Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kihlasormukset alennuksessa

Löydä upeat kihlasormukset rakkautesi merkiksi. Tee ainutlaatuisesta hetkestäsi ikimuistoinen upealla timanttisormuksella tai muulla tyyliisi sopivalla sormuksella. Tutustu valikoimaan ja löydä se täydellinen sormus juuri sinulle ja rakkaallesi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki säväyttävät kihlasormukset tarjoushintaan

Kihlasormukset ovat yksi harvoista hankinnoista, jotka hommataan loppuelämäksi. Tämä vaatii niiltä miellyttävän ulkoasun lisäksi kestävyyttä. Lounge by Zalandolla voit löytää upeat sormusmallit jopa 75% alennuksin verrattuna niiden ohjevähittäishintaan. Tule outlet-verkkokauppamme jäseneksi ilman kuluja tai ostopakkoa ja tee huimia sormuslöytöjä.

engagementrings_outlet_2_CM

Yhdistele kihla- ja vihkisormukset kauniiksi kokonaisuudeksi

Koko elämäksi suunniteltujen sormuksien valinnassa ei tule hätiköidä, teet sitten sormusvalintaa yllätyskosintaa varten itseksesi tai shoppailet partnerisi kanssa kihlasormuksia yhdessä. Kihla- ja vihkisormuksen tulee sopia käyttäjän omaan tyyliin ja mieltymyksiin. Myös käytännöllisyys kannattaa huomioida valintaa tehdessä. Onneksi Lounge by Zalandon sormuskampanjasta löytyy reilusti vaihtoehtoja moneen tyyliin, budjettiin ja tarpeeseen ja mikä parasta, reiluin alennushinnoin tietysti.

Monesti miehet käyttävät nimettömässään vain kihlasormusta, ja naisten kihlasormuksien rinnalla sormea koristavat myös kauniit vihkisormukset. Mikäli suunnitteilla on nimenomaan käyttää kahta sormusta samassa sormessa, kannattaa tämä huomioida jo ensimmäistä valitessa. Tyylin ja istuvuuden on hyvä sopia molemmissa yhteen, vaikka varsinkin nykypäivänä eriväristen ja eri metalleista valmistettujen sormusten yhdisteleminen onkin varsin trendikästä. Yhteensopivuuden kanssa kannattaa olla erityisen tarkkana, mikäli toiseen tai molempiin sormuksiin haluaa muuta sormusta leveämmän kiven.

Löydä klassiset miesten kihlasormukset alennetuin hinnoin

Tyylikkäät ja komeat kihlasormukset miehille perustuvat yleensä toimiviksi havaittuihin klassikoihin. Tasareunaiset, eli flakka-tyyppiset sekä puolipyöreät sormusmallit ovat yleisimpiä. Perinteisissä miesten kihla- ja vihkisormuksissa on keskitytty korkealaatuisiin sileisiin jalometallipintoihin. Suosituimpiin materiaaleihin kuuluu valkokulta, josta valmistetut mallit monesti varustetaan kiiltoa lisäävällä rodiointipinnoitteella. Muutamassa vuodessa tapahtuvan luonnollisen tummumisen jälkeen kiillon voi palauttaa uusimalla pinnoitteen. Tarjouskampanjasta voit löytää myös keltakultaiset ja arvokkaasta platinasta valmistetut sormusmallit.

Nykypäivänä ei ole myöskään millään lailla tavatonta, että mieskin haluaa koristaa kihlasormustaan timanteilla. Tällöin hyvä vaihtoehto voi olla esimerkiksi flakka-sormus, jossa timantti on istutettu täysin pinnan myötäiseksi. Mikäli kätesi ovat kovassa käytössä työsi tai harrastustesi puitteissa, kannattaa Lounge by Zalandon sormuskampanjasta pistää harkintaan arvokkaan timanttisormuksen rinnalle myös hieman edullisempi titaaninen tai hopeinen sormus arkikäyttöön.

engagementrings_outlet_3_CM

Sujauta sormeesi kauniit naisten kihlasormukset

Kauniit ja viehkeät kihlasormukset naisille ovat Lounge by Zalandon sormuskampanjassa tarjolla hyvin monessa tyylissä. Vaihtoehtoja löydät omaan tyyliisi sopivana lähes varmasti, sillä valikoimaa löytyy yksinkertaisista tasaisista klassikoista usein timantein koristeltuihin sormuksiin. Vaikka lieviä trendivirtauksia näkyy välillä tälläkin saralla, ovat kihlasormukset pääosin ajattomia asusteita, eikä niiden kohdalla tarvitse trendeistä välittää samalla lailla kuin muiden asustekorujen kohdalla. Valitse siis rohkeasti juuri omaan tyyliisi sopiva materiaali ja väri, päädyt sitten kivellisiin tai tasaisiin malleihin.

Mikäli päädyt kivellä koristeltuun sormusmalliin, ovat timanttisormukset se varmin valinta. Saatat toisaalta löytää tarjouksistamme myös muunkinlaisilla jalo- ja korukivillä varustettuja upeita sormusvaihtoehtoja. Kenties haluat sormuksen muusta rungosta yli pursuavalla kivellä varustetun mallin, tai kuninkaallisista häistä inspiroituneena etsit tyynyn muotoista halo-sormusta? Päädyitpä sormusvalinnassasi mihin hyvänsä, onnistuu kauniiden korujen hankkiminen edullisesti ja kätevästi Lounge by Zalandolla.

Edulliset vihkisormukset osana suurta tarjousten valikoimaa

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, joka keskittyy pääasiassa muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin. Näistä voit löytää halvat kihlasormukset, sekä paljon muuta muotia ja lifestyle-tuotteita jopa 75%* alennuksin. Shoppaile yllätyskosintaa varten kaunis sormus itseksesi, tai tee hankinnat yhdessä partnerisi kanssa verkkosivujemme tai näppärän mobiilisovelluksemme avulla. Haluamasi materiaalit valkokullasta platinaan ja sormustyylit tasaisista flakka-malleista timantteja rönsyileviin vaihtoehtoihin ovat kampanjasta saatavilla merkittävillä alennuksilla varustettuna. Lounge by Zalandon jäseneksi liittyminen on vieläpä täysin ilmaista ja saat tilaamillesi tuotteille myös 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.