Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Hollister Co. alennuksessa

Hollisterin trendikkäillä vaatteilla ja asusteilla saat trenditietoisen ja itsevarman ilmeen. Tutustu merkin rentoihin vapaa-ajan tuotteisiin ja tuo tuulahdus Kalifornian henkeä pukeutumiseesi. Löydä oma tyylisi Hollisterilta tänään!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hollister Co.: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalandolta shoppailet Hollister-merkin vaatteet ja asusteet parhaaseen hintaan. Tee löytöjä ja poimi ostoskoriisi brändin käytännölliset hupparit ja kollarit markkinoiden edullisimpaan hintaan. Rekisteröitymällä outlet-jäseneksi ilmaiseksi löydät laadukkaat Hollister-vaatteet superedullisesti. Valikoimasta löytyvät monet suositut tuotteet, kuten brändin takit, farkut ja paidat. Katsasta päivittäin vaihtuva tarjousvalikoima jo nyt!

hollister_outlet_1_CM

Hollister: rentoa vapaa-ajan pukeutumista

Yhdysvaltalainen Hollister tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan vaatteita ja asusteita. Brändi suunnitteli vaatteita alun perin nuorille, 14–18-vuotiaille, mutta on myöhemmin ryhtynyt valmistamaan arjen vaatteita ja asusteita myös aikuisille sekä lapsille. Vuonna 2000 perustettu hollister tarjoaa laajan skaalan rentoja vapaa-ajan asusteita kuten pooloja, neuleita, paitoja, farkkuja, sandaaleita sekä myös hajuvesiä ja boksereita. Hauskana yksityiskohtana voisi mainita, että useimmat Hollisterin tuotteet ovat saaneet nimensä SoCal-rantojen mukaan.

Osta laadukkaat ja ajattomat Hollister-laukut ja tuotteet Lounge by Zalandolta

Hollisterin vaatteet ja asusteet sopivat monen ikäiselle ja moneen eri tilanteeseen. Merkin tuotteet ovat mainio valinta sinulle, joka arvostat käytännöllisyyttä, hyvää hinta-laatusuhdetta ja trendikkyyttä. Hollisterin hupparit ovat vakiinnuttaneet asemansa monen vaatekaapissa ja ei ihme; ne ovat monikäyttöisiä ja laadukkaita arjen vaatteita. Yhdistä huppariin vaikkapa Hollister-farkut tai kollarit, niin asukokonaisuus on jo lähes valmis. Kylmällä säällä päällä lämmittävät brändin oversized takit ja lämpimänä kautena päälle voi pukea viileän trendikkäät shortsit ja mekot.

Outlet-verkkokauppa tarjoaa paljon, mutta ei maksa maltaita

Löydä parhaat tarjoukset ja tuotteet muodin ja lifestylen saralta Lounge by Zalandolta. Outlet-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita Hollister-brändiltä sekä monelta muulta suositulta tuotemerkiltä aina edulliseen alehintaan. Laajasta tarjouskampanjoiden joukosta, jokainen voi löytää jotakin mukavaa. Hollisterin vaatteet ovat mainio valinta silloin, kun haluat täydentää vaatekaappiasi käytännöllisillä sekä trendikkäillä vaatteilla.

hollister_outlet_2_CM

Hyödynnä ale ja löydä tuotteet parhaaseen hintaan – vaikka lahjaksi

Olisiko sinusta kiva yllättää sinulle tärkeä ihminen käytännöllisellä lahjalla? Siinä tapauksessa esimerkiksi Hollisterin hupparit ovat erinomainen valinta! Mikäli mielitettysi kaipaisi kuitenkin jotain kesäisempää, hyviä vaihtoehtoja ovat myös esimerkiksi brändin mekot tai shortsit. Hollisterin tuotteilla on helppo ilahduttaa monen ikäistä lahjansaajaa – ja jos satuitkin ostamaan vaikkapa väärän koon, niin voit aina palauttaa tuotteen ilmaiseksi 31 päivän ajan.

Liity nyt ja löydä suosikkibrändisi outlet-hintaan

Tervetuloa verkon hauskimpaan outletiin täysin ilmaiseksi! Löydät Lounge by Zalandolta netin kattavimman valikoiman suosikkibrändien vaatteita ja asusteita. Liittymällä jäseneksi löydät upeita tarjouksia ja parhaita vinkkejä, kuinka päivittää vaatekaappiasi käytännöllisimmillä ja trendikkäimmillä tuotteilla. Voit shoppailla kätevästi vaikkapa mieliohjelmasi mainostauolla telkkarin edessä – mikäs sen helpompaa.

Lounge by Zalandolla saat aina parhaat edut ja tarjoukset käyttöösi:

  • Päivittäin vaihtuvat kampanjat ja tarjoukset
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Outlet-etu jopa -75% verrattuna suositeltuun ohjevähittäishintaan
  • Aina ilmainen palautus – 31 päivän ajan
  • Suosituimmat brändit: jopa yli 2500 pohjoismaista ja kansainvälistä suosikkia.

Liity jo tänään ja hyödynnä parhaat edut!