Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kuoritakit alennuksessa

Astu alennettujen kuoritakkien maailmaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaan tyylikkäitä vaihtoehtoja eri aktiviteetteihin ja valitse omasi jopa 75%* alennuksella. Pysy valmiina ja tyylikkäänä vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä omasi alennettujen kuoritakkien laajasta valikoimasta

Lounge by Zalando kutsuu shoppailusohvalle katettujen erikoistarjousten ääreen. Verkossa toimiva outlet tarjoaa ilahduttavia löytöjä. Alennettujen kuoritakkien laajasta valikoimasta löydät juuri sinun elämäntyylisiisi sopivan tuotteen. Jäsenenä nautit jopa 75%* ohjevähittäishintaan nähden alennetetuista tuotteista.

shelljackets_outlet_2_CM

Käytännöllisten ja ajanmukaisten kuoritakkien outlet

Kuoritakki viimeistelee tilanteen mukaisen pukeutumisen, olitpa sitten lähdössä ulkoilemaan tai työelämän pyörteisiin. Sinulle sopiva takki takaa varmuuden nauttia päivästä, koska se suojaa alleen kätketyt kerrokset. Ympäri vuoden käytettävä Gore-Tex-kuoritakki vapauttaa liikkumaan ja nauttimaan elämästä säällä kuin säällä. Tilanteessa kuin tilanteessa yllesi sopivan kuoritakin ei tarvitse aina olla se sama perinteinen. Kuoritakkialesta löydät mallikkaat takit edullisin hinnoin sekä ulkoilun harrastamiseen, aktiiviseen urheiluun tai piristäväksi osaksi arkea. Kevyt ja hengittävä kuoritakki voi myös olla kaunis lisä omaan tyyliisi. Töihin lähtöön sekä erilaisten lajien harrastamiseen sopivia tyylikkäitä malleja löydät päivittäin vaihtuvien tarjousten joukosta.

Sopiva kuoritakki mihin tahansa menoon

Vaihtuviin sääolosuhteisiin sopivia kuoritakkeja löytyy nykyään monenlaisia. Lounge by Zalandon kuoritakkialesta poimit kätevästi metsäretkelle, pihapuuhiin tai töihin fillarointiin toimivan takin itsellesi. Kuoritakki on osa rentoa vapaa-aikaa ja takkia valitessa on hyvä miettiä takilta kaipaamiasi ominaisuuksia. Onko pituudella väliä, tarvitsetko taskuja ja haluatko mahdollisesti irrottaa hupun? Pohtiessa takin monikäyttöisyyttä kannattaa miettiä sen eri vuodenaikojen mukaan alle puettavia kerroksia ja näiden mukaista väljyyttä. Oikein sovitettu takki helpottaa erilaisista aktiviteeteistä nauttimista. Monet kuoritakit toimivat jo lähtökohtaisesti moneen lähtöön: vapaa-ajalle soveltuva malli on myös erinomainen osa työpukeutumista tai ystävien kohtaamista kaupungilla. Kuoritakin voi sovittaa omien asukokonaisuuksien harmoniseksi osaksi tai tehdä siitä päivän iloisen väripilkun. Erottuva takki on toimiva kumppani sekä metsäpoluilla että kadun vilskeessä. Jos pidät varmoista värivalinnoista, on takkiin helppo yhdistää päivän ohjelmaan sopivia huiveja tai hanskoja. Tuttu ja turvallinen kuoritakki muuntuu moneksi pienillä asustemuutoksilla. Inspiroivia piristyksiä asukokonaisuuteen löydät edullisesti laajasta Outlet-valikoimastamme.

shelljackets_outlet_3_CM

Pitkä tai lyhyempi kuoritakki tarpeen mukaan

Kuoritakki on suosittu osa ympärivuotista pukeutumista monipuolisuuteensa ja käytännöllisyytensä johdosta. Luonnossa liikkumisen trendi on entisestään lisännyt kuoritakkien käyttöä, ja ne ovat luonnollinen osa katukuvaa. Kestävän laadukkaat Gore-Tex-kuoritakit kulkevat mukana matkoilla tiukasti suojaten tai viimeisen silauksen antaen. Tuulta pitävät ja vettä hylkivät kuoritakit hengittävät, mutta pitävät lämpimänä eivätkä paina matkassa. Kuoritakki on varma valinta lyhyelle tai pitkälle matkalle ja sitä voi säätää tilanteen mukaan. Visuaalisesti erilaisia tyylivaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja käyttötarkoitukseen ja voit valita oman edullisen kuoritakkisi sinulle sopivin yksityiskohdin. Kuoritakkien valikoimasta löytyy pitkiä malleja, koristeellisia yksityiskohtia, säädettäviä vyötäröitä, irrotettavia huppuja ja kaksisuuntaisia vetoketjuja, jotka tekevät tuotteista juuri sinulle toimivia. Kuoritakki auttaa sinua pitämään kaiken tarpeellisen mukanasi, suojaamaan omaisuutesi ja mukautumaan vaihtuvaan säähän. Sopiva kuoritakki auttaa sinua keskittymään hetkeen. Olipa valinta mikä hyvänsä, voit luottaa Lounge by Zalandolla löytyvien kuoritakkimallien laatuun. Jatkuvasti vaihtuvien tarjoustuotteiden joukosta löydät myös kestävään kehitykseen nojaavia ja mahdollisimman luonnonmukaisia muun muassa kierrätettyjä materiaaleja sisältäviä tuotteita. Lounge by Zalandon valikoima tarjoaa laajan skaalan huippumerkkejä sinulle sopivissa väreissä muun muassa Fjällrävenin, Didriksonsin, Helly Hansenin ja Haglöfsin valikoimista. Shoppailusohvalle on mukava hypähtää aika ajoin selailemaan mallistoja ja tekemään iloisia löytöjä.

Huippuetuuksia Lounge by Zalandolta

Kuoritakkien ale on osa Lounge by Zalandolla löytyvää erityistarjontaa, josta hyödyt outletimme jäsenenä. Huolettomien ostosten shoppailusohva vaihtuvine erityistarjouksiin odottaa sinua, kun rekisteröidyt. Lounge by Zalandon -jäsenenä:

  • uutiskirjeen vastaanottajana tiedät ensimmäisenä
  • löydät jopa 75%* ohjevähittäishintaan nähden alennettuja tuotteita
  • nautit 2 500 merkkituotteen valikoimasta
  • voit palauttaa ostamasi tuotteet ilmaiseksi 31 päivän aikana.