Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Nilkkurit alennuksessa

Nilkkurit ovat yksi parhaista välikausien ja talven kenkävaihtoehdoista. Niiden ajaton tyylikkyys, kestävyys ja käytännöllisyys tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia niin naisten, kuin miestenkin pukeutumiseen. Löydä omat suosikkisi alekampanjastamme.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki monipuoliset nilkkurit edullisin hinnoin

Monikäyttöiset nilkkurit ovat syystäkin suosittu kenkätyyli. Helppo yhdisteltävyys muuhun pukeutumiseen, kenkien käytön yksinkertaisuus, sekä lukuisat erilaiset tyylivaihtoehdot antavat paljon valinnanvaraa. Liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi voit löytää huippubrändien kenkämallit jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

ankle_boots_2_CM

Löydä naisten nilkkurit oman tyylisi jatkoksi

Kesäkelien muuttuessa hieman viileämmiksi on jalkaan mukava vetäistä nilkkoihin asti ulottuvat jalkineet. Naisten nilkkurit yhdistyvät helposti omaan personalliseen tyyliisi ja Lounge by Zalandon nilkkurikampanjasta voit tehdä vaikka useampien laatujalkineiden hankinnat mukavin alennuksin. Sateelta, loskalta ja kylmyydeltä suojaavat kenkämallit huokuvat tyyliä ja mikä parasta, niitä on äärimmäisen helppo käyttää. Kylmemmille keleille kenkiä hankkiessa ei ole myöskään väärin ottaa hieman väljempää kokoa käyttöön, jotta voit tarvittaessa lisätä villasukat jalkojen lämmikkeeksi. Olet lähdössä sitten arkiselle työmatkalle, kauppareissulle tai vaikka trendikkäästi pukeutuneena illanviettoon, löytyy nilkkurivalikoimasta mainiot ratkaisut jalkinevalintaan välikausille ja talven pikkupakkasille.

Hanki kenkähyllyysi ajattoman aistikkaat kiiltävästä nahkasta valmistetut Vagabondin nilkkurit tai vaikka luonnollisen kauniit mokkanahkaiset Tamaris-nilkkurit. Kun tiedossa on trendikästä ja naisellisen tyylikästä pukeutumista vaativa tapahtuma, saattaa korolliset nilkkurit olla hyvä ratkaisu. Nämä on helppo yhdistää illanviettoasuun tai edustustilaisuuden vaatimaan asialliseen kokonaisuuteen. Rennon nuorekkaaseen tyyliin istuu myös tuhdimmilla pohjilla varustetut platform-nilkkurit, joilla voit halutessasi korostaa sääriäsi tai luoda vaikkapa särmikkään rock-henkisen tyylin valitsemalla jämäkät mustat vaihtoehdot. Värivaihtoehtoja on tosin huimasti perinteisten mustien ja ruskeiden lisäksi aina oransseihin ja sinisiin malleihin asti, joten valinnanvaraa todellakin on tarjolla.

ankle_boots_3_CM

Nauti miesten nilkkurien monikäyttöisyydestä

Miesten nilkkureista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta kenkämallin monikäyttöisyyttä. Siistit nilkkurit on helppo yhdistää farkkujen, chinojen tai jopa talvihousujen kanssa. Kapeiden housuratkaisujen kanssa voit ujuttaa lahkeet jalkineiden sisään tai antaa rennompien housujen laskeutua jalkineiden varsien päälle. Erilaisilla kenkien tyyliratkaisuilla voit tuoda pukeutumiseesi myös yksityiskohtia esimerkiksi nyörien ja solkien muodossa. Nauhalliset nilkkurit antavat kiristysmahdollisuuden, kun taas nauhattomat mallit edustavat kenkämallin helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan.

Yksinkertaista käyttöä ja arkista helppokäyttöisyyttä edustaa muun muassa aina tyylikkäät Chelsea-nilkkurit, joiden varressa oleva joustinosa mahdollistaa mukavan jalkineisiin pukeutumisen viemättä niiden ulkonäöstä tippaakaan tyylikkyyttä pois. Suositut Ecco-nilkkurit ovat tästä oiva esimerkki. Siisti, kestävä ja ajaton nahkapinta toimii yhtä lailla arjessa ja vapaa-ajalla, ja kenkien pukeminen jalkaan onnistuu kätevän nilkkaosasta löytyvän vetoremmin avulla entistäkin näppärämmin. Korosta omaa tyyliäsi valitsemalla itsellesi mieluisa väri, korkojen tyyli, sekä sopivalla kärjellä varustettu malli suippokärkisten ja pehmeillä pyöreillä kärjillä varustettujen vaihtoehtojen joukosta. Lounge by Zalandon nilkkurikampanjasta löydät lähes varmasti juuri omaan tyyliisi istuvat kenkämallit.

Anna itsellesi oikeus helppoon ja hauskaan shoppailuun

Lounge by Zalando on jännittävä outlet-verkkokauppa täynnä muotia ja lifestyle-tuotteita. Nilkkurit-ale on yksi tarjontamme monista alekampanjoista, jotka mahdollistavat laatutuotteiden löytämisen jopa 75%* alennuksin. Yleensä kampanjat ovat voimassa vain muutamia päiviä kerrallaan, ja niihin pääsee käsiksi liittymällä outlet-verkkokauppamme jäseneksi. Liittyminen on helppoa ja ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Jäsenenämme saat ensimmäisenä ilmoituksen alkavista ja tulevista kampanjoista, ja voit myös säädellä saapuvien ilmoitusten määrää. Tekemillesi ostoksille saat täysin ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden. Nilkkurit useissa eri väreissä, tyyleissä ja lukuisten laatubrändien valmistamina voit shoppailla muiden muotitarjousten kanssa samaan aikaan joko näppärän mobiilisovelluksemme avulla tai perinteisemmillä verkkosivuillamme. Anna itsellesi mahdollisuus hauskaan ja helppoon shoppailuun liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi.