Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Sandaalit alennuksessa

Kun kesä saapuu, on aika ottaa esille sandaalit. Outletista löydät laadukkaat sandaalit suosikkimerkeiltä. Selaa valikoimaa ja nappaa omasi laajasta valikoimasta. Tarjolla on paksupohjaisia malleja, sporttisia sandaaleja sekä rantasandaaleja.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Tilaa nyt uudet trendikkäät sandaalit ale-hintaan

Osta nyt mukavat ja vilpoiset sandaalit ale-hintaan Lounge by Zalandolta. Liittymällä jäseneksi voit saada suosikkimerkkien naisten ja miesten sandaalit jopa 75%* alennuksella. Alennusten joukosta saatat löytää juuri sen trendikkään parin, joka viimeistelee asukokonaisuutesi!

sandals_outlet_2_CM

Sandaalit ovat nyt in!

Jos mietit, millaiset uudet kengät hankkisit, kannattaa ehdottomasti huomioida sandaalit, jotka kuuluvat nyt trendikkäimpien kenkien joukkoon. Ne ovat myös ihanan viileät ja antavat jalkojesi hengittää. Vienon tuulen helliessä varpaitasi pääset helposti leppoisan rentoihin fiiliksiin. Koska sandaaleja on monissa eri malleissa, löydät varmasti juuri itsellesi sopivimman malliset. Kenties haluat naisten sandaalit kunnon korolla tai matalapohjaiset kengät, joilla voit taivaltaa pidempiäkin matkoja ilman pelkoa jalkojesi väsymisestä? Monien mielestä nilkkaremmillä varustetut jalkineet ovat paitsi kauniit, myös tukevat ja turvalliset. Vaaraa siitä, että kengät lipsahtaisivat vahingossa pois jalasta ei ole vauhdikkaammassakaan menossa. Toisaalta monet valitsevat remmittömät, esimerkiksi flip flop -tyyliset naisten kengät niiden kätevyyden vuoksi. Ne on helppo sujauttaa jalkaan ja jalasta pois, ja varvassandaalit pysyvät myös taatusti tukevasti jalassa. Mukavat flip flopit ja varvassandaalit kuuluvat totta kai myös miesten suosikkijalkineisiin etenkin ilmojen lämmetessä.

Hanki mukavat sandaalit, jotka hellivät jalkojasi

Hyvät kengät eivät purista tai kiristä, ja jalkasi pysyvät mukavan kuivina helteisilläkin ilmoilla. Laadukkaissa kengissä on panostettu sekä designiin että materiaalivalintoihin niin, että jalkineet tuntuvat todella mukavilta jalassasi. Muun muassa nahka ja keinonahka ovat suosittuja materiaalivaihtoehtoja sekä naisten että miesten jalkineissa, ja naisten kengissä ulkopinta voi olla vaikkapa ylellistä satiinia. Materiaaleina voivat olla toki myös kangas tai muovimateriaalit tai ekologinen kierrätysmateriaali. Kierrätysmateriaalien lisäksi monilta brändeiltä löytyy myös muita kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia materiaaleja. Koko tuotantoketju on voitu käydä hyvinkin tarkasti läpi niin, että kestävän kehityksen periaatteet toteutuvat kaikissa valmistusprosessin eri vaiheissa. Esimerkiksi arvokkaan veden säästäminen on yksi konkreettisista ekologisista toimenpiteistä.

sandals_outlet_3_CM

Valitsisitko paksupohjaiset sandaalit ysärihengessä tai ihanan värikkäät kengät?

Monien mielestä viimeisimmistä trendeistä on hauska hakea inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen. Kuten trenditietoiset tietävätkin, on 1990-luku nyt in, ja ysärihenkisyys näkyy vaatteiden lisäksi totta kai myös kengissä. Paksupohjainen chunky boots -malli on ollut viime vuosina suurinta huutoa niin saappaissa kuin nilkkureissa, mutta nyt ysärihenkiset paksut pohjat ovat tulleet myös naisten sandaaleihin ja pikkukenkiin. Paksut pohjat voivat olla nyt todella muhkean korkeat, jolloin ne ovat hyvin näyttävät ja huomiota herättävät katseenkiinnittäjät. Trendikkäissä naisten sandaaleissa saa siis olla nyt kokoa. Jos kuulut matalakorkoisten jalkineiden ystäviin, näyttävyyttä voi hakea myös valitsemalla tuotteensa niiden ihanan herkullisten trendivärien perusteella. Kirkkaat ja rohkeat värit ovat nimittäin yhä edelleen muodissa.

Myös miesten sandaalitrendeissä näkyy muhkeus naisten kenkämuodin tapaan, tosin hillitymmällä otteella. Esimerkiksi mukavat, tavallista paksupohjaisemmat ja sporttiset tarraremmisandaalit ovat olleet suosittuja jo pitkään. Näissä kengissä yhdistyvät nostalgisuus ja trendikkyys, ja käyttömukavuus on taattua. Jos haluaa katu-uskottavaa tyyliä, on musta aina varma värivalinta, mutta klassinen ruskea toimii myös miesten kengissä aina erinomaisesti, esimerkiksi kevyisiin valkoisiin tai vaaleisiin housuihin yhdistettynä. Erilaiset värit saavat tietenkin näkyä myös miesten kengissä.

Rekisteröidy ja hanki uudet naisten ja miesten sandaalit alestamme

Tiesithän, että Lounge by Zalandon asiakkaaksi rekisteröityminen on sinulle täysin maksutonta? Rekisteröityminen onnistuu nopeasti ja tämän jälkeen saat vaihtuvia tarjouksia lukuisten huippubrändien tuotteista. Voit löytää erilaisten tarjoustuotteiden joukosta esimerkiksi uudet ihanat sandaalit, joilla viimeistelet lookisi joka tilaisuuteen.