Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Dr. Martens alennuksessa

Dr. Martensin kapinahenkiset maiharit, bootsit ja nauhakengät ovat tuttuja kaikille. Vaihtoehtomuodin suosikkimalli 1460 on kulttiklassikko, joka ei koskaan poistu muodista. Tutustu myös muihin malleihin ja poimi suosikkisi vaihtuvasta valikoimasta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Dr. Martens: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Dr. Martensin rouheat maiharit, bootsit ja nauhakengät eivät kaipaa esittelyjä. Bongaa suosikkimallisi Lounge by Zalandon verkko-outletista ja tee löytöjä. Dr. Martens -ale on täynnä brändin suosikkimalleja jopa 75% alennuksella OVH:sta!

dr_martens_outlet_2_CM

Ikonista kenkämuotia outlet-hintaan

Dr. Martens on noussut vaihtoehtomuodin luottobrändistä koko maailman rakastamaksi kenkätaloksi. Se vetoaa erityisesti pukeutujiin, jotka tuovat vahvasti esiin omaa tyyliään eivätkä mukaudu tavanomaiseen. Ilmaisetko sinäkin parhaiten itseäsi tyylilläsi?

Dr. Martensilla on vahva merkitys myös kulttuurissa. Se on ollut monen vaihtoehtokulttuurin luottokenkä ja vaikuttanut niin musiikissa, pop-kulttuurissa kuin muotimaailmassa rikkoen juuri sopivasti rajoja ja tuoden yhteen samanhenkisiä ihmisiä.

Tyyliltään ja siluetiltaan kengät ovat kuitenkin klassiset, joten ne sopivat kenelle tahansa, ja niitä on helppo yhdistellä erilaisiin tyyleihin, olipa oma tyylisi räiskyvän persoonallinen tai minimalistinen – näistä kengistä teet omannäköisesi.

Erityisesti brändin kengät tunnetaan niiden laadukkuudesta, kestävyydestä ja mukavuudesta. Lounge by Zalandon vaihtuvasta tarjousvalikoimasta löytyy kenkiä kaikkiin vuodenaikoihin. Klassisista maihareista ja nilkkureista löytyy myös kävelykenkä- ja sandaalimalleja. Brändin kenkiin pukeuvat kaikki. Dr. Martens -outlet inspiroi, ja nyt koko perhe voi mätsätä kenkänsä samaan tyyliin.

Poimi suosikkimallit Dr. Martens -outletista

Combat-tyyliset maiharit taipuvat brändin käsittelyssä uuteen muottiin, kun se yhdistelee katumuodista lainattuja elementtejä kenkäsuunnitteluunsa. Voit löytää merkin nilkkurit juuri niin autenttisen rouheina kuin raikkaan moderneissa silueteissa ja väreissä.

Malli 1460 edustaa merkin ikonisinta tyyliä. Se on maihari, johon kiteytyy brändin tarina. Maihari syntyi 1960, ja on jättänyt jälkensä jokaiseen vuosikymmeneen sen jälkeen. Suosittu klassikkomalli on yhä suosittu. Nyt voit löytää klassisten tummien värien, kuten mustan, ruskean, vihreän ja burgundyn, lisäksi valikoimasta kirkkaita, pastellisia ja kuvioituja maihareita. Kengänpohjan paksuuksia on useita.

Tarik-nilkkurit ovat erityisen lujaa tekoa, ja päällinen on valmistettu kestävästä nylonista, joka mukautuu mukavasti käytössä jalkoihisi. Kengissä yhdistyy brändille ominainen combat-henkisyys katumuodista inspiraationsa saaneeseen kevyempään siluettiin ja vaellusmuotia henkiviin kengännauhoihin. Mukavat askeleet ja moderni tyylikkyys on taattu.

Vegan bootsit kuuluvat nykyaikaisen muodin kiinnostavimpiin. Brändin käsittelyssä vegaaniset jalkineet eivät menetä lainkaan tunnusomaista ilmettään. Myös rakastetut klassikkomallit 1460 ja 101 saa nyt vegaanisina. Siistimpään tyyliin voi yhdistää vegaaniset chelsea bootsit.

dr_martens_outlet_3_CM

Dr. Martensin asusteet edullisesti alesta

Kenkien lisäksi brändi valmistaa kauniita nahka-asusteita. Merkin reput ja käsilaukut henkivät samaa tyyliä kuin brändin kenkäsuunnittelu. Luovuus, klassiset siluetit, vahva käsityöperinne ja korkealaatuiset valmistusmateriaalit ovat myös brändin laukkudesignissa vahvasti läsnä. Ehkä Dr. Martens -ale on tilaisuutesi uudistaa asustetyylisi.

Brändi valmistaa myös persoonallisia sukkia. Trendikkäät sukat viimeistelevät näyttävän kenkätyylin. Sukat toimivat katseenkääntäjänä. Yksiväriset tai kuvioidut sukat saavat pilkistää reilusti puntin alta, ja niihin voit ladata kaiken persoonallisuuden, vaikka haluaisit pitää asusi muuten hillittynä. Jos sukkien värillä ei ole väliä, niin silloin kannattaa vähintään panostaa laadukkaista materiaaleista valmistettuihin sukkiin, jotka tuntuvat miellyttäviltä kengissä.

Lasten Dr. Martens -outlet

Perheen pienimmille kenkämerkki tarjoaa kaikki samat klassikkomallit kuin aikuisille, mutta värivalikoima on leikkisää värikimaraa täynnä. Polka dot -pallokuvioita, kukkia, glitteriä ja kirkkaita hedelmävärejä, ja tietenkin klassiset värit, kuten musta ja burgundy, löytyvät valikoimasta. Mukavat askeleet ja kovaa käyttöä kestävä korkea laatu ovat erityisen tärkeitä lasten kengissä, koska kengät eivät saa hidastaa leikkejä ja liikkumista.

1460-taaperomallit tulevat kiiltonahkaisina, nahkaisina ja monissa muissa ihanissa tyyleissä. Kevyempää askelta tarjoavat kauniit kävelykengät, kuten MACCY II -malli, joka on siluetiltaan klassinen mary jane -avokas, jota koristaa kaunis rusetti. Matalavartiset kävelykengät sopivat esimerkiksi lasten juhlatyyleihin hyvin.

Dr. Martens -ale on täynnä suosikkimaihareita

Joko Dr. Martens -outlet inspiroi sinua haaveilemaan uusista kengistä tai tyyleistä? Laadukkaat nilkkurit ovat hyvä sijoitus käytännön syistä, sillä nämä kengät kestävät kovaakin käyttöä. Ennen kaikkea niiden ikoninen tyylikkyys toimii ajasta ja tyylistä toiseen.

Voit yhdistellä brändin kengät mihin tahansa asuun, valitsitpa Dr. Martens -alesta klassiset maihinnousukengät, mokkanilkkurit, nahkasandaalit tai vegaaniset chelsea bootsit. Kenkien tyyli sopii niin hienostuneeseen ilmeeseen kuin rock-henkiseen tyyliin.

Yhdistä Dr. Martensit lempifarkkuihisi, valkoiseen t-paitaan ja nahkarotsiin. Muuta et tarvitse, kun lähdet viettämään iltaa. Siistimpään tyyliin voit valita sandaalit tai mokkanilkkurit, joiden ansiosta otat askeleita kevyesti jopa työtyylissä siistien housujen, kauluspaidan ja bleiserin kanssa. Mekkotyyleihin rouheat maiharit tuovat kivaa kontrastia liehuvien helmojen pariksi.

Lounge by Zalando -outlet tarjoaa upean mahdollisuuden erityisiin tarjouskampanjoihin, jotka kestävät aina tietyn aikaa. Shoppailuklubin jäsenenä voit nauttia poikkeuksellisista ale-hinnoista, kun rekisteröidyt sen jäseneksi.