Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Hanskat alennuksessa

Kun ilmat viilenevät, alkaa usein sormiakin paleltaa. Ulkoillessa ei kuitenkaan tarvitse hytistä, kunhan vain varustautuu oikein. Kunnolliset hanskat pitävät kädet lämpiminä koko päivän ja ovat vieläpä mitä tyylikkäin asuste!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hansikkaat käteen ja pihalle

Kun talvi yllättää ulkoilijan, pitää käsiinsä saada jostain nopeasti hanskat, jotta pureva pakkanen ei palelluta peukaloa tai pikkurilliä. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Tarjolla on yli 2500 eri merkkiä ja voi hyödyntää jopa 75% alennuksia tuotteiden alkuperäisistä ohjevähittäishinnoista.

gloves_outlet_2_CM

Huippulaatuiset hanskat sormien lämmikkeiksi

Etsitkö hanskoja, jotka yhdistävät tyylin, mukavuuden ja kestävyyden? Voit nyt päättää etsintäsi. Lounge by Zalandon verkkokaupasta löytyy komea kokoelma hansikkaita, jotka täyttävät vaativammatkin odotuksesi. On tunnettuja merkkejä ja näyttäviä malleja, jotka kaikki ovat mukavia sekä kovaakin kulutusta kestäviä materiaaleja, kuten vaikkapa ihanan pörröistä polyesteria, lämmintä villaa sekä lujaa nahkaa. Huolellinen muotoilu takaa käsineiden istuvuuden. Värejäkin riittää aina klassisesta mustasta kirkkaan pinkkiin sekä sähkönsiniseen. Joitain malleja koristaa jopa jokin kiinnostava kuviointi tai printti. Jokainen löytää siis varmasti omaan makuunsa sopivat käsineet.

Kun ilmat kesän jälkeen ensi kertaa viilenevät ja puiden lehdet alkavat vasta vaihtaa väriään, moni valitsee kaapista ulos lähtiessään käteensä kevyemmät käsineet, esimerkiksi kankaiset sormikkaat tai nahkahanskat. Sateiden yllättäessä vedenpitävät hanskat saattavat olla parempi vaihtoehto. Ja talven tullen pitää ulkoilua varten varustautua jo kunnon tumpuilla tai lapasilla – ehkä jopa useammalla hanskaparilla. Muista sinäkin päivittää komerosi hanskasäilö ajoissa, jotta et joudu lähtemään kotoa paljain käsin ja värjöttelemään kädet taskuissa viiman koetellessa kestävyyttäsi. Tilaa kaipaamasi tyylikkäät, mukavat ja kestävät hansikkaat Lounge by Zalando online-verkkokaupasta!

gloves_outlet_3_CM

Käsineet erilaisiin urheilulajeihin sekä koko perheelle

Lämpimät hanskat ovat tärkeä osa arkea, mutta myös merkityksellinen varuste monelle urheilijalle. Laskettelurinteisiin suuntaavan on hankittava itselleen kunnon hansikkaat, jotka kestävät pakkasta. Samoin pyöräilijät kaipaavat hanskoja, joilla saa kunnon otteen ohjaustangosta ja salilla painoja nostava kynsikkäät, jotka jättävät sormet vapaiksi, mutta lisäävät kitkaa kämmenen sekä painojen välillä. Golffarit käyttävät tunnetusti vain yhtä hanskaa kerrallaan, mutta ihan mikä tahansa hanska ei lajiin kelpaakaan. Moottoriurheilijat puolestaan suosivat usein nahkaisia kynsikkäitä, jotka sopivat yhteen säväyttävän nahkatakin kanssa.

Ja tietysti hanskojen tarve on iästä tai käden koosta riippumaton. Jokainen perheen jäsen tarvitsee useamman parin erilaisia hanskoja eri tilanteisiin. Koulumatkaa taittava jälkipolvi on hyvä varustaa välikauden ajan vaikkapa kevyemmillä sormikkailla, kun taas lumiukkojen rakentamiseen vaaditaan vedenpitävät hanskat. Vanhemmatkaan harvoin tarkenevat ulkona ilman hanskoja, kun ilmat viilenevät. Lounge by Zalando outlet-verkkokaupasta löytyy onneksi niin vauvan hansikkaat, miesten ja naisten käsineet kuin erilaiset urheiluun sopivat tumput sekä sormikkaat. Tule siis tutustumaan laajaan valikoimaan.

Erinomaiset edut Lounge by Zalandon asiakkaille

Erilaisten käsineiden tilaaminen verkosta on varsin nopeaa ja erilaisten kivijalkaliikkeiden kiertelemiseen verrattuna myös helppoa! Etenkin, kun liittyy Lounge by Zalandon asiakkaaksi ja pääset hyödyntämään monenlaisia erinomaisia etuja. Asiakkaille on esimerkiksi tarjolla lähes päivittäin vaihtuvia tarjouskampanjoita sekä lukuisia tuotteita jopa 75%* alennuksella. Tuotteita on tarjolla runsaasti ja erilaisia merkkejä jopa yli 2500, joten löydät varmasti etsimäsi. Asiakkaaksi liittyminen on ilmaista, nopeaa ja helppoa eikä sido sinua ostoon. Ostoksia voi tehdä omalla kotisohvalla istuskellen tai vaikkapa koiraa ulkoiluttaen, mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Toimitus on nopeaa ja tilaamansa tuotteet voi vieläpä palauttaa ilmaiseksi 31:n päivän sisällä. Vältä siis kassajonot ja kauppakeskusten ruuhkat ja shoppaile tästedes netissä Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupassa.