Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Timberland alennuksessa

Timberland on sporttisen katumuodin pioneeri. Merkin vaatteet ja asusteet tarjoavat tyylikkyyttä ja kestävyyttä arkeen ja seikkailuihin. Tutustu Timberlandin valikoimaan ja täydennä tyyliäsi edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Timberland: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Alehaukan kannattaa liittyä Lounge by Zalandon asiakkaaksi. Eksklusiiviset tarjoukset ja kampanjat Timberlandilta sekä muilta suosikkimerkeiltä, joihin vain rekisteröityneillä asiakkailla on pääsy, mahdollistavat laatuvaatteiden shoppailun edullisesti. Itseään ei siis tarvitse maksaa kipeäksi merkkivaatteita ostaessaan, sillä Lounge by Zalandon asiakkaana voi saada niitä huimin alennuksin.

Liity Lounge by Zalandoon ja voit löytää mitä mielenkiintoisempia Timberland-tuotteita ale-hinnoin.

timberland_outlet_2_CM

Timberland: vaatteita ulkoiluun säästä huolimatta

Onko mitään parempaa, kuin raikas ilma sateen jälkeen? Kuin kengänpohjien alla rahiseva hiekka? Kuin niityllä tuoksuvat kukat tai kinoksiksi kertynyt lumi? Luonto on uskomaton ja sen lomassa ajan viettäminen tekee hyvää mielelle. Tämä on ymmärretty myös kaikenlaisia ulkoiluvaatteita suunnittelevalla Timberland-vaatemerkillä. Yhdysvalloista kotoisin oleva vaatemerkki sai alkunsa jo lähes ikonisista, keltaisista, vedenkestävistä kengistä, jotka oli tehty sopimaan jokaiseen säähän. Niiden suosio lähti nousuun ulkoilmaihmisten keskuudessa, jotka kaipasivat kengiltään kestävyyttä sekä erilaisiin olosuhteisiin mukautumista. Kengät osoittautuivat niin mullistuksellisiksi, että niiden ympärille perustettiin kokonainen vaatemerkki; Timberland.

Tänä päivänä Timberland jatkaa kovan työn, innovaation sekä luonnossa liikkumisen ilosanoman levittämistä ja haluaa motivoida ihmisiä ulkoilemaan tarjoamalla laadukkaita ulkoiluvarusteita. Ulkoilun tyylillä ei ole väliä. Oli kyse sitten metsässä tarpomisesta, kaupungilla kävelystä tai vaikkapa vuoristossa vaeltamisesta, Timberland on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen heidän kaipaamansa vaatetuksen. Pitkähihaiset collegepaidat lämmittävät mukavasti, kun taas merkin logolla varustetut T-paidat hengittävät mukavasti kuumemmilla keleillä. Sateen yllättäessä voi yllensä vetää vaikkapa ulkoilutakin, sormiin sormikkaat ja jalkoihin klassiset, sään kestävät