Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lasketteluvaatteet alennuksessa

Valitse lasketteluvaatteet huippuluokan teknisillä ominaisuuksilla outletin vaihtuvista tarjouksista. Koe talviurheilun ilo täysillä ja säilytä lämpö sekä suorituskyky rinteessä uusilla säänkestävillä lasketteluvaatteilla.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Laadukkaissa lasketteluvaatteissa muodin ja suorituskyvyn huipulle

Shoppaile muodikkaat ja toiminnalliset lasketteluvaatteet Lounge by Zalandon verkko-outletista jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan nähden. Nappaa upeimmat uudet laskettelutakkien värikombot sekä jännittävimmät malliuutuudet urheilumaailman parhailta merkeiltä.

ski_outlet_2_CM

Lasketteluvaatteet rinteeseen tämän hetken halutuimmilta merkeiltä

Kulutusta kestäviin lasketteluvaatteisiin kannattaa investoida, mikäli viihdyt rinteissä enemmänkin. Laskettelurinteisiin kannattaa pukeutua kerroksittain ja vaatteiden materiaalien olisi hyvä olla hengittäviä, vedenpitäviä ja riittävän joustavia. Päällysvaatteidesi tulee lasketellessa suojata sinua riittävästi, jotta voit keskittyä oleellisimpaan kulloisestakin säätilasta huolimatta eli laskettelusta nauttimiseen. Tärkeimpiä lasketteluvaatteita, jotka kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen aiottua rinteeseen menoa, ovat laskettelutakit, lasketteluhousut sekä lumilautailun harrastajille lumilautailutakit ja lumilautailuhousut. Lounge by Zalandon valikoimista löydät myös tekniset urheilukerrastot päällysvaatteiden alle. Veden- ja tuulenkestävät pipot, suojaavat huivit ja lasketteluhanskat täydentävät asukokonaisuutesi jokaisen kelin ja muodin mukaiseksi.

Lasketteluun tarvittavaa vaatevarustusta Outlet-verkkokaupasta selaillessa on hyvä kiinnittää huomiota siihen, kuinka tuulen- ja vedenkestäviä vaatteet ovat ja minkälainen eristys niissä on. Veden- ja tuulenpitävät suojakalvot lisäävät talven ulkoiluvaatteiden käyttömukavuutta huomattavasti, kun viima ja kosteus ei pääse laskettelijaan käsiksi. Lasketteluvaatteiden pienet, mutta sitäkin tarpeellisemmat yksityiskohdat auttavat pitämään viiman ja sateen kaukana ihosta. Kiinnitä huomiota siihen, minkälainen huppu ja kaulus takissa on. Entä ovatko takin sekä housujen saumat teipattuja eli vedenpitäviä? Vyötärössä, hihoissa ja lahkeensuissa olevat lumilukot sekä takkien ja housujen vedenkestävät vetoketjut auttavat myös pysymään kuivana ja lämpimänä. Vanullinen takki eristyksellä auttaa vilukissaa tai paukkupakkasilla urheilevaa.

ski outlet 3 CM

Joka säänkestävät laskettelutakit ja -housut talven hurmaan

Makeimmat laskettelutakit naisille nappaat Outlet-verkkokaupan häikäisevän suuresta valikoimasta: laskettelutakit naiset -kategorioista löydät näppäriä lyhyitä takkimalleja sekä suojaavampia pitkiä malleja. Värivalikoimista löydät lähes kaikkea mahdollista aina klassisesta mustasta, sinisestä ja valkoisesta rohkeampiin väreihin ja kuvioihin. Istuuko yllesi parhaiten seuraavalla rinnereissulla kirkas pinkki, violetti, helmeilevä turkoosi vaiko eläimellinen tai graafinen printti? Laskettelutakit naisille löydät erilaisten sykähdyttävien mallien ja värien lisäksi monenlaisilla pintamateriaaleilla sekä halutessasi lisälämpöä tuovalla vuorilla. Ihastu miesten laskettelutakkien muotoihin, leikkauksiin sekä materiaaleihin. Miesten laskettelutakkeja löydät etenkin klassisissa värivaihtoehdoissa, mutta halutessasi voit valita takin uskaliaammalla väriyhdistelmällä. Lasten tuotekategoriasta löydät myös perheen pienimpien laskettelutakit leikkimäisillä väri- ja printtiyhdistelmillä.

Talviriennoissa kuten rinteessä, pulkkamäessä tai ladulla viihdytään kerrallaan pitkiä aikoja, joten kannattaa miettiä tarvitsetko kuorihousut, topatut housut vaiko molemmat. Selaa läpi miesten lasketteluhousumallit ja huomaa erilaiset leikkaukset. Testaa useammat housuvaihtoehdot ja löydä juuri ne sinun vartalollesi imartelevasti istuvat miesten lasketteluhousut. Naisten lasketteluhousujen eristävien ominaisuuksien tarve sekä alus- ja välikerrastojen käyttötarve niiden alla vaihtelee sen mukaan, miten herkkä kylmälle olet talviharrastuksessasi. Etenkin lasten lasketteluhousuista löydät monia pirteitä väri- ja kuosivaihtoehtoja, jotka voivat innostaa lasta pukemaan ne päälle ja kohti talviliikuntaa. Anna huippumerkkien uusimpien laskettelutakkimallien ja niiden värimaailmojen valloittaa vaatekaappisi ja laskettelurinteesi. Yhdistele rohkeasti ja erotu joukosta niin mäen huipulla, hiihtoladulla tai luistelukentällä persoonallisilla lasketteluhousuilla.

Käytännöllisyyttä ja silmäniloa mäenlaskuun laskettelutakkien alesta

  • Liity Outlet-verkkokauppaan sähköpostiosoitteellasi ja varmista vaihtuvat lasketteluvaatetarjoukset sähköpostiisi: tarjouksia saat esimerkiksi lumilautailuhousuista, lumilautailutakeista ja lasketteluhousuista jopa 75%* alennuksella.
  • Inspiroidu Lounge by Zalandon laskettelumuodin uusimmista virtauksista ja tee löytöjä koko perheen tarpeisiin: löydä jo tänään esimerkiksi uusi mieleinen takkisi mäenlaskuun laskettelutakkien alesta.
  • Lasten, miesten ja naistenkin laskettelutakit, lasketteluhousut sekä varustustasi täydentävät lasketteluasusteet halutuimmilta brändeiltä ovat oman ostoskorisi ulottuvilla kätevästi yhdessä verkkokaupassa