Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Peak Performance alennuksessa

Peak Performancen siivittämänä saavutat parhaan suorituskyvyn. Merkin urheiluvaatteet ja -asusteet yhdistävät täydellisesti tyylin ja toimivuuden. Löydä laadukkaat tuotteet, jotka kulkevat rinnallasi kaikissa seikkailuissasi. Shoppaile nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Peak Performance: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Vaatimattomasti suoraan huipulta aloittanut Peak Performance tähtäsi alun perin vain täydelliseen lasketteluasuun. Nyt urheilujätti valloittaa niin vuoret kuin tasanteetkin kattavalla, teknisten asujen kirjollaan. Asujen teknologiat ja tyylit saattavat vaihdella niin lajin vaatimusten kuin myös trendien mukaan, mutta pohjoismainen rakkaus urheiluun ja luontoon pysyy.

Jos urheiluvarustuksesi kaipaa päivitystä, seuraa Peak Performancen vaihtuvia valikoimia Lounge by Zalandolla ja tee yli synkimmänkin syyssään iloisena pitäviä löytöjä edulliseen outlet-hintaan.

peak_performance_outlet_2_CM

Ruotsalaista aatua ja käyttömukavuutta sporttityyliisi

Jos Peak Performance saa hyväksynnän huippu-urheilijoilta kuin myös karuissa vuoristomaisemissa tarpovilta maailmanvalloittajilta, se todennäköisesti täyttää kaikki omatkin vaatimuksesi. Vaikka urheilumerkki vannoo funktionaalisuuden nimiin, trendit ja viileän tyylikäs skandinaavisuus eivät jää kelkasta silloinkaan, kun suunnitellaan tuulen- ja vedenpitävää asua hiihtovaellukseen — joten tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. Onnistuminen molemmissa tavoitteissa vaatii hyvää suunnittelua, jossa lajien asiantuntijat kertovat, mitä vaatteelta vaaditaan huippusuorituksen saavuttamiseksi, ja muotoilijat antavat funktiolle tyylikkään olomuodon. Toimiva kombinaatio on usein kerros kerrokselta rakentuva kokonaisuus, mutta yksittäisilläkin vaatekappaleilla voi parantaa omaa ulkoilutyyliään. Erityisen suosittuja ovat Peak Performance -takit. Säänkestävää kuoritakkia tai parkaa parempaa hankintaa ei suomalainen aktiiviliikkuja voi tehdä. Paitsi ehkä sen tyyliin sointuvat ulkoiluhousut, ja kengät — ja ehkä myös asusteet. Joka tapauksessa, kivanmallinen, GORE-TEX-kankaalla päällystetty takki on korvaamaton monessa tilanteessa: nopealla kauppakäynnillä, matkalla treeneihin, töihin tai kouluun tai milloin tahansa, kun keli on arvaamaton.

Haussa yleispätevä vai lajiisi täydellinen ulkoilutakki?

Uutta ulkoilutakkia valitessa ei aina tarvitse kiinnittää huomiota siihen, mihin tarkoitukseen takki on alun perin luotu, mutta Peak Performancen kohdalla tämä seikka kannattaa huomioida. Brändillä on omia mallejaan niin golfiin, lasketteluun, juoksuun, luonnossa liikkumiseen kuin myös rennompaan vapaa-ajan viettoon. Golftakeissa on kiva tyköistuva malli, joka sallii käsien vapaan liikkeen, ja takin helma ulottuu vain lantion liepeillä, jottei takin reunakaan tulisi täydellisen svingisi tielle. Juoksutakit ovat niin ikään lyhyitä, joskin niissä on usein golftakkia keveämpi, helposti kuivuva materiaali. Juoksulenkin aikana eniten ilmastointia kaipaaviin kohtiin on lisätty raikasta ilmavirtaa takin sisään päästäviä, mesh-kankaisia osuuksia. Juoksutakkien heijastindetaljit ilahduttavat erityisesti aamuhämärässä ja iltamyöhään lenkkeileviä.

Hybriditakki on mielenkiintoinen, suhteellisen tuore takkityyli, joka on aivan omiaan pohjoismaisiin välikausiin. Ratkaisulla on pyritty yhdistämään yhteen vaatteeseen softshell-takin hengittävyys ja kuori- tai kevyttoppatakin säänkestävyys. Peak Performancen kevyesti topatun hybriditakin saa joko untuva- tai keinokuitutäytteellä. Takin etu- ja takaosat ovat säänkestävää materiaalia kun taas hihat, kainalot ja sivuosat ovat astetta hengittävämpää ja joustavampaa materiaalia. Hybriditakkia voi käyttää sekä päällystakkina että välikerroksena kuoritakin alla. Toinen hyvä vaihtoehto lisälämmön lähteeksi on toppaliivi. Ohuen liivin voi sujauttaa päällystakin alle, mutta muhkea malli on paras pukea perinteiseen tapaan softshell-takin päälle. Oli tyylisi mikä tahansa, yhdistelyn mahdollisuudet ovat talvityylisi suhteen monipuolisemmat kuin koskaan aiemmin.

peak_performance_outlet_3_CM

Älykkäät ratkaisut aktiiviliikkujan iloksi

Talviurheilijalle takin lämmönpitävyyden lisäksi hengittävyys ja kosteuden poisto vaatteen sisältä nousevat mittaamattomaan arvoonsa koko päivän kestävillä hiihtovaelluksilla tai pitkissä laskettelusessioissa. Juuri tästä syystä GORE-TEX® on yksi Peak Performancen eniten käytetyistä materiaaleista ja erityisesti siitä luotu Active-kangas. Materiaalin nerokkuus perustuu sen muodostamaan huokoiseen kalvoon, joka sisältää yli 1,4 miljardia huokosta yhtä neliösenttimetriä kohden. Jokainen huokonen on murrososan vesipisaran koosta, minkä ansiosta nestemäinen vesi ei läpäise kankaan pintaan, mutta ilma ja höyrystynyt kosteus kulkevat ongelmitta huokosten läpi. Silti kankaan rakenne on riittävän tiivis pitämään viiman vaatteen ulkopuolella. Gore-seam-teipillä voidaan vielä varmistaa vaatteen saumojen vesitiiviys. GORE TEX luo vaatteen sisälle oman ihanteellisen mikroilmastonsa. Vaatteen sisälle kerääntyvä kosteus vapautuu ja ihon pinta pysyy kuivana, minkä ansiosta pysyt myös lämpöisenä. Kun vesi ja viima pysyvät vaatteen ulkopuolella, mukavan raikas tunnelma asun sisällä säilyy kelissä kuin kelissä. GORE TEXin ylivertaisten ominaisuuksien innoittamana Peak Performance on luonut myös oman vastineensa hengittävästä, veden- ja tuulenkestävästä materiaalista nimeltään HIPE.

Rennosti treenien välissä

Monella urheilubrändillä on toiminnallisten vaatteidensa tyyliä täydentävä vapaa-ajan mallisto, kuten myös Peak Performancella. Aina raja urheilu- ja vapaa-ajan vaatetuksen välillä ei ole selvä, mikä kielii vain laadun kohenemisesta arkiasujen parissa. Varsinkin aktiiviliikkujan mieleen on saumaton siirtyminen työelämän kiireistä lenkkipolulle tai treeneihin. Jos välistä jää vaatteiden vaihto, jää enemmän aikaa harrastuksille. Apua on myös kevyistä urheiluvaatekerroksista, jotka voi jättää työasun alle. Teknisestä materiaalista valmistettu, trendikäs T-paita on yksi potentiaalinen kameleontti, joka naamioituu tarpeen mukaan osaksi arkiasua. Collegepaita on toinen hyvä vapaa-ajalta treeneihin luontevasti siirtyvä vaate. Tyköistuva puuvillaneule napakasti istuvien kangashousujen kanssa sopii yhtä hyvin golf-turnaukseen kuin fiksuksi toimistoasuksi. Niinä hetkinä, kun et halua ajatellakaan urheilua vaan nauttia vain vaatetuksen pehmeästä mukavuudesta, Peak Performancen täyteläinen fleecetakki ja löysät collegehousut tarjoavat halaavaa lämpöä ja riittävästi tilaa palautua kovemmistakin treeneistä.

Funktionaaliset ulkoiluvaatteet Lounge by Zalandon outletista

Laadukkaista materiaaleista valmistetut ulkoiluvaatteet kuuluvat outlet-löytöjen helmiin. Lounge by Zalandon nettioutlet on erinomainen paikka näiden tuotteiden metsästykseen. Kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja Peak Performancen ja muidenkin urheilumerkkiemme alennuksiin, jotka saattavat yltää jopa 75%*.

Mutta mikä on nettioutlet ja miten liityn Lounge by Zalandon jäseneksi?

Lounge by Zalando on outlet, jonka valikoima vaihtuu päivittäin. Joka päivä alkaa uusia brändi- tai teemakohtaisia tarjouskampanjoita, jotka kestävät 3—5 päivää. Voit liittyä Lounge by Zalandoon avaamalla käyttäjätilin. Jäsenyys on täysin ilmainen, eikä se velvoita sinua outlet-ostoihin liittymisen jälkeenkään. Saat liittymisen jälkeen vain uutiskirjeitä sähköpostiisi tulevista tarjouskampanjoista ja mahdollisuuden hyödyntää tarjouksiamme.

Uutiskirjeen lisäksi tarjontaan voi tutustua Lounge by Zalando -sovelluksessa, jonka lataat kätevästi älylaitteellesi sovelluskaupasta. Sovelluksen kautta voit selata tarjontaa aina kuin siihen sattuu olemaan sopiva hetki. Verkkokauppa on tosin avoinna 24/7 myös selaimen kautta, joten tervetuloa shoppailemaan, vaikka samantien!