Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Daniel Wellington alennuksessa

Daniel Wellington on ajattomien ja tyylikkäiden kellojen sekä rannekorujen luottomerkki. Valitse skandinaavisen minimalistisista mallistoista juuri ne asusteet, jotka täydentävät täydellisesti jokaisen asukokonaisuutesi. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Daniel Wellington: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Skandinaavinen asustebrändi Daniel Wellington luo kiehtovia kelloja ja koruja, joissa modernit ratkaisut yhdistyvät ikiaikaista arvokkuutta huokuvaan muotoiluun. Jos haluat naulan kantaan osuvan viimeistelyn eleganttiin pukeutumiseesi, poikkea Lounge by Zalandoon. Verkkokaupassamme toteutat pitkäaikaisetkin asustehaaveesi outlet-hintaan.

daniel_wellington_outlet_2_CM

Pelkistettyä kellomuotoilua outlet-hintaan

Minimalistinen muotoilu on yksi Daniel Wellington -kellojen ja -korujen tunnusomaisimmista piirteistä. Toinen tyypillinen piirre liittyy modernin, skandinaavisen muotoilun ja vanhan ajan charmin sekoittamiseen keskenään. Näillä elementeillä saatiin aikaiseksi tyyli, jota brändin perustaja Filip Tysander kaipasi aikanaan omaan pukeutumiseensa.

Wellingtonin kestävät ja tyylikkäät kellorannekkeet

Daniel Wellington tekee historiallisia vivahteita sisältäviä kelloja, jotka kestävät yhtä hyvin katseita kuin rankempiakin sääolosuhteita. Brändin suosikkimalleissa, Classic-malliston rannekelloissa, on joko ylellinen nahkaranneke tai nailonista valmistettu, kestävä ja helposti vaihdettava, NATO-ranneke. Vahvoilla NATO-rannekkeilla on sotilaalliset juuret, jotka ulottuvat peräti vuoteen 1973, jolloin Britannian puolustusministeriö otti nämä yksiosaiset kestorannekkeet omien sotilaidensa käyttöön. Ehkäpä juuri tästä syystä myös James Bond käyttää raidallisia NATO-rannekkeita. Kellon taakse pujotettava nailon-ranneke on paitsi kovemmankin luokan toiminnan kestävä myös miellyttävä käyttää, sillä se eristää kellon kylmän metallitaulun ranteestasi ja istuu sulavasti käteesi.

Classic-malliston hienostuneet mutta pelkistetyt rannekellot sointuvat tyyliin kuin tyyliin, juhlapukeutumisesta aina rennon sporttiseen. Analogisessa kellotaulussa aika ilmoitetaan selkeästi kullan- tai hopeanvivahteisilla indekseillä. Tunti- ja sekuntiosoitin ovat kuin samaa tyyliä noudattavia pidempiä viivoja. Kontrasti kellotaulun yksivärisen taustan, osoittimien ja DW-logon välillä on aina selkeästi erottuva. Kellotaulua kiertää muihin metallidetaljeihin sointuva ohut kehä, joka antaa kellolle hienostuneen viimeistelyn. Jos haet kellolta kepeän ilmeen sijaan maskuliinisempaa tyyliä tai pidät vain enemmän metallin hohdosta kuin nahkaisesta tai nailon-rannekkeesta, tutustu teräksisiin Iconic Link -rannekelloihin. Miesten teräskellojen vankka rakenne muodostu perättäin linkitetyistä metallinpaloista, jotka kiinnittyvät yhteen linkkulukolla. Naisten teräsrannekkeet ovat astetta ohuempia ja osassa malleista on tiheä, metallirenkaista punottu mesh-rakenne, joka laskeutuu rennosti ranteellesi kuin metallikäärme. Metallipintaisten rannekellojenkin kellotaulu noudattaa samaa pelkistetyn tyylikästä designia kuin Classic-malliston kellot.

Näin terästät tyyliäsi edullisella DW-kellolla

Daniel Wellington luottaa klassisiin laatumateriaaleihin ja perinteisen kauniisiin väriyhdistelmiin. Raikas ilme luodaan tuomalla hyväksi todettuihin tyyleihin aina jotain uutta. Metalliväreissä hallitsevat tutut hopean- ja kullansävyt, mutta joukossa on muutamia mustaksi värjättyjä ja ruusukultaisiakin vaihtoehtoja. Teräskellon sävyn voit valita joko suosikkikorujesi metallien mukaisesti tai voit kokeilla jotain täysin uutta. Musta metalli sointuu kaikkien muiden sävyjen kanssa ja eri metallinsävyjen sekoittaminen keskenään voi olla hauska tehokeino — kunhan asussasi on riittävästi johdonmukaista yhtenäisyyttä. Kokeile vaikkapa useamman erivärisen kaulakorun yhdistämistä kellosi sävyyn siten, että vain yksi ketju on kellosi rannekkeen kanssa samaa sävyä. Nahkarannekkeella varustetulle rannekellolle voit hakea paria vaatetuksesta: nahkasaappaista, käsilaukusta, vyöstä tai nahkaisista koruista. Värivaihtoehdot ulottuvat valkoisesta mustaan ja konjakinruskeaan. Kellotaulujen taustat vaihtelevat usein valkoisen ja mustan välillä, mutta joitain eksoottisempiakin värejä näkyy toisinaan kellon taustalla, kuten smaragdinvihreää. Rannekellojen sydän lyö kitkattomasti ja tarkasti kellokoneiston safiirilasisten osien ansiosta. Kellotaulun tarkkuuden takaa puolestaan kvartsikoneistoihin erikoistunut japanilainen Miyota.

daniel_wellington_outlet_3_CM

Se on totta, että monessa tilanteessa teet vaikutuksen pelkällä tyylikkäällä rannekellolla. Varsinkin minimalismiin taipuville pukeutujille vähemmän on aina enemmän, mutta he eivät ehkä olekaan vielä nähneet Daniel Wellingtonin siroja ja vähäeleisiä koruja. Yksi uusimmista trendeistä on pukea kellon kanssa samaan ranteeseen kellon tyyliä vastaava rannerengas. Kun rannekoru on saman suunnittelijan käsialaa kuin kello, ei tarvitse huolehtia tuotteiden yhteensopivuudesta. Erityisesti verkkokaupasta kannattaa tilata saman muotitalon koruja ja asusteita, sillä tyylit on harkittu tarkkaan toisiaan imarteleviksi yhden brändin sisällä. Ruusukullan sävy on usein yhden brändin sisällä sama niin korvakoruissa, kelloissa kuin sormuksissakin. Online sale on juuri oikea paikka tällaisten löytöjen tekemiseen, koska outlet-hinnoilla voit mahduttaa budjettiisi sekä rannekellon että korusetin.

Daniel Wellington -outlet: laatukelloja ja tyyliin sointuvia rannekoruja reiluilla alennuksilla

Lounge by Zalandon outlet on paras paikka edullisten merkkituotteiden metsästykseen. Valikoimamme uudistuu päivittäin ja joka päivä alkaa uusia brändi-, teema- tai sesonkikohtaisia tarjouskampanjoita.

Daniel Wellingtonin kelloja ja koruja saatat bongata joko brändi- tai teemakohtaisissa tarjouskampanjoistamme. Jokainen kampanja kestää kolmesta viiteen päivään, mutta kaikkein suurin kuhina alennustuotteiden ympärillä käy aina jokaisen kampanjan alussa. Voit varmistaa paikkasi ensimmäisten varaajien joukossa liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Liittyminen on täysin ilmaista, etkä sitoudu mihinkään liittymisen myötä. Saat vain joka aamu uutiskirjeen sähköpostiisi päivän aikana ja lähipäivinä alkavista tarjouskampanjoista.

Jos lataat Lounge by Zalando -sovelluksen voit selata tarjontaa kätevästi mobiililaitteen näytöltä ja saat älylaitteellesi push-notifikaatioita pian aukeavista alennusmyynneistä. Jos suosikkimerkkisi on alessa vasta muutaman päivän päästä, voit lisätä uutiskirjeen kautta jopa siihen liittyvän muistutuksen kalenteriisi.

Liity Lounge by Zalandoon ja tee elämäsi parhaat outlet-löydöt

Lounge by Zalando on täydellinen ostospaikka jokaiselle, joka etsii hyviä diilejä merkkivaatteista, laadukkaista asusteista ja viimeisen päälle tyylikkäistä kelloista. Kun liityt jäseneksi, saat päivittäin muistutuksia alkavista tarjouskampajoista sähköpostiisi ja juuri ennen kampanjan alkua myös älylaitteellesi, mikäli olet ladannut Lounge by Zalando -sovelluksen. Jäsenenä olet oikeutettu kaikkiin tarjouksiimme, mutta kannattaa pitää mielessä, että parhaat tarjoukset varataan aina ensimmäisenä. Jos haluat varmistaa paikkasi ensimmäisten varaajien joukossa, ole skarppina jokaisen suosikkibrändisi alekampanjan alkaessa. Jos havittelemasi tuote on loppuunmyyty, jäi tuote sillä kertaa saamatta, mutta jos tuote on varattu, saatat vielä saada sen omaksesi. Jos tarjous ja tuote ovat todella tavoittelemisen arvoinen, kannattaa jäädä hetkeksi odottelemaan, josko tuote vapautuisi. Vaikka ensimmäisellä varaajalla on paras mahdollisuus saada tuote, eivät kaikki tuotteet mene aina ensimmäisellä varaajalle.

Lounge by Zalando -jäsenenä et sitoudu mihinkään ja jäsenyys on täysin ilmainen. Kun liityt jäseneksi, saat välittömästi kaikki samat oikeudet tarjouksiimme kuin on jo pitkäaikaisilla jäsenillämme. Hyvät kontaktimme muotitaloihin takaavat sekä laajat valikoimat että tuotteiden aitouden ja lyömättömät alennushintamme. Parhaat alennuksemme yltävät jopa 75%*. Valikoimissa on sekä merkkivaatteita että johtavien lifestyle-brändien tuotteita, kuten sisutustuotteita ja keittiövälineitä. Vaikka tilaisit tuotteita useammasta eri tarjouskampanjasta, lähetämme tuotteet aina yhdessä paketissa. Online outlet on aina auki, vaikka valikoima vaihtelee, joten voit tehdä ostoksia silloin kun se parhaiten sopii sinulle