Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Jalkapallovaatteet alennuksessa

Oikeanlainen varustus on jokaisen harrastuksen tukipilari. Laadukkaat jalkapallovaatteet tekevät kuningaslajin pelaamisesta miellyttävämpää ja parantavat jopa suorituskykyä. Tutustu tarjontaan Lounge by Zalandon alekampanjassa.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki laadukkaat jalkapallovaatteet edulliseen hintaan

Jalkapallovaatteet kattavat kaiken lajin harrastamiseen liittyvän tarjonnan. Oikeankokoisilla, teknisesti laadukkailla ja ulkonäöltään miellyttävillä tuotteilla lajin harrastamisesta saa enemmän irti. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja tutustu futisvarusteiden kampanjaamme ja jopa 75% alennuksiin tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna.

footballclothing outlet 2 CM

Pue jalkaasi tekniset jalkapallosukat suorituksiesi tueksi

Vaikka jalkapallon leikkimieliseen pelailuun ja kotipihalla pallotteluun riittääkin hyvin mukavat perustason urheilusukat, tarkoitetaan jalkapallosukilla yleisesti oikeaan lajin harrastamiseen ja pelaamiseen soveltuvia pidempivartisia sukkamalleja. Näiden alle saat mahtumaan säärisuojat mukavasti. Lounge by Zalandon jalkapallovaatteiden alekampanjasta löydät mainion valikoiman huippuvalmistajien tuotteita ja käytännössä kaikenlaisissa kokoluokissa. Pituuksien puolesta edustettuna on vaihtoehtoja polven ylittävistä pohjemittaisiin malleihin.

On kyseessä sitten lasten jalkapallosukat tai aikuisten mallit, vaaditaan sukkamalleilta tiettyjä ominaisuuksia. Niiden tulee hengittää hyvin, joustaa ja tukea sopivasti, pysyä jämäkästi ylhäällä ja istua liikkumattomasti jalkaan. Nämä ominaisuudet saavuttaakseen valtaosa tunnettujen urheiluvarusteiden valmistajista yhdisteleekin materiaaleissaan keinokuituja, puuvillaa ja pienen määrän joustavaa elastaania. Tällä yhdistelmällä sukka pysyy pelin tiimellyksessä jalassa, eikä se ala hiertämään pitkänkään pallottelupäivän aikana.

Värivalinta määritellään monesti harrastajan joukkueen väreillä. Tarjolla on kuitenkin paljon tyylikkäitä malleja eri väreissä vaihdellen mustasta punaiseen ja jopa kuvioituihin sukkiin. Saatatpa kampanjastamme löytää jopa jonkin jalkapallon suurjoukkueen tunnuksin koristetut vaihtoehdot. Käytön jälkeen lähes kaikki tarjouksestamme löytyvät sukkamallit voi pestä pesukoneessa. Kannattaa kuitenkin aina tutustua tuotekohtaisiin hoito-ohjeisiin, sillä jotkin tekniset materiaalit eivät pidä muun muassa rumpukuivauksesta.

footballclothing outlet 3 CM

Löydä jalkapallovarusteet kaikille lajin harrastajille

Maailman suosituimpana ja suurimpana lajina jalkapalloa harrastetaan ympäri planeetan. Harrastajia löytyy lapsista ikäihmisiin niin miesten kuin naistenkin puolella. Tästä syystä myös jalkapallovarusteet löytyvät luonnollisesti kaikenikäisille ja -kokoisille harrastajille, sukupuoleen katsomatta. Lounge by Zalandon kampanjasta löydät naisten jalkapallovaatteet yhtä hyvin kuin miesten ja lasten jalkapallovarusteet.

Jalkapalloshortsit ovat tärkeä osa futisvarustusta. Nopeasti kuivuvat, kevyet ja hyvin hengittävät kankaat mahdollistavat miellyttävän tuntuman lajia harrastaessa. Joustavuus puolestaan antaa tarvittavaa vapautta liikkumiseen ja mahdollisiin akrobaattisiinkin pelisuorituksiin. Löydä omaa silmääsi miellyttävät värit ja koot usean huippuvalmistajan reilusta tarjonnastamme, ja nauti rakastamastasi lajista entistäkin enemmän laadukkaissa varusteissa.

Jalkapallovaatteet ja -varusteet pitävät sisällään toki paljon muutakin kuin sukkia ja shortseja. Paljon erilaisia tuotteita sisältävästä kampanjastamme voit löytää maalivahdille tärkeitä hanskoja, viileässä kelissä kaulaa suojaavia huiveja ja paljon muita pieniä lisävarusteita. Luonnollisesti edustettuna on myös teknisiä t-paitoja, treenaamiseen soveltuvia pitkähihaisia, sekä rennon urheilullisia verryttelyhousuja. Tutustu tarjontaan ja poimi matkaan omia tarpeitasi vastaavat futisvaatteet.

Arjen ja harrastusten varusteet hyvien etujen saattelemina

Lounge by Zalando on huimia, jopa 75%* alennuksia yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevien kampanjoiden kautta tarjoava outlet-verkkokauppa. Satoja valmistajia ja tuhansia tuotteita niin arkeen, harrastuksiin, kuin juhlintaankin kattavaan tarjontaamme pääset käsiksi liittymällä jäseneksemme. Jäsenyys on täysin ilmainen, eikä sisällä minkäänlaista ostopakkoa. Löydä arjen vaatteet, vapaa-ajan tyylikäs muoti, harrastusten varusteet ja trendikkäät lifestyle-tuotteet samasta paikasta. Ostoksia voit tehdä rennoissa merkeissä vaikka kotisohvalta käsin ilman turhaa jonottelua ihmispaljoudessa.

Lataa mobiililaitteeseesi kätevä sovelluksemme ja hyödynnä parhaat tarjoukset vaikka matkalla töihin. Ostoksien tekeminen onnistuu toki myös perinteisten verkkosivujemme kautta. Jäsenenämme voit myös säädellä saapuvien markkinointiviestien määrää, ja vastaanottaa juuri itseäsi kiinnostavista kampanjoista ilmoitukset. Näin pääset nappaamaan ensimmäisten joukossa itseäsi kiinnostavat aletuotteet. Tilaamasi tuotteet toimitetaan järkevässä ajassa yhtenä pakettina ja saat niille vieläpä 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.