Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Naisten kengät alennuksessa

Upea nainen, upeat kengät! Outlet on löytöjen paratiisi, josta voit shoppailla naisten kengät suosikkimerkeiltäsi hulppeaan alehintaan. Naisten kenkävalikoimasta ei puutu trendejä, laatua eikä valinnanvaraa. Tutustu nyt ja klikkaa kotiin suosikkisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Naisten kengät tuovat eloa askeleisiisi

Lounge by Zalando on shoppailuklubi verkossa, jonka kautta voit tehdä upeita löytöjä jopa 75%* alennuksilla päivittäin vaihtuvien mielenkiintoisten tarjousten joukosta. Naisten kenkäosastolta löydät joka päivä uusia jännittäviä kenkiä, joilla tuot eloa askeleisiisi sekä juhlapäivinä kuin arjen käänteissä.

shoes-women_outlet_2_CM

Naisten kengät outlet-hinnoin kymmeniltä brändeiltä

Lounge by Zalando mahdollistaa upeiden kenkälöytöjen tekemisen ja tekee siitä vieläpä helppoa. Päivittäin vaihtuvien ja yleensä vain rajatun aikaa voimassa olevien alennusten joukosta löydät helposti naisten kengät vuoden jokaiseen päivään. Kymmenien brändien laatujalkineiden valikoimasta paikannat sopivat kengät kaikkiin tilanteisiin niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Uudet sadetta kestävät nahkakengät löydät yhtä kätevästi kuin sisäkäyttöön soveltuvat näyttävät juhlakengät.

Suuri ja vaihteleva kattaus monenlaisia malleja on omiaan mahdollistamaan erilaisten kenkien kokeilemisen ja vastaan tulee helposti myös tuotteita, joita et edes osannut etsiä. Valitessasi uusia ballerinoja illanviettoon saatatkin löytää itsesi ihastelemasta toinen toistaan hauskempia loafereita, tai toisin päin. Toisaalta saatat bongata aletuotteiden joukosta pitkään himoitsemasi parin designerkenkiä, nyt vain lompakolle vielä suotuisampaan hintaan.

Laatukengillä saat uutta pontta ulkoiluun ja urheiluun

Joskus kaipaamme lisämotivaatiota liikkumiseen ulkona tai kenties vanhat lenkkikengät olisi vain yksinkertaisesti aika vaihtaa uusiin. Reilusta naisten kenkien ale-valikoimasta voit saada mukavaan hintaan juuri kaipaamaasi motivaatiota uusilla, jalalle mukavilla ja hyvältä näyttävillä juoksukengillä. Erilaisiin urheilumuotoihin ja liikkumistapoihin löytyy myös hyvin vaihtoehtoja, joten sopivan kenkäparin valinta hoituu tältäkin osin tuskattomasti.

Rennot ja jalkaa mukavasti tukevat sekä askelta pehmentävät tennarit jalassa kävelylenkit sujuvat kepeällä askeleella, eikä lenkille lähteminen tunnu yhtä työteliäältä, kun tietää ja tuntee jaloissa olevat laadukkaat kengät. Jalka ei näiden kenkien kanssa lipsu myöskään skeittilaudalta tai pyörän polkimelta. Hieman vaativampiin keleihin löydät valikoimasta myös jämäkästi nauhoilla sidottavia ulkokenkiä, jotka jalassa esimerkiksi metsäretket tai vaellukset hoituvat ilman, että jalkasi rasittuvat turhaan.

Kaikki asukokonaisuudet kenkien osalta kuntoon

Valikoiman monipuolisuutta naisten kenkäosastolla ei oikein voi liioitella. Urheilu- ja ulkoilukenkien laajan tarjonnan lisäksi voit vaatettaa itsesi alehinnoin varustetuilla lämpimillä ja pörröisillä sisätohveleilla sekä jokaiseen kesäpäivään soveltuvilla sandaaleilla, joiden kanssa leppoisat rantakävelyt hoituvat helposti. Ylipäätään tasaisesti vaihtuvasta valikoimasta on helppo löytää sopivat jalkineet niin arki- kuin juhlakäyttöönkin, sekä sisälle että ulkokäyttöön.

Toimiva asukokonaisuus vaatii muuhun pukeutumiseen soveltuvat jalkineet. Erilaisilla kengillä voi myös hyvin muuttaa pukeutumisen tyyliä radikaalistikin. Sirot ja trendikkäät korkokengät hameen kanssa luovat hyvin erilaista tyyliä kuin esimerkiksi komeat mustat yli polven ulottuvat nahkasaappaat. Juhlapukeutumiseen sopivien mallien etsiminen Lounge by Zalandolla on loistava ajatus ylipäätään. Juuri toivomasi kaltaiset korkokengät saattavat hyvinkin löytyä valikoimasta merkittävällä alennuksella, tai kenties vastaasi tulee ohittamattoman kauniit ballerinat, jotka jalkaan sujautettuasi et muita juhlakenkiä enää kaipaakaan.

Kaikki asukokonaisuudet voi saada kenkien osalta kuntoon myös alehinnoin varustettujen kestävään kehitykseen nojanneilla valmistustavoilla tehtyjen kenkien avulla. Valikoimasta löydät lähes poikkeuksetta luonnonmukaisemmin valmistustavoin tuotettuja jalkineita, jotka on myös merkattu vihreillä “Kestävä kehitys” -merkeillä. Näin merkityt naisten kengät sisältävät esimerkiksi ympäristöystävällisesti tuotettua nahkaa. Useat keinonahkajalkineet on myös tuotettu vähintään 50-prosenttista vesipohjaista polyuretaania käyttäen ja tämä puolestaan säästää valmistuksessa kulutettua energiaa ja vettä. Sopivien jalkineiden löytäminen myös ympäristöystävällisesti valmistettuina on Lounge by Zalandolla helppoa.

shoes-women_outlet_3_CM

Kenkälöytöjen ja alennusten maailma

Monipuolinen naisten kenkävalikoima on osa Lounge by Zalandolla löytyvää suurta tarjontaa, ja voit näissä tuotteissa parhaimmillaan säästää jopa 75% ohjevähittäishintaan nähden. Rekisteröityneenä asiakkaanamme saat uusista kenkätarjouksista ilmoituksia ja jokainen päivä tuo mukanaan uusia rajoitetuilla varastomäärillä varustettuja tarjouksia ilmoille, joten valppaat palkitaan. Erinomaisten hintojen ja lukemattomien merkkijalkineiden valikoimasta voit myös nauttia huolettomasti, sillä Lounge by Zalandolla olevilla tuotteilla on 31 päivän ilmainen palautusoikeus.