Tiger of Sweden outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Tiger of Sweden outlet: skandinaavista eleganssia alehintaan

Jos liikut haaveissasi huolettoman tyylikkäänä tilaisuudesta toiseen, Tiger of Sweden voi muuttaa unelmasi todeksi. Jos vielä toivot hartaasti, että nämä klassisen kauniit asut saisi murto-osalla normaalihinnasta, keskeytä haaveilu ja poikkea Zalando Loungeen.

Zalando Lounge on outlet, joka tarjoaa jäsenilleen laadukkaita merkkituotteita huippuhinnoilla. Alennuksemme yltävät usein jopa 75 prosenttiin. Tuotteiden valikoima vaihtelee päivittäin ja joka päivä alkaa uusia tarjouskampanjoita, jotka kestävät kolmesta viiteen päivään. Yhdessä tarjouskampanjassa on joko tietyn brändin tuotteita tai tarjoukset ovat teema- tai sesonkikohtaisia. Esimerkiksi Tiger of Swedenin tuotteita voi olla tuotemerkin omassa alessa tai niitä voi olla miesten pukujen tai vaikkapa naisten takkien teema-alessa. Sesonkikampanjoissa ei välttämättä ole sesongin mukaisia mallistoja vaan enemmänkin kyseiseen sesonkiin liittyviä tuotteita. Toisinaan outletissa on myös muotitalon tiettyihin mallistoihin, kuten brändin diffuusiomallistoihin, liittyviä kampanjoita.

Tiger-of-sweden-outlet-zalando-lounge-FI

Huippualet ovat kaikkien jäsentemme saatavilla, mutta nopeus on valttia, sillä parhaat aletuotteet varataan aina ensimmäisenä. Tässä vaiheessa mieleesi herää varmasti kysymys: miten varmistan paikkani ensimmäisten varaajien joukossa? Kun liityt Zalando Loungeen, saat päivittäin uutiskirjeen sähköpostiisi, jossa kerrotaan pian ja lähipäivinä alkavista tarjouskampanjoista. Jos lataat Zalando Lounge -sovelluksen älylaitteellesi, saat lisäksi push-notifikaatioita juuri alkavista alennuskampanjoista. Mikäli suosikkibrändisi on tulossa valikoimaan piakkoin, voit lisätä uutiskirjeen linkistä kampanjan jopa omaan kalenteriisi. Näin varmistat, että näppäilysormesi ovat valmiina toimintaan heti kampanjan alkaessa. Mikäli havittelemasi vaatekappale on loppuunmyyty, ei tuotetta ole enää saatavilla. Jos tuote on kuitenkin vasta varattu ja koet tarjouksen lyhyen odottelun arvoiseksi, kannattaa jäädä hetkeksi vaanimaan arvosaalista. Moni outlet-tuote varataan tarjouskampanjan alkuhuumassa, mutteivät läheskään kaikki tuotteet mene ensimmäiselle varaajalle.

Moderni ja yksinkertaisen kaunis Tiger of Sweden

Harva muotitalo on perustettu yhtä hyvien arvojen pohjalle kuin Tiger of Sweden. Jo vuonna 1903 Marcus Schwarzman ja Hjalmar Nordström halusivat luoda yrityksen, joka korostaa pukeutumisessaan tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta. Tästä ajatuksesta alkoi ensimmäisen, kaikille miehille saavutettavien valmispukujen valmistus Ruotsissa. Linjakkaiden pukujen valmistustaito näkyy edelleen muotitalon vaatemallistoissa, vaikka fokus onkin siirtynyt pelkästä formaalista pukeutumisesta epämuodollisempaan suuntaan. Tyyli on moderni mutta ajaton ja mukana on muodollisen pukeutumisen tuntua, jonka vivahde on yhä enemmän rennon bisnespukeutumisen suuntaan. Yhdistämällä minimalistista ilmaisua laatumateriaaleihin muotitalon suunnittelijat kiteyttävät kaiken sen mistä skandinaavinen tyyli tunnetaan. Ideaalit mittasuhteet luodaan taitavilla leikkauksilla ja tarkkaan harkituilla materiaalivalinnoilla. Tarvittaessa kankailla luodaan asuihin ryhtiä ja toisaalta ilmavuutta.

Luonnonmateriaalit silkki, puuvilla, kashmir ja nahka sekä italialainen flanelli antavat asuille sekä vastustamatonta käyttömukavuutta että kauniita tekstuureja. Napakka T-paita laatupuuvillasta säilyttää sekä mittasuhteensa että värityksensä pidempiaikaisessakin käytössä. Tästä syystä korkealaatuisten vaatteiden ja asusteiden hankinta on myös ekoteko. Tiesitkö, että luonnonmateriaaleilla on kykyjä, joita tekokuiduilta ei löydy? Kashmir tai aivan tuiki tavallinen villakin osaa puhdistaa itsensä, minkä vuoksi vaatteen voi kevyen käytön jälkeen vain tuulettaa puhtaaksi. Vaikka tämä olisi uutta tietoa, ei villan ylivoimainen lämmönpitävyys varmastikaan tule yllätyksenä. Herkkäihoisten kannattaa suosia syys- ja talvipukeutumisessaan erityisesti kashmiria, joka on unelmanpehmeää paljasta ihoakin vasten. Villa on miesten pukumateriaalina aina klassisen tyylikäs valinta. Viimeisen päälle huolitellussa puvuntakissa on villaisen päällikankaan lisäksi viileä ja sähköisyyttä poistava viskoosivuori, mikä sopii mainiosti sekä kesä- että talvikäyttöön.

