Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Desigual alennuksessa

Desigual on raikas sekoitus värikästä ja eloisaa muotia, joka hehkuu persoonallisuutta ja iloa. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaan upeita mekkoja, trendikkäitä takkeja ja paljon muuta. Pukeudu rohkeasti ja erottaudu joukosta!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Desigual: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Piristä vaatekaappiasi Desigualin rohkean erilaisilla ja pirteän värikkäillä tuotteilla. Tutustu brändin kattavaan vaatteiden ja asusteiden tarjontaan Lounge by Zalandon hauskassa outlet-verkkokaupassa ja hyödynnä suuret alennukset. Liity jäseneksi ja pääset käsiksi suureen määrään alekampanjoita, jotka pursuavat muotia ja lifestyle-tuotteita.

desigual outlet 2 CM

Täytä vaatekaappisi ihanilla väreillä Desigual-outletin tuotteilla

Desigual on vuonna 1984 Espanjassa perustettu vaatemerkki, joka erottuu eläväisen värikkäällä tyylillään massasta. Brändin omaleimaisesta ja persoonallisesta tyylistä pääsee nauttimaan kaikki iästä ja sukupuolesta riippumatta, sillä merkin valikoimasta löytyy korkeatasoista vaatetusta yhtä lailla naisille, lapsille kuin miehillekin. Kattavaa näyttävien paitojen, ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden, sekä asusteiden valikoimaa täydentävät merkin farkut ja kengät.

Mikäli etsit persoonallista, laadukasta ja trendikästä puettavaa yllesi, kannattaa ehdottomasti tutustua Lounge by Zalandolta löytyvän Desigual-outletin tarjontaan. Brändi tarjoaa erittäin tyylikkäitä yksivärisiäkin tuotteita, mutta erityisen suosittuja vaatemerkin tarjonnassa ovat lukuisat näyttävän värikkäät kuosit sekä mielikuvitukselliset leikkaukset. Merkin tuotteet huokuvat positiivisuutta ja kannustavat ihmisiä pukeutumaan rohkeasti juuri omanlaiseensa tyyliin.

Hanki tarjouksista kauniit Desigualin mekot

Brändin tuotetarjonta kattaa todellakin lähes kaikki pukeutumisen osa-alueet. Yksi värikästä tyyliä ja kekseliäitä leikkauksia erinomaisesti hyödyntävistä tuoteryhmistä ovat brändin mekot. Poikkeavalla tyylillään ja rohkeilla värityksillään katukuvasta erottuvat laatumekot sopivat piristämään arkea, vapaa-aikaa sekä juhlia. Säväytä räväkällä lyhythelmaisella farkkumekolla, valloita tanssilattia upealla vapaa-ajan mekolla tai astele työpaikalle piristäviin väreihin pukeutuneena. Lasten malleista voit puolestaan löytää hauskoja hupullisia trikoomekkoja sekä kesäisen räikeissä väreissä loistavia kepeää leikkimielisyyttä huokuvia vapaa-ajan mekkoja.

Tämän merkin juhlamekot soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin, merkkipäiviin ja juhliin. Tyylikkäällä kuosilla kuvitettu trikoomekko istuu lämpimien kelien ulkojuhliin tai siistiinkin cocktail-tilaisuuteen sellaisenaan. Asukokonaisuus täydentyy sirolla käsilaukulla ja tilaisuuteen soveltuvilla kengillä. Vakavampiin tilaisuuksiin brändin tarjonnasta löydät myös kokomustaa mekkomallia, johon voit helposti yhdistää omaan tyyliisi istuvat asusteet. Jos nautit väreistä ja näyttävästä tyylistä, löydät vaatemerkin mekkotarjonnasta lähes varmasti miellyttäviä vaihtoehtoja.

desigual outlet 3 CM

Desigualin takit ja asusteet piristävät ympäri vuoden

Lounge by Zalandon tarjonnasta löydät lähes varmasti brändin tuotteita myös ulkokäyttöön. Jokaiseen vuodenaikaan sopivat tyylikkäät takkivaihtoehdot istuvat erityisesti urbaaniin ympäristöön täydellisesti. Miehille suunnattujen tuotteiden joukosta löydät aina pätevien farkkutakkien ohella muun muassa kevyen rentoja bomber-malleja, monikäyttöisiä välikausitakkeja, sekä lämpimiä fleecetakkeja. Naisten takkimallien joukosta voit poimia mukaan esimerkiksi komeat talvitakit. Pitkähelmaiset villakangastakit, muhkeat toppatakit sekä viimaa erinomaisesti kestävät parkatakit pitävät kehon lämpimänä ja piristävät värityksillään myös harmaammassa säässä.

Brändin mielikuvituksellisuutta ja hauskoja yksityiskohtia sisältävä tarjonta ei lopu perinteisiin vaatteisiin, vaan jatkuu kattavassa asusteiden valikoimassa. Merkin laukku on erinomainen lisä vapaa-ajan vaatetukseen tai juhla-asuun. Räväkkää väritystä huokuvat huivit on hauska istuttaa kesän ja kevään asukokonaisuuksiin. Näyttävästi väritetyllä päähineellä hoituu pään suojaaminen auringolta. Brändin lompakot kuljettavat puolestaan mukanaan kaiken tarpeellisen maksuvälineistä salikortteihin. Yhdistele brändin hauskoja värejä ja tyylejä oman makusi mukaan ja ole rohkeasti oma itsesi.

Desigual-ale osana kattavaa tarjousrintamaa

Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa, jossa pääset ilmaisen liittymisen jälkeen tutustumaan suureen määrään erilaisia tarjouskampanjoita muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla. Pika-alennustyyliin jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna ovat voimassa yleensä muutaman päivän kerrallaan, joten tarkkaavainen muodin ja laadun ystävä todellakin palkitaan edullisin hinnoin. Jäseneksi liittymisen jälkeen voit säätää saapuvien uutiskirjeiden määrää haluamallesi tasolle ja tehdä ostoksia kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksemme kautta. Liittymiseen ei sisälly ostopakkoa. Lisäksi tämän merkin korkealaatuiset tuotteet sekä muut aletuotteet on mukavan riskitöntä hommata, sillä kaikilla tuotteilla on ilmainen 31 päivän palautusoikeus.