Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Valentino alennuksessa

Valentinon avulla tuot luksusta arkeen. Merkin upeat laukut ovat sekä arkipukeutumisen että juhlalookin takuuvarma pelastaja. Pehmeää nahkaa, hehkuvia värejä ja lukuisia eri malleja ja kokoja – valitse sinun tarpeisiisi sopiva laukku outletin tarjouksista.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Valentino: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Valentino on erityisesti laukuistaan tunnettu luksustason muotimerkki. Löydä nyt brändin upeita tuotteita reiluin alennuksin varustettuna Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta. Liity ilmaiseksi ja pääset käsiksi tähän ja useisiin muihin tarjouskampanjoihin muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla.

valentino_outlet_2_CM

Hanki rakastettu Valentino-laukku edullisesti

Vuonna 1959 Italiassa perustettu brändi on perustajansa Valentino Garavanin mukaan nimetty suosittu luksusmuodin brändi. Jo vuosikymmeniä huippumuodin kärkikastiin kuuluneen brändin valikoimasta tunnetuin osa on tyylikkäät, näyttävät ja kauniisti viimeistellyt merkkilaukut. Erilaisia laukkuvaihtoehtoja löydätkin merkin tarjonnasta useita. Sirot olkalaukut ja huiman suuren käsilaukkukattauksen mallit ovat kerrassaan ihana lisä kaikkiin komeaa viimeistelyä kaipaaviin asuihin. Suuremmat shopping bag -mallit käyvät puolestaan hienosti asiallisen arkiasunkin yhteyteen.

Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta voit hankkia rakastetun muotimerkin huippulaadukkaita tuotteita merkittävillä alennuksilla. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja panosta laatuun, jotta juuri se puuttuva viimeinen silaus täydelliseen asuusi löytyisi. Kannattaa tutustua Valentinon laukkujen ohella myös muihin brändin tuotteisiin, kuten erittäin hienoihin nahkavöihin sekä aistikkaisiin lompakkomalleihin.

Oikealla laukkuvalinnalla täydennät asukokonaisuutesi

Merkki tarjoaa todella kattavalla laukkuvalikoimallaan sinulle mahdollisuuden monenlaisten näyttävien asukokonaisuuksien viimeistelyyn. Valtaosasta vaihtoehtoja naisellisuutta ja klassisuutta huokuva tyyli yhdistyy moderneihin yksityiskohtiin, luoden juuri sopivan ajattomia laukkumalleja pitkäaikaiseen käyttöön. Poimi matkaasi juuri omiin asukokonaisuuksiisi istuvat mallit sekä näyttävän silmäänpistävien että minimalistisen selkeiden vaihtoehtojen joukosta. Asukokonaisuuteen sopivalla oikealla laukkuvalinnalla saa koko olemuksesi jälleen uuden ripauksen tyyliä.

Lähtiessäsi viettämään iltaa ravintolaan tai yökerhoon saattaa sähäkkään bilelookiin istua parhaiten jokin brändin ihanan siroista olkalaukuista. Sopivasti kimalletta tarjoavat vaihtoehdot ihastuttavat hieman himmeämmässäkin valaistuksessa. Laatikkomallisella klassisella clutch-laukulla viimeistelet puolestaan näyttävän juhla-asusi. Merkin upeat laukkumallit sopivat helposti vaikka punaiselle matolle. Mikäli kaipaat näyttävään bisnesasuun tai arjen tyylittelyyn laukkua, jossa kulkee mukana kaikki tarvittava tabletista meikkipussiin, kannattaa kääntyä brändin hienojen shopping bag -mallien puoleen. Nämä mallit sopivat hienosti niin jakkupuvun, farkkujen, kuin mekonkin yhteyteen.

valentino_outlet_3_CM

Säväytä omaan makuusi mieluisilla materiaaliratkaisuilla

Brändin suuri laukkuvalikoima antaa mahdollisuuksia monenlaisten värien ja materiaalien kokeilemiseen. Laaja kirjo erilaisia materiaaleja sekä erittäin runsas värimaailma yhdistyy tuotteissa vaihtelevan tunnun tarjoaviin tekstuureihin, huolelliseen viimeistelyyn ja tietysti brändin ajattoman kauniiseen logoon. Lounge by Zalandon tarjoamien alehintojen avustuksella sinulla on mahdollisuus saada kauan himoitsemasi luksustuote merkittävällä alennuksella. Toisaalta edulliset hinnat mahdollistavat myös paremmin erilaisten tyylien ja materiaalien kokeilemisen sekä omista normeista poikkeavien ratkaisujen testaamisen.

Uusien suosikkituotteidesi väritykseksi voit valita esimerkiksi klassisen mustan kiiltävänä tai mattapintaisena. Rauhalliset pastellisävyt sopivat puolestaan erinomaisesti juhla-asuihin. Rohkean kiiltävät pinnat punaisena ja vihreänä keräävät katseita. Materiaalina monissa laukkumalleissa toimii kestävä ja helposti puhdistettava keinonahka tai muu keinomateriaali. Aidosta nahasta valmistettuja tuotteita on myös tarjolla, laukkujen ohella esimerkiksi vöiden ja lompakoiden muodossa. Myös kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä tuotteita on saatavilla. Pintatekstuurit vaihtelevat puolestaan liukkaan sileästä monenlaisiin muotoihin aina liskokuvioinneista klassiseen ruudutukseen.

Monipuolista muotia kattavien etujen saattelemana

Valentinon laukut ja brändin muut hienot tuotteet löydät erittäin edulliseen hintaan Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta. Pääset käsiksi outletin jopa 75% alennuksiin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna ilmaisen jäseneksi liittymisen jälkeen. Liittymiseen ei sisälly minkäänlaista ostopakkoa. Pääset kuitenkin tutustumaan tarjonnastamme löytyviin useisiin pikakampanjoihin, jotka ovat voimassa yleensä muutaman päivän kerrallaan. Tarjolla onkin lähes päivittäin vaihtuvia alennuksia ja näin tarkkaavainen muodin ystävä pystyykin tekemään meillä melkoisia löytöjä. Shoppailu hoituu kätevästi puhelimeen tai tablettiin ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja tietysti suoraan verkkosivuiltamme. Aletuotteillakin on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.