Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Pipot alennuksessa

Siistit pipot kuuluvat jokaisen vaatevalikoimaan. Aletarjontamme mainio kattaus auttaa pitämään pään lämpimänä kaikkina vuodenaikoina ja tarjoaa tyylikästä puettavaa moneen makuun. Hanki uudet päähineet kaikenlaisiin keleihin.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä pipot oman tyylisi jatkeeksi

Viilenevät syysilmat ja koleat talvikelit muistuttavat, kuinka tärkeitä pipot ovat suomalaisessa pukeutumisessa. Nyt voit löytää monenlaiset myssyt Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta jopa 75% alennuksin tuotteiden vähittäisohjehintoihin verrattuna. Tutustu outlet-verkkokauppamme tarjontaan ja löydä mieleistäsi puettavaa kaikkiin vuodenaikoihin.

beanies_outlet_2_CM

Hanki komeat miesten pipot oikeaan käyttötarkoitukseen

Muuhun pukeutumiseen sopivat ja omaan tyyliisi istuvat päähineet ovat tärkeä osa pukeutumista. Miesten pipoja valitessa on hyvä pitää mielessä käyttötarkoitus, tyylikkyyden ja laadukkaiden materiaalien ohella. Syyskeleillä urheillessa ja talven paukkupakkasilla ulkoillessa päähineeltä vaaditaan hieman erilaisia ominaisuuksia. Lounge by Zalandon pipokampanjasta paikannat sopivia malleja kaikenlaisiin keleihin ja tyyleihin, etsit sitten paksua karvalakkia tai ohutta kesäpipoa.

Urheilemaan lähtiessä päähineeltä vaaditaan teknisiä ominaisuuksia. On haussasi sitten miesten tai naisten mallit, tai hieman pienemmissä kokoluokissa löytyvät lasten pipot, kannattaa sporttisempaan käyttöön valita hengittävistä materiaaleista valmistetut pipot. Hyvin säätä kestävät polyesterimallit ja korvia miellyttävästi lämmittävät fleecepipot ovat omiaan viileämpien kelien lenkkeilyyn, pihalätkään tai talviseen jalkapallopeliin. Kovilla pakkasilla arjen muuhun käyttöön sopii puolestaan paksulla vuorella varustetut mallit, sekä tietysti ihanan lämpimät villapipot.

Mikään ei estä käyttämästä trendikkäitä päähineitä vaikka ympäri vuotta. Rock-henkiset ohuet pipomallit, erilaisuutta korostavat vaihtoehdot, sekä monenlaisin kuvioin ja värein koristellut myssyt tarjoavat hauskoja mahdollisuuksia pukeutumiseen juuri oman tyylisi mukaan. Poimi Lounge by Zalandon tarjouksista matkaasi vaikka useampi malli ja kruunaa tyylisi sopivalla asusteella jokaisena vuodenaikana.

beanies_outlet_3_CM

Viimeistele tyylikäs asukokonaisuus naisten pipoilla

Lämpimyys, muodikkuus ja mukavuus ovat olennaisia osia naisten pipoissa. Lämpimien kelien väistyessä onkin vaatekaapista hyvä löytyä trendikkäitä vaihtoehtoja, joilla saat viimeisteltyä asukokonaisuutesi niin arkisilla kauppareissuilla, kuin edustustilaisuuksissakin. Tutustu runsaaseen tarjouspipojen valikoimaan Lounge by Zalandolla ja löydä omat suosikkisi.

Paksut neulotut pipomallit, sekä ripauksen ylellisempää fiilistä tarjoavat kashmir- sekä merinovillapipot ovat hieno esimerkki naisten pipoista. Ne tarjoavat viileille keleille käytännöllistä lämpöä ja mukavuutta, mutta ovat samalla erittäin muodikkaita ja sopivan söpöjä. Kokeile yhdistellä samaa sävyä olevat talvineuleet kauniin pipon kanssa ja huomaat kuinka suuri merkitys keskenään sopivilla vaatekappaleilla on asukokonaisuuteesi. Pipot ovat luonnollisesti myös hyvä mahdollisuus hankkia selkeä kontrasti muuhun pukeutumiseen ja saada näin entistäkin muodikkaampi tai huomiota enemmän herättävä tyyli luotua.

Leikittely värien ja kuosien puolella kuuluu luonnollisesti paitsi aikuisten malleihin, erityisesti lasten pipoihin. Ihastuttavan suloiset vauvojen pipot, sekä reippaisiin talvileikkeihin soveltuvat lasten myssyt löydät mainioissa väreissä ja kuvioissa. Leikkisillä tupsukorvilla varustetut mallit, kaulaa ja kasvojakin lämmittävät balaklavat, sekä helposti tunnistettavin hahmoin koristellut päähineet kannustavat ulkoiluun lähes kaikissa sääoloissa. Lounge by Zalandon pipokampanjasta voit löytää päähineet vaikka koko perheelle.

Nautiskele shoppailun helppoudesta vaikka päivittäin

Lounge by Zalando on muotiin ja tasokkaisiin lifestyle-tuotteisiin keskittyvä outlet-verkkokauppa, jonka tarjonnasta löydät satoja brändejä ja huiman määrän mielenkiintoisia tuotteita. Lähes joka päivä uusi, jopa 75%* alennuksia tarjoava alekampanja, tulee asiakkaillemme selattavaksi. Maukkaisiin tarjouksiin pääset käsiksi liittymällä jäseneksemme. Liittyminen on ilmaista ja helppoa, eikä siihen kuulu minkäänlaista ostopakkoa.

Lataamalla mobiililaitteeseesi kätevän sovelluksemme voit selailla uusimpia tarjouksiamme vaikka työmatkalla. Jäsenenämme voit myös säädellä tarjouksista saapuvien sähköposti-ilmoitusten määrää ja tarttua kiinni parhaisiin tarjouksiin ensimmäisten joukossa. Löydä pipot netistä edullisesti ja näppärästi, selaile muutakin laajaa tarjontaamme ja vastaanota kaikki tilaamasi tuotteet yhdessä toimituksessa. Kaikilla tarjoustuotteillammekin on täysin ilmainen 31 päivän palautusoikeus.