Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Han Kjøbenhavn alennuksessa

Han Kjøbenhavn on unisex-muodin upea uranuurtaja. Kööpenhaminan katutyylistä inspiraatiota ammentava merkki tekee särmikästä muotia jokaiselle tyylistään tarkalle tyypille. Tutustu upeisiin leikkauksiin ja leikittele tyylilläsi.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Han Kjøbenhavn: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Fanitatko tanskalaista katumuotia ja katsot muotia ja trendejä vahvasti omasta näkökulmastasi? Siinä tapauksessa Lounge by Zalando -outletin valikoima Han Kjøbenhavnin muotia on aarreaittasi. Liity jäseneksi helposti ja ilmaiseksi ja katsasta outletin päivittäin vaihtuva valikoima suosikkimerkkien tuotteita.

hankjobenhavn_outlet_2_CM

Designer-muoti kuuluu outletin aarteisiin

Tanskalainen Han Kjøbenhavn ei taivu tavanomaiseen. Jos etsit alen aarteita, jotka eivät jätä ketään kylmäksi ja täydentävät täydellisesti särmikästä ja persoonallista vaatekokoelmaasi. Brändin luomukset ovat kuin taideteoksia, jotka inspiroivat upeisiin asukokonaisuuksiin. Yllättävän tyylin salaisuus on se, että joka kerta kun puet vaatteet yllesi, näet sen uudessa valossa ja ihastut uudelleen.

Pohjoismaisen brändin muotitalo syntyi katujen sykkeestä, ihmisistä, elämästä. Brändi ei luo tavanomaista muotia vaan haluaa kertoa tarinoita ja viedä muodin ystävät matkalle uusiin erikoisiin paikkoihin luomalla jännittävän universumin, jossa tavallisuus on – no, hieman tylsää.

Han Kjøbenhavnin kokoelmissa näkyvät vahvat viitteet tanskalaisesta käsityöperinteestä. Luovuus on keskiössä, kun muotitalo suunnittelee luomuksiaan. Estetiikka on täynnä vastakohtia vahvaa ja kevyttä, vakavaa ja mutkatonta –vahva, särmikäs ja edgy tyyli on brändin tavaramerkki.

Brändin kokoelmat sopivat täydellisesti unisex-pukeutumiseen. Enää ei puhuta miesten ja naisten vaatteista, vaan tärkeintä on, että itsestä vaate tuntuu juuri oikealta. Rohkeasti erilaisten siluettien miksaaminen on trendikästä, ja Han Kjøbenhavnin modernit leikkaukset ja siluetit taipuvat monipuolisesti erilaisten vartaloiden ylle.

Han Kjøbenhavn: inspiroidu Kööpenhaminen katumuodista

Han Kjøbenhavn on syntynyt Kööpenhaminen kaduilla, joten on vain luonnollista poimia inspiraatiota pohjoismaisen muotipääkaupungin kaduilta. Tässä muutamia vinkkejä, kuinka voit stailata tanskalaisen tyylikkäästi ja päästää luovuutesi irti. Tärkeintä on, että ei ota pukeutumista liian vakavasti.

Yhdistele rohkeasti erilaisia elementtejä ja tyylejä. Feminiinistä röyhelömekkoa ja printtiä vahvaan nahkaan tai maskuliinisiin asusteisiin. Sporttista ja hienostunutta keskenään. Sekoita erilaisia materiaaleja korostamaan toisiaan. Inspiroidu brändin tarinankerronnasta ja pukeudu sen mukaan – käyttämällä luovuutta ja mielikuvitusta. Heittäydy. Heittäytymisen ei tarvitse olla näkyvää, vaan se voi olla myös joku vaate, jossa on joku rohkea yksityiskohta tai muuten materiaali, johon et aikaisemmin ajatellut pukeutuvasi.

hankjobenhavn_outlet_3_CM

Kerrosta rohkeasti ja estoitta. Kerrostaminen on tärkeä osa pohjoismaista muotia koska sää – mutta se näyttää myös erittäin muodikkaalta. Tanskalaisessa pukeutumisessa ei stressata liikaa, vaikka erilaiset kuviot, tekstuurit ja vaatekappaleet sekoittuisivat, ajoittain jopa hullunkurisesti. Tästä syntyvät juuri muotiviikon ja katutyylien kiinnostavimmat lookit. Liivit ovat jälleen huipputrendikkäitä, ja erinomaisia juuri kerrostettuihin lookeihin.

Hygge ennen kaikkea, myös muodissa. Pukeutumisessakin tärkeintä on, että viihtyy ja vaatteet tuntuvat miellyttäviltä, olivatpa ne kuinka muodikkaat tahansa. Muoti ei ole hidaste vaan mahdollisuus inspiroitua ja inspiroida. Pidä tennarit lähellä aina, jotta voit yhdistää ne mihin tahansa asuun.

Bongaa designer-muodin helmet alesta

Designer-aurinkolasit toimivat minkä tahansa asun kohottavana tekijänä. Ne lisäävät juuri sopivasti mystisyyttä sekä kertovat vahvasta tyylitajustasi. Tuo asuusi trendikästä Matrix-fiilistä mustilla kapeilla laseilla tai piiloudu isojen aurinkolasien taakse maailmatähtien tapaan.

Designer-merkkien viileät hupparit kuuluvat nykyään jokaisen trendsetterin perusvaatekertaan. High Fashion -elementtejä ovat vahva mutta yksinkertainen logoprintti tai kuvio hupparin tai collegepaidan rinnuksissa. Esimerkiksi omintakeinen yhdistelmä voisi syntyä goottihenkisestä kukkaprintistä ja mustasta hupparista. Vastakohdissa on aina sopivasti kiehtovaa kierrettä. Hupparin voit yhdistää niin nahkahousuihin kuin lempifarkkuihin tai hameeseen. Koko musta asu on aina muodikas.

Designer-takki takaa, että katseet kääntyvät puoleesi, kun askellat paikalle. Tärkeintä tietenkin on, että sinulla on aivan mahtava fiilis, koska olet juuri löytänyt upean takin outletista. Se voi olla rento mutta muodikas bomberi, taiteellisin printein kuvioitu toppatakki tai skarppi pelkkää-bisnestä-power-bleiseri.

Nahkatuotteet erottuvat erityisesti muotitalon kokoelmista. Nahka on materiaalina kestävä, kaunis eikä menetä arvoaan, joten ale on upea mahdollisuus panostaa nahkatakkiin, -housuihin tai -liiviin. Tässäkin voit ammentaa muodikasta ysäritunnelmaa Matrix-henkeen. Korkealaatuinen nahkatakki on supertrendikäs yksin, valkoisen kauluspaidan tai neuleen kanssa puettuna, ja pieni askel kohti nahkatyyliä. Nahkavaatteiden silueteissa näkyvät vahvat käsityöperinteet.

Han Kjøbenhavn ale-hintaan Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando -nettioutlet tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä designer-löytöjä poikkeukselliseen alennettuun hintaan. Kun rekisteröidyt verkko-outletin jäseneksi, voit nauttia upeista tarjous- ja alennuskampanjoista, joissa voit tehdä löytöjä jopa 75 prosentin* alennettuun hintaan. Ostokset kerättyäsi, ne pysyvät ostoskorissasi 20 minuutin ajan, jonka jälkeen ne avautuvat uudelleen muillekin shoppailijoille. Onneksi valikoima on monipuolinen – ja Han Kjøbenhavn takaa, että valikoima on ennen kaikkea kiehtova.