Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Benetton alennuksessa

Benetton on synonyymi värikkäille vaatteille, jotka hehkuvat persoonallisuutta ja iloa. Tutustu upeaan valikoimaamme ja piristä pukeutumistasi merkin laadukkailla vaatteilla ja asusteilla. Katsasta mitä tänään on tarjolla!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Benetton: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Benetton on energistä muotia ja vaatetusta jokaiseen päivään tarjoava vaatemerkki. Liity ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi verkkosivujemme kautta ja tee juuri omaan tyyliisi istuvia vaatelöytöjä reiluin alennuksin. Kattavasta tarjouskampanjoidemme valikoimasta muodin ja laadun ystävät löytävät aina jotain mielenkiintoista.

benetton outlet 1 CM

Tee mainioita löytöjä Benetton-alen tarjouksista

Benetton on yksi maailman parhaiten tunnetuista muotimerkeistä ja sen tuotteita löytyykin jo lukemattomista maista. Vuonna 1965 Italiassa perustettu vaatemerkki tunnetaan hyvästä laadusta, autenttisesta trendikkyydestä, energisistä väreistä ja kukkarolle kohtuullisista hinnoista. Brändin mainiosta tarjonnasta pääsevät nauttimaan kaikki sukupuoleen ja ikään katsomatta, sillä merkki tarjoaa yhtä lailla naisten, miesten, kuin lastenkin vaatteita.

Lounge by Zalando tarjoaa brändin eläväisen muodikkaita tuotteita kampanjassaan reiluin alennuksin. Tutustu alennustarjontaamme ja löydä vaatekaapistasi puuttuvat palaset mieluisin hinnoin. Kenties talven kylmyyteen olisi mukava löytää uutta päällepantavaa tai ehkä arkivaatteidesi valikoima kaipaa väriä. Tee monenlaisia löytöjä brändin laatutuotteiden parissa ja päivitä vaatekaappisi sisältö mieluisaksi.

Monipuolinen paitavalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin

Merkin paidat ja neuleet ovat erinomainen lähtökohta rentoon, laadukkaaseen ja värikkääseen pukeutumistyyliin. Arkeen ja aluspaidoiksi soveltuvat topit ja t-paidat ovat aina hyödyllisiä. Vapaa-ajalle löydät puolestaan esimerkiksi ihastuttavia neuleita ja rentoja svetareita. Alennushintaisesta paitavalikoimasta löydät sopivia malleja miehille, naisille ja lapsille. Lounge by Zalandon tarjonta antaakin omien vaatehankintojen tekemisen ohella myös hyvät avaimet miellyttävien lahjojen hankintaan.

Kauniit korkeakauluksiset naisten neuleet istuvat monenlaisiin työoloihin ja vapaa-ajalle. Sekä miehille että naisille brändin tarjonnasta löytyy monesti myös tyylikkäitä kauluspaitoja, jotka on helppo istuttaa illanviettoasusteisiin. Rennoissa huppareissa tai svetareissa on puolestaan mukava viettää kotona aikaa tai lähteä reippailemaan raikkaaseen ulkoilmaan. Värien osalta paidoista löydät myös runsaasti liikkumatilaa yksinkertaisen siisteistä tummista malleista aina kuvioituihin kuoseihin asti.

benetton outlet 2 CM

Hanki tyylikkäät Benettonin takit kaikkiin sääoloihin

Yksi Benettonin suosituimmista tuoteryhmistä ovat brändin korkealaatuiset, mutta kohtuuhintaiset takit. Kuten muitakin vaatemerkin tuotteita, on hyvälaatuisten ulko- ja sisätakkien valikoimaa tarjolla kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta. Laadukas tikkitakki on yksi viileämpien kelien suosikeista ja soveltuu käytettäväksi monenlaisissa tilanteissa. Lasten käytössä tämä tarjoaa lämmön lisäksi mukavasti kestävyyttä ja suojaa kosteutta vastaan, jotta ulkoleikit voi toteuttaa suhteellisen kuivissa merkeissä. Aikuiset voivat puolestaan yhdistellä tikkitakit yhtä hyvin laskettelurinteeseen kuin toimistomatkaankin soveltuviin asukokonaisuuksiin.

Brändin tyylikkäiden takkien valikoimasta löydät myös kauniin naisellisia synteettisiä turkiksia sekä aina aistikkuutta huokuvia villakangastakkeja. Arkisille ulkoreippailuille tai muuten vain sporttista lookia hakiessasi kannattaa poimia ostoskoriin jokin vaatemerkin komeista hupullisista polyesteritakeista. Sopivan räväkän värin valitessasi erotut myös halutessasi lenkkipolun harmaasta massasta. Sisätakkien valikoimassa tarjolla on asiallisen näyttäviä bleisereitä, jotka voit sovittaa yhtä hyvin toimistokäyttöön kuin juhlimisasuunkin. Rennon kotoisaan saunailtaan tai hitaaseen sunnuntaiaamuun voit pukea päällesi mukavan Benettonin kylpytakin.

Outlet-verkkokaupan lukuisat edut vaateostosten tukena

Lounge by Zalando on muotiin ja lifestyle-tuotteisiin keskittyvä outlet-verkkokauppa. Tarjouskampanjoidemme ytimessä on jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Benetton-ale edustaa mainiosti alennuskampanjoitamme, jotka ovat yleensä pikatarjoustyyliin muutaman päivän voimassa kerrallaan.

Valppaalle merkkituotteiden ja laadukkaan muodin ystävälle piileekin asiakkaanamme upeita säästömahdollisuuksia. Tähän tarjouskampanjaan ja suureen määrään muita lifestyle- sekä vaatetarjouksia pääset käsiksi jäseneksi liittymällä. Liittyminen hoituu sivujemme kautta ja se on täysin ilmaista. Siihen ei myöskään sisälly ostopakkoa tai muita rahallisia velvoitteita. Liityttyäsi voit säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää mielesi mukaan. Ostoksia voit tehdä vaivattomasti mobiilisovelluksellamme tai verkkosivuiltamme, turvallisesti tuotteiden ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden säestämänä.