Ota hillityn tyylikäs ilme omaksesi

Jos joudut viettämään aina tovin vaatekaapin edessä ennen kuin keksit päivän asun, kannattaa harkita muutaman pelkistetyn tyylikkään vaatteen lisäämistä vaaterepertuaariisi. Jos olet mies, joka viihtyy puvussa, valinta on helppo. Muutama siisti puku ja joitakin pukujen värimaailmaan sointuvia kauluspaitoja niin tyylisi on muutamia asusteita ja kenkiä lukuun ottamatta valmis. Astetta rennompaa ilmettä varten saatat haluta pukurivistön jatkoksi kasuaalimman pikkutakin, farkkuja ja kesäisen kepeät chinot. Tiger of Swedenin miesten mallistosta löydät monen eri tyylin peruselementit: puvut, farkut, kauluspaidat, takit, neuleet, kengät ja asusteet ikonisissa perusväreissä ja muutamia linjaa rikkovia erikoisuuksia. Yhtenäisen ilmeen luot käden käänteessä, kun useampi vaate sopii keskenään.

Siniset farkut on yksi luottovaate, jota ilman eivät pärjää sen enempää miehet kuin naisetkaan. Hienostuneen farkkutyylistä saa joka tyttö ilmavalla silkki- tai viskoosipuserolla. Yhtenäisyyttä huoliteltuun arkipukeutumiseen tuot yhtenäisillä asusteilla. Samaa nahan sävyä toistava vyö ja laukku on voittamaton tyylipari, mutta mukaan mahtuu aina kolmaskin elementti, kuten samanväriset korkokengät. Jos koet maanläheiset sävyt ja klassiset perusvärit — kuten mustan, valkoisen, sinisen ja harmaan — omiksesi, Tiger of Sweden puhuu kanssasi samaa kieltä. Minimalismi saattaa olla pelkistettyä, muttei siitä puutu ilmaisuvoimaa. Vähäeleisyyden keskeltä nostat esiin joko omaa luonnollista kauneutta ja värejäsi tai kohdistat huomion johonkin selkeästi asustasi erottuvaan detaljiin.

Vastuullisen muodin edelläkävijä

Ruotsalaisbrändi aloitti vastuullisen muodin tiellä jo viime vuosituhannella ja vuosien kuluessa tahto jatkaa voittokulkua kestävän kehityksen ja reilun kaupan tiellä on vain vahvistunut. Yritys valmistaa tuotteensa EU:n alueella ja on sitoutunut liiketoiminnassaan kaikin puolin läpinäkyvyyteen. Läheinen suhde vaatevalmistajiin takaa tuotanto-olosuhteiden tiukan valvonnan. Lähellä tuottaminen vähentää myös kasvihuonekaasu- ja hiilidioksidipäästöjä. Zalando Loungen outletista ostetulla tuotteella on siten sekä matala hintalappu että pieni hiilijalanjälki. Brändin rakentamisessa skandinaavinen vaatemerkki luottaa ennemmin hyvään sanomaan kuin harvojen ja valittujen — tuotteiden markkinointiin valjastettujen — julkisuuden henkilöiden suositteluun.

Liity Zalando Loungeen ja nauti eduista

Zalando Loungen jäsenyys on täysin maksuton, eikä se edellytä ostamaan mitään outletista. Saat vain päivittäisen uutiskirjeen, jossa esitellään päivän aikana ja lähipäivinä alkavat tarjouskampanjat.

Valikoimissamme on vain arvostettuja merkkituotteita, joiden alennukset yltävät peräti 75%:iin. Outlet on aina auki, joten voit tehdä ostoksia silloin kuin se parhaiten sinulle sopii. Uusista kampanjoista saat muistutusviestejä sähköpostin uutiskirjeen lisäksi push-notifikaatioina, mikäli olet ladannut Zalando Lounge -sovelluksen älylaitteellesi ja kirjautunut tilille jäsentunnuksillasi. Kun suosikkibrändisi ale alkaa, kannattaa olla valmiina poimimaan parhaat ostokset omaan koriisi. Voit lisätä uutiskirjeen kautta muistutuksen jopa kalenteriisi, mikäli haluat varmistaa shoppailuvalmiutesi tarjouskampanjan avautuessa.

Zalando Loungen kautta moni käyttäjä löytää omien suosikkibrändien lisäksi uusia suosikkeja. Hyvät kontaktimme muotitaloihin takaavat sekä tuotteiden aitouden että monipuolisen valikoiman. Outletista saatat löytää tuotteita, joita et saa mistään muualta. Tuttujenkin brändien tarjonta on usein Zalando Loungessa huomattavasti laajempi kuin muilla tuotemerkin edustajilla.

Pohjoismaiset suosikkimerkit

🔸

🔸

🔸

🔸