Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Ulkoiluhousut alennuksessa

Löydä ulkoiluhousut, jotka sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliisi. Voit valita suosikkimerkkien valikoimasta juuri sinulle istuvat housut haluamassasi värissä ja materiaalissa. Katso mitä tänään on tarjolla!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Trendikkäät ja kevyet ulkoiluhousut ovat monikäyttöiset

Voit löytää joustavat ja kevyet ulkoiluhousut jopa 75%* ale-hintaan rekisteröitymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi. Trendikkäät ulkoiluhousut sopivat loistavasti myös vapaa-ajalle ja osaksi katupukeutumista sekä rentoihin koti-iltoihin. Tilaa nyt laadukkaat housut, jotka tuntuvat sekä miellyttäviltä päällä että näyttävät hyviltä.

outdoorpants_outlet_2_CM

Materiaaleiltaan ja designiltaan mukavat ulkoiluhousut ale-hintaan

Kuuluitpa sitten niihin, joille ulkoilu on tapa rentoutua ja suoranainen intohimo, tai niihin, joille liikkumaan lähteminen tuottaa ajoittain vaikeuksia, kannattaa kunnollisiin ulkoiluvaatteisiin panostaa. Hyvissä ulkoiluhousuissa on panostettu suunnitteluun niin, että ne ovat ennen kaikkea mukavat päällä. Joustavat ulkoiluhousut eivät kiristä tai purista vaan ennemminkin siivittävät matkaasi. Näissä housuissa huomiota on kiinnitetty lisäksi muun muassa riittävään määrään taskuja, joiden kiinnitysmekanismit varmistavat tavaroidesi pysyvän talleissa.

Laadukkaissa ulkoiluhousuissa designin lisäksi myös materiaalit ovat avainasemassa: niiden ansiosta kosteus haihtuu pois iholta, jotta olosi pysyisi miellyttävänä. Yksi näistä ulkoiluhousuissa käytetyistä materiaaleista on ulkoiluvaatteista ja -kengistä tuttu Gore-Tex. Gore-Tex on mikrohuokoinen kalvo, joka estää ulkopuolista kosteutta pääsemästä kankaan läpi. Sisäpuolelta kosteus pääsee kuitenkin kulkeutumaan ulos, minkä ansiosta Gore-Tex-ulkoiluhousut ovat todella hengittäviä. Vedenpitävien ulkoiluvaatteiden ansiosta voit harrastaa ulkona liikkumista ilmalla kuin ilmalla, eikä vesisateenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi jäädä neljän seinän sisälle.

Gore-Tex on kuitenkin vain yksi miesten ja naisten ulkoiluhousujen nykypäivän teknisistä materiaaleista. Monet ulkoiluvaatebrändit ovat innovoineet omia materiaalejaan käyttömukavuutta lisätäkseen. Brändien kehitystyö materiaalien suunnittelussa näkyy myös siinä, miten kestävän kehityksen periaatteista on tullut yhä useammille yrityksille tärkeää. Ekologisuus näkyy ulkoiluhousujen materiaaleissa esimerkiksi siten, että niissä on käytetty kierrätysmateriaaleja.

outdoorpants_outlet_3_CM

Joustavat ulkoiluhousut osana trendikästä vapaa-ajan pukeutumista

Harvalta on jäänyt huomaamatta athleisureksikin kutsuttu ilmiö, jonka myötä ulkoiluvaatteista on tullut suoranainen muoti-ilmiö. Treeni- ja ulkoiluvaatteet ovat osa trendikästä vapaa-ajan pukeutumista sekä katupukeutumista. Leggarit, lenkkarit, kevyet ulkoiluhousut ja vaikkapa collegehousut ovat ihanan rentoja ja mukavia päällä, joten nyt ei tarvitse todellakaan kärvistellä epäkäytännöllisissä vaatteissa muodin varjolla.

Kevyet ulkoiluhousut ovat mukavat ja käytännölliset ja todellakin myös hyvin monikäyttöiset. Koska ulkoiluhousut on tarkoitettu osaksi katumuotia ja vapaa-ajan pukeutumista, ei sinun tarvitse kiinnittää housujasi valitessa niin paljon huomiota esimerkiksi teknisiin ratkaisuihin. Voit sen sijaan keskittyä enemmän siihen, että ne miellyttävät omaa silmääsi esimerkiksi designinsa, värimaailmansa ja mahdollisten printtiensä puolesta.

Liittymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi saat miesten ja naisten ulkoiluhousut ale-hinnalla ja suorastaan uskomattoman edullisesti. Saat halutessasi suoraan sähköpostiisi vaihtuvia ulkoiluhousutarjouksia monilta tunnetuilta kotimaisilta ja ulkomaisilta ulkoiluvaatteistaan tunnetuilta vaatebrändeiltä. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Fjällrävenin, Luhdan, Haltin ja Helly Hansenin tuotteita ja paljon muidenkin huippumerkkien vaatteita ja asusteita.

Ihanan kevyet ulkoiluhousut osana trendikästä asukokonaisuutta

Trendeistä on hauska hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Jos kaipaat vinkkejä siihen, millaiseen yläosaan ulkoiluhousuihisi voisit yhdistää, on hyvä huomata, että matchaavat asukokonaisuudet, joissa ala- ja yläosa ovat samasta mallistosta, ovat yhä edelleen in. Sen lisäksi myös erilaiset mix-and-match-asut ovat jälleen trendikkäitä. Pääset siis trendikästä asukokonaisuutta suunnitellessasi käyttämään mielikuvitustasi ja luovuuttasi.

Viime vuosina kirkkaat värit, joilla on helppo saada piristystä paitsi omaan pukeutumiseen ja myös omalle mielelle, ovat olleet trendien harjalla. Jos sen sijaan pidät hillitymmästä värimaailmasta, ovat maanläheiset värit jälleen muodissa. Tämän lisäksi perusväreihin, kuten mustaan ja valkoiseen voi toki luottaa aina.

Tilaa naisten ja miesten ulkoiluhousut tarjoushintaan

Kun rekisteröidyt Lounge by Zalandoon, voit löytää naisten ja miesten ulkoiluhousut alehinnalla. Rekisteröityminen on täysin ilmaista, ja saat loistavia vaihtuvia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Netistä tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi on hyvä muistaa, että jos et olekaan tyytyväinen uuteen vaatteeseesi, Lounge by Zalandolta tilaamillasi tuotteilla on aina ilmainen palautusoikeus 31 päivän ajan.