Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Sormukset alennuksessa

Upeat sormukset kuuluvat outletin vaihtuviin pikatarjouksiin. Olipa tyylisi sitten minimalistinen, maksimalistinen tai hillityn ajaton, löydät laajasta valikoimasta juuri sinun tyyliisi sopivat korkealaatuiset sormukset. Haluaisitko kultaisen vai hopeisen?

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki näyttävät sormukset miellyttävin hinnoin

Sormukset ovat erinomainen keino antaa pukeutumiseesi asennetta, säihkettä tai se kuuluisa viimeinen silaus. Lounge by Zalandon jäseneksi ilmaiseksi liittymällä löydät halvat sormukset jopa 75% alennuksin verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintaan. Valitse tyylisi, vertaile vaihtoehtoja ja tilaa tuotteet kätevästi kotiin.

rings_outlet_2_CM

Tutustu säkenöivien timanttisormusten tarjousvalikoimaan

Lounge by Zalandon jännittävistä kampanjoista löydät näyttävät sormukset osaksi kaikenlaista pukeutumista. Sormuskampanjasta löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja niin materiaalien kuin tyylienkin puolesta. Kätevät ja edulliset sormussetit antavat kerralla useita sormuksia käyttöösi, ja voit hyödyntää niitä arkisessa pukeutumisessa mitä mielikuvituksellisemmin keinoin. Valitse fiilikseen sopiva malli päivittäin tai pue ronskisti vaikka kaikki käsiisi samalla kertaa. Yksittäiset huippulaadukkaat sormusvaihtoehdot löydät puolestaan muun muassa laadukkaasta sterlinghopeasta, kullasta ja kirurginteräksestä valmistettuna.

Timanttisormusten ale mahdollistaa todellisten löytöjen tekemisen Lounge by Zalandon kampanjahintojen avulla. Upeat kulta- ja hopeasormukset timanttiupotuksin ovat erinomainen tapa tuoda omaan pukeutumiseen arvokkuutta ja hohtoa. Selkeästi ohjehintoja edullisempina pääset helpommin käsiksi kaikista näyttävämpiin malleihin, eikä kaunis tai komea pukeutumisesi jää ainakaan sormusten laadusta vajaaksi. Yksi hyvä tapa hyödyntää näyttävät timanttisormukset on valita esimerkiksi keskisormeen säkenöivillä timanteilla varustettu sormusmalli ja laittaa viereisiin sormiin sirot yksiväriset sormukset rinnalle. Näin korostat entisestään katseenvangitsijana toimivaa koruasi.

rings_outlet_3_CM

Löydä komeat sormukset miehille

Miesten sormukset nähdään monesti omaa tyyliä esiin tuovina asukokonaisuuksien yksityiskohtina, ja niillä onkin oikeus näkyä ja loistaa. Valitsetpa sitten rauhallisempaa ja sirompaa muotokieltä sileäpintaisten mallien avulla tai jyhkeää näyttävyyttä suurempien ja kuvioitujen sormusvaihtoehtojen muodossa, saat niiden avulla luotua rohkeita ja itsevarmoja tyylejä.

Tyylikkäät ja hillitysti kuvioidut miesten kultasormukset ovat erinomainen lisä kokonaisvaltaiseen bisnespukeutumiseen ja vapaa-ajalle. Teräksiset, yksinkertaisen siistit sormusmallit saattavat puolestaan sopia täydellisesti esimerkiksi rannekellon kanssa samaan käteen. Miesten sormukset antavat myös lukemattomia mahdollisuuksia rock-henkisen tyylin ja rohkean näyttävien yksityiskohtien korostamiseen. Erilaisin muodoin koristellut kantasormukset ja eri aiheista kuten fantasiasta ja eläimistä vaikutteita ottaneet miesten hopeasormukset istuvat nahka- ja farkkutakin rinnalle tilanteessa kuin tilanteessa. Tutustu jännittäviin vaihtoehtoihin ja löydä omat suosikkisi.

Kruunaa tyylisi persoonallisilla naisten sormuksilla

Jos tuntuu, että asukokonaisuutesi kaipaa pientä lisämaustetta tai jos kaipaat persoonallisuuttasi korostavaa yksityiskohtaa pukeutumiseesi, on naisten sormukset syytä ottaa harkinnan alle. Sormukset kestävät aikaa, eivätkä edes nopeat muotivirtaukset niiden asemaa heikennä. Lounge by Zalandon sormuskampanjan avulla voitkin edullisesti löytää useita erilaisia vaihtoehtoja käytettäväksi ympäri vuoden. Leikittele erilaisilla vaihtoehdoilla ja kokeile rohkeasti uusia muotoja eri asukokonaisuuksien kanssa. Korut antavat erinomaisen mahdollisuuden oman tyylin korostamisen lisäksi hauskaan irrotteluun.

Kauniit hopeasormukset toimivat hillityn työpukeutumisen ja vaaleiden juhla-asujen yhteydessä erinomaisesti. Mielenkiintoisilla muotoiluilla ja erilaisilla kuvioinneilla voit halutessasi helposti luoda katseita kerääviä yksityiskohtia sormiisi. Todellisia katseenvangitsijoita ovat myös komeat kultasormukset ja sormusmallit, joita koristaa kivet. Näyttävään juhlapukeutumiseen ja cocktail-kutsuille saatat näiden mallien joukosta löytää täydellisesti omaa asukokonaisuuttasi palvelevat vaihtoehdot.

Outlet-verkkokaupastamme hankit sormukset netistä helposti

Luo asukokonaisuuksiisi persoonallisuutta omaan tyyliisi istuvilla sormuksilla. Lounge by Zalandon löydät laajan muoti-, lifestyle- ja asustekampanjoiden tarjonnan, joiden joukosta paikannat myös sormusalennuksia. Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista kampanjoista hankit tyylikkäät sormukset monista eri materiaaleista valmistettuna jopa 75%* alennuksin. Hanki tyylikkäät arkisormukset tai juhlapukujen yhteyteen sopivat kimaltelevat sormusmallit aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme kautta tai perinteisesti verkkokauppamme puolelta. Voit samalla hyödyntää muun muassa ilmaista 31 päivän palautusoikeutta mikäli vahingossa tulee tilattua esimerkiksi väärän kokoinen sormusmalli. Hyödynnä reilut tarjoukset ja piristä pukeutumistasi näyttävillä, rohkeilla ja kauniilla koruilla.