Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Takit alennuksessa

Nämä takit hiovat tyylisi huippuunsa. Outlet tarjoaa asennetta uhkuvia bomber-takkeja, laadukkaita nahkatakkeja sekä lukuisia muita rakastettuja takkimalleja. Uppoudu huippumerkkien vaihtuviin tarjouksiin ja tee mahtavia takkilöytöjä!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut takit Lounge by Zalandolla

Jopa 75% alennuksia tuotteiden ohjevähittäismyyntihinnasta tarjoava Lounge by Zalando on verkosta löytyvä hauska shoppailuklubi, josta löydät vaatetusta kaikilta pukeutumisen osa-alueilta. Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen löydät täältä muun muassa lukuisat tyylikkäät takit muutaman päivän kerrallaan voimassa olevien huipputarjousten saattelemina.

jackets_outlet_2_CM

Kattava takki-ale mahdollistaa monipuoliset löydöt

Erilaiset takit kuuluvat olennaisena osana jokaisen vuodenajan pukeutumiseen. Vaatimukset sekä materiaalien, ominaisuuksien, että tyylien suhteen toki muuttuvat käyttötarkoituksesta ja ilman lämpötilasta riippuen. Onneksi Lounge by Zalando mahdollistaa monenlaisten takkien löytämisen ja vieläpä merkittävillä alennuksilla. Kaikenikäisille ja -kokoisille suunnattuja takkimalleja löydät sukupuoleen katsomatta useilta eri merkkivalmistajilta.

Talvella ja ylipäätään kylmemmillä keleillä takkimallin tulee tarjota riittävästi lämpöä sekä monesti myös suojaa kostealta lumelta. Tällöin päälle on mukava vetäistä muhkea untuvatakki tai vaikka laskettelurinteeseen mainiosti soveltuva kuoritakki. Ohuempi versio kuoritakista, usein puuvillan ja polyesterin yhdistelmästä valmistettuna, sopii loistavasti retkeilyyn hyvän ilmavuuden ja veden hylkimisominaisuuksiensa vuoksi. Kevään ja syksyn luottotakeiksi löydät omaan tyyliisi sopivina esimerkiksi aina tyylikkäät nahkatakit sekä monissa väreissä löytyvät välikausitakit.

Viileneviin kesäiltoihin, koleampiin kesäpäiviin, sekä suojaamaan vaikkapa kesäisen juhlan pukua voit valita puolestaan ihastuttavia kevyitä takkimalleja, jotka halutessasi toimivat suojana tuulelta tai ihan vain korostavat muutenkin näyttävää juhla-asuasi. Materiaaleiltaan ja valmistustavoiltaan löydät takit monesti myös luonnonmukaisesti tehtynä. Esimerkiksi luomumateriaaleja ja kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäneitä malleja löytyy useita.

Löydä naisten takit joka tilaisuuteen

Naisten takit paikannat Lounge by Zalandolla monipuolisiin käyttötarkoituksiin soveltuvina. Kenties haussasi on kesäpäiviin ihanan kevyt polyesteritakki, joka istuu mainiosti siistin topin ja capri-shortsien kanssa yhteen. Jämäkän tyylikkäillä nahka- ja pikkutakeilla saat puolestaan luotua näyttävän tyylin vapaa-ajalle ja esimerkiksi illanviettoon kaupungilla. Jos tiedossa on omat tai jonkun toisen juhlat, voit löytää alevalikoimista upeat takit juhlapukua suojaamaan. Tähän käyttöön sopii hyvin muun muassa pitkä vyötäröltä solmittava trenssitakki tai kenties arvokkuutta huokuva kuvioitu bleiseri.

Arkiseen käyttöön ja eri vuodenaikoihin voit löytää tarjouksista teknisiltä ominaisuuksiltaan urheiluun soveltuvia kevyitä ja hikeä hylkiviä takkimalleja, jotka päällä on hyvä lähteä niin hiihto- kuin juoksulenkillekin. Aina vahvana valintana urbaanissa ympäristössä toimii denim-kankaasta tehdyt takit tai rock-henkeä huokuvat nahkatakit.

jackets_outlet _3_CM

Tyylikkäät miesten takit muun asustuksen tukena

Hienot miesten takit toimivat usein muuta asustusta erinomaisesti tukevana vaatekappaleena ja keinona korostaa kantajansa haluamaa mielikuvaa. Moneen säähän soveltuva villakangastakki yhdistettynä siisteihin farkkuihin luo rauhallisen ja asiallisen habituksen. Lyhyet ja kevyet takit sekä bombertakit sopivat trendikkääseen ja urbaaniin ilmapiiriin erinomaisesti. Erilaisin vuorin varustettuina löydät myös hienon määrän ulkoiluun ja liikkumiseen sopivia takkeja, jotka suojaavat tuulelta ja vesisateelta sekä iltaisilla arkikävelyillä että vaellusretkillä.

Lounge by Zalandon mainiot takkitarjoukset antavat normaalia enemmän mahdollisuuksia myös erilaisiin väri- ja mallikokeiluihin. Kenties olisi aika kokeilla uutta tyyliä ja löytää vaatekaappiin uutta inspiroivaa sisältöä erilaisilla takeilla.

Löydä monipuolinen valikoima erilaisia etuja ja alennuksia

Kaikkiin vuodenaikoihin vaihtoehtoja tarjoava takki-ale on osa Lounge by Zalandon monipuolista tarjouskampanjoiden valikoimaa. Rekisteröitymällä shoppailuklubin jäseneksi pääset tutustumaan lukuisiin erilaisiin ja yleensä vain muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin kampanjoihin, joista löydät vaatteita pukeutumisen kaikilta eri osa-alueilta.

Ostopakkoa ei liittymisen jälkeen toki ole ja rekisteröitymisen jälkeen pääset myös säätämään saapuvien uutiskirjeiden määrän haluamallesi tasolle. Näin voit vastaanottaa esimerkiksi ilmoitukset uusista takkitarjouksista sähköpostitse ja tarttua erittäin reiluihin tarjouksiin monilta huippubrändeiltä. Kymmenien merkkivalmistajien tuotteisiin pääsee tutustumaan myös mukavan riskittömästi, sillä Lounge by Zalandon aletuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.