi. Mikäli haluat kuljettaa lompakossasi käteisen ja korttien ohella muutakin, kuten matkapuhelinta tai matkameikkejä, on pienen käsilaukun tyyliin valmistetut vaihtoehdot kuin luotuja sinulle. Monet minimalistisemmista vaihtoehdoistamme sopivat puolestaan asusteeksi arkiselle kauppareissulle, aktiviteettien lomaan ja perinteiseen työpäivään. Tutustu kattavaan tarjontaamme ja löydät omat suosikkisi alehintaan.

Huipputason materiaalit, käytännöllisyys ja muotoilultaan käyttäjäänsä miellyttävä estetiikka ovat tärkeitä osia laadukkaissa naisten lompakoissa. Valtaosa lompakkomalleista on valmistettu tasokkaasta keinonahasta tai kauniista aidosta nahasta, joista molemmat tuovat tyylikkyyden lisäksi hankkijalleen myös pitkäikäistä kestävyyttä. Hienon ulkomuotonsa vuoksi tuotteet sopivat hyvin muodikkaan arki- ja vapaa-ajan pukeutumisen ohella myös aistikkaaksi osaksi juhlapukeutumista. Tarjouskampanjastamme saatat löytää esimerkiksi helposti tunnistettavat Guessin lompakot, jotka kulkevat tyyliä huokuvina käsissä tai kainalossa niin juhlamekon kaverina, kuin bisnesmaailman edustustilaisuuksissakin. Michael Korsin lompakot ovat toinen vastaava vaihtoehto, monien muiden tarjonnastamme löytyvien merkkituotteiden ohella. Jännittävästi kuvioidut lompakkomallit ovat ilo silmälle ja tyydyttävät ankaraakin muotisilmää. Yhdistele omaan makuusi istuvat vaihtoehdot muuhun pukeutumiseesi ja säväytä tyylikkäällä lompakkovalinnallasi tilanteessa kuin tilanteessa.

Unohda kassajonot ja nauti ostosten helppoudesta

Etsiessäsi hauskaa, edullista ja kätevää tapaa shoppailla muodin ja erilaisten lifestyle-tuotteiden maailmassa, on Lounge by Zalandon outlet-verkkokauppa oikea kohde. Asiakkaaksemme täysin ilmaiseksi liittymällä pääset nauttimaan lähes päivittäin uusista suuria, jopa 75%* alennuksia, sisältävistä tarjouskampanjoista. Muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevat kampanjat tuovat ulottuvillesi alehintaan niin tunnetut merkkituotteet, käytännölliset kodin tarvikkeet, kuin jokapäiväiseen arkeen istuvat vaatteet. Hanki lompakot netistä, muiden muotituotteiden kanssa, kätevän mobiilisovelluksemme tai verkkosivujemme avulla ja vältät kassajonoissa hikoilemisen. Jäsenenämme nautit ilmaisesta 31 päivän palautusoikeudesta, mahdollisuudesta säädellä sähköpostiisi saapuvien markkinointiviestien määrää, sekä tietysti ripeistä toimituksistamme.