Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Uima-asut alennuksessa

Löydä upeat uima-asut kaikille vesipedoille ja tee päivästäsi auringossa tai altaalla täydellinen. Vaihtoehtoja löytyy kaikille: bikineitä, uimapukuja sekä uimashortseja. Tutustu valikoimaan ja tilaa suosikkisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Shoppaile edulliset uima-asut suosikkimerkeiltä

Lounge by Zalando on verkosta löytyvä outlet, jonka tarjonnasta löydät vaatteita ja asusteita jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Ilmaisen liittymisen jäkeen pääset tutustumaan vaihtuviin tarjouskampanjoihin, joista voit bongata myös tyylikkäitä uima-asuja suosikkimerkeiltä.

swimwear_outlet_2_CM

Alennetut uima-asut kaikenikäisille uimareille

Kattava uima-asujen ale Lounge by Zalandolla on erinomainen paikka löytää sopivat uima-asut kaikenikäisille uimareille. Lähestyvä lomamatka aurinkokohteeseen, kuuman kesän mukanaan tuoma tarve päästä uimarannalle, uusien harrastusten vaatima varustus tai perheen uuden tulokkaan ensimmäisten uimavaatteiden hankinta – kaikki nämä ovat hyviä syitä tarttua Lounge by Zalandon uimavaatteiden alennuksiin. Tarjonnasta löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja aktiiviuimareiden kisavarustuksesta aina rentoihin rantabikineihin. Valikoimaa löytyy luonnollisesti myös kaikenikäisille ja -kokoisille uimareille. Monesti tarjolla on myös kestävän kehityksen mukaisilla valmistustavoilla tehtyjä tuotteita, kuten laadukkaita uimavaatteita, joissa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja.

Uima-asut myös vauvoille ja taaperoille

Lasten ja vauvojen uimapuvut on erityisen mukava hankkia reiluin alehinnoin. Nopeasti edellisistä uimapuvuista ulos kasvavalle vesipedolle saat näin helposti korkealuokkaiset lasten uimapuvut selkeästi normaaleja hintoja edullisemmin. Ensimmäisiä vauvauinteja varten voit hyvin harkita vauvojen uimahaalareita, kun taas hieman vanhemmille lapsille soveltuvat mainiosti sekä kokovartalouimapuvut että perinteiset uimahousut. Valitse pirteistä väreistä lapsen persoonaan sopiva vaihtoehto ja voitkin siirtyä tutkimaan aikuisille suunnattuja malleja ja löytää kenties uusia uimavaatteita itsellesi.

swimwear_outlet_3_CM

Kauniit naisten uima-asut erilaisin tyylein

Lukuisten merkkivalmistajien tarjoamat naisten uima-asut löydät Lounge by Zalandolla useissa eri tyyleissä ja malleissa. Perinteisiä yhtenäisiä uimapukuja on usein saatavilla lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa, ja näiden joukosta voit valita omaan tyyliisi parhaiten soveltuvan. Klassisten uima-asujen lisäksi allaskäyttöön, ja miksei rannallekin, löydät myös kaksiosaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Naisten uima-asuista ja rantavaatteista puhuttaessa ei sovi luonnollisesti unohtaa monia erityyppisiä bikinivaihtoehtoja. Yhdistele omaan makuusi parhaiten sopivat ylä- ja alaosat hauskaksi kokonaisuudeksi tai valitse monista saatavilla olevista kauniista vaihtoehdoista valmis paketti. Kun valitset sopivaa mallia, voit myös korostaa vartaloasi eri tavoin. Hapsuilla ja röyhelöillä varustetut alaosat tuovat lanteille leveämpää mielikuvaa, rinnan seutua saat korostettua puolestaan push-up-bikineillä. Yhdistelemällä rauhallisia ja räikeitä värejä saat myös kiinnitettyä huomiota haluamaasi osaan bikineistä.

Sopivat miesten uima-asut kaikkiin vesiaktiviteetteihin

Erilaiset tarpeet ovat tyyliseikkojen ohella tärkeä tekijä uusia uimavaatteita valitessa. Miesten uima-asut löydät Lounge by Zalandolla merkittävin alennuksin ja useissa eri tyyleissä, joten voit valita mieluisat mallit nimenomaan tarpeesi mukaan. Valitse hauskan värikkäistä vaihtoehdoista omaa ja muiden uimahetkeä piristävät mallit tai poimi matkaan klassisen tyylikkäät yksiväriset uima-asut. Valinta on sinun.

Rantakäyttöön soveltuvat erinomaisesti nopeasti kuivuvat ja sopivasti rentoutta tarjoavat uimashortsit, jotka jalassa kaikenlainen perinteinen uimarannalla oleilu hoituu mukavasti. Vedestä voit helposti siirtyä samassa varustuksessa rantalentopallon pariin tai lekottelemaan aurinkoon. Perinteiset kireämmät uimahousut toimivat puolestaan loistavasti uimahallikäytössä ympäri vuoden, tai vaikkapa lomahotellin uima-altaaseen pulahtaessa. Hieman erityisempää teknisyyttä vaativiin lajeihin, kuten lainelautailuun, wakeboardingiin tai vesihiihtoon kannattaa valita paksummista materiaaleista tehtyjä ja entistäkin kestävämpiä uimavaatteita, jotka sietävät aaltojen heittelyä ja raisumpaakin menoa.

Muodin ystävän suosikkioutletin monipuoliset edut

Uima-asujen ale on yksi lukuisista Lounge by Zalandon alekampanjoista. Liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi pääset tutustumaan suureen määrään lähes päivittäin vaihtuvia tarjouskampanjoita, jotka sisältävät vaatteita ja asusteita kutakuinkin kaikilta pukeutumisen osa-aluilta.

Ilmaisen rekisteröitymisen tehtyäsi sinulla ei ole minkäänlaista ostopakkoa, ja voit vieläpä säätää saapuvien uutiskirjeiden määrää itsellesi mieluisalle tasolle. Valppaana muodin ystävänä hyödyt Lounge by Zalandon yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevien alekampanjoiden merkittävistä alennuksista. Täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus tekee laadukkaiden merkkituotteiden hankkimisesta entistäkin joustavampaa.