Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Salomon alennuksessa

Salomon on suunniteltu sinulle, joka vietät aktiivista elämää. Tutustu kutkuttavaan valikoimaan trendikästä ulkoilumuotia ja sporttista arkityyliä. Löydä suosikkisi ja nauti seikkailuista täysillä.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Salomon: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Ranskalainen Salomon tunnetaan erityisesti sen laadukkaista ulkoilu- ja vaelluskengistä ja niiden näyttävästä designista. Lounge by Zalando -outlet tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä löytöjä tämän suositun merkin valikoimasta edullisesti outlet-hintaan.

salomon_outlet_2_CM

Salomon-outlet tarjoaa korkealaatuista ulkoilumuotia

Nautitko sinäkin ulkoilusta ja vietät viikonloput metsässä reippaillen ja hiljentyen tai hyppäät pyörän selkään heti kun siihen on mahdollisuus? Laadukkaat kengät ja hyvät varusteet tekevät ulkoilukokemuksestasi huomattavasti nautinnollisemman. Luonnossa liikkuminen ja ulkourheilulajit kuuluvat ranskalaisbrändin ydinosaamiseen, joten voit hyvinkin löytää uudet luottokenkäsi sen Salomon-alesta ja vielä edullisempaan hintaan.

Merkin ulkoiluvaatteet ja -varusteet valmistetaan Ranskassa. Se valmistaa vaatteita ja varusteita monipuolisesti eri lajeihin, kuten vaellukseen, pyöräilyyn, hiihtoon ja lautailuun. Sen tekniset ja toiminnalliset vaatteet ovat korkealaatuisia, ja ne todella nostavat ulkoilu- ja urheilukokemuksesi uudelle tasolle.

Brändin toiminta pyörii vahvasti luonnon ympärillä ja se haluaakin suunnittelullaan kannustaa ihmisiä luontoon –kokemaan ja seikkailemaan. Ranskalaisbrändin juuret ovat alun perin alppiurheilussa, joten se osaa todella suunnitella muotia, jossa jokainen pieni yksityiskohta ja vaatteen käyttötilanne on otettu huomioon suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa.

Poimi ulkoilijan tärkeimmät varusteet alesta edullisesti

Salomonin vaelluskengät sopivat erityisesti totisen eräilijän käyttöön, mutta ne ovat oivallinen kumppani myös silloinkin, kun eräily on sinulle vain kevyt viikonloppuharrastus silloin tällöin. Brändin vaelluskenkien design on persoonallisen tyylikäs, ja niissä on käytetty raikkaita ja pirteitä värejä. Valikoimassa on kuitenkin myös paljon brändille ominaista minimalistisen teknistä mustaa siluettia.

Vettä hylkivät ja hengittävät vaellusvaatteet ovat ehdottomuus, jotta voi ottaa kaiken irti luonnon ääressä vietetystä ajasta. Brändin takit ja vaellushousut sopivat toki kevyempäänkin ulkoiluun, kun suuntaat lasten kanssa puistoon tai kavereiden kanssa hiihtoladulle. Muista katsastaa ale myös välikerrosten ja lämpökerrastojen osalta, jotta ulkoilutyylisi toimii kokonaisuutena paremmin.

Brändin rennot treenivaatteet sopivat mihin tahansa treeniin ja näyttävät hyvältä, kun suuntaat polkujuoksemaan. Tekniset ominaisuudet varmistavat, että treenaaminen tuntuu hyvältä, ihosi saa hengittää ja kosteus poistuu iholta nopeammin, jotta miellyttävä olo säilyy hikoillessakin.

Merkki valmistaa laadukkaita juoksukenkiä, jotka varmistavat kevyet askeleet. Ergonominen muotoilu ja askelta tukevat pohjalliset viimeistelevät nautinnollisen juoksukokemuksen. Anatomisesti muotoillut pohjalliset pitävät huolen, että jalka ei väsy ja askeleet pysyvät kevyinä.

salomon_outlet_3_CM

Ikonisia tuotteita edullisesti

X Ultra -malliston vaelluskengät kuuluvat merkin suosittuihin tuotteisiin. Voit valita ne oman käyttötarpeesi mukaan matalammalla tai korkeammalla varrella, ja niistä on myös leveämpi lesti saatavilla. Gore-tex-materiaali varmistaa, että jalat pysyvät kuivina. Vankka siluetti tukee jalkaa vaikeassakin maastossa, ja pitävä pohja varmistaa varman askeleen.

S/LAB-malliston polkujuoksuun suunnitellut juoksukengät on kehitetty huippu-urheilijoiden kanssa yhteistyössä. Polkujuoksukengän muotoilussa on muun muassa otettu huomioon, että kenkään saattaa joutua roskia vaihtelevassa maastossa, ja niiden poistamiseen on suunniteltu oma teknologiansa. Lisäksi jalan etuosaa tukee pehmeämpi pehmuste, joka takaa jouston vaihtelevalla pinnalla. Kenkien suunnittelussa on myös otettu huomioon kostean pehmeä maasto. Mallista on matalampaa ja korkeampaa vartta saatavilla.

Utility Freeze on tyylikäs talvikenkä, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön myös kaupunkityylissä. Se on täysin vedenpitävä ja korkea varsi tarjoaa lisäsuojaa nilkoille. Sen muotoilu on moderni, mutta se tarjoaa samaan aikaan juoksukenkien mukavuuden askeliisi. Tässä on tyylikäs pari mihin tahansa tyyliin. Talvikengät kuuluvat alen parhaisiin löytöihin, sillä hyviin kenkiin panostaminen kannattaa, koska ne kestävät monta vuotta, ja jos ne löytää edulliseen outlet-hintaan, on se vain bonusta.

Uudista ulkoilutyylisi laadukkaasta Salomonin valikoimasta

Valikoi ulkoilukumppanisi huolella, sillä oikeat varusteet ja vaatteet ovat tärkeä osa ulkoilukokemusta, olitpa sitten viimassa, sateessa tai pyryssä, vaatteiden tulee tukea ja suojata. Bongaa Salomon-alesta uudet varusteet seuraavaan seikkailuusi. Brändin kengissä, vaatteissa ja muissa varusteissa voit luottaa korkeaa laatuun ja vahvaan ydinosaamiseen ulkoiluvaatteiden ja talviurheilumuodin valmistuksessa.

Voit rekisteröityä ilmaiseksi verkko-outletiin. Outletin jäsenet voivat nauttia erityisistä tarjous- ja alekampanjoista, jotka sisältävät hittituotteita, trendejä ja luotettavia klassikkoja, kuten Salomonin tuotteita. Voit löytää outletista ulkoiluvaatteita jopa 75%* alennettuun hintaan.

Kannattaa pitää mielessä, että ostoskoriin poimimasi tuotteet varataan 20 minuutin ajaksi, jonka jälkeen ne tulevat saatavilla uudelleen kaikille shoppailijoille. Kun lisäät uusia tuotteita koriisi, alkaa 20 minuuttia pyöriä uudelleen. Ei kuitenkaan huolta, sillä valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten tulet varmasti tekemään laadukkaita löytöjä Lounge by Zalando -outletista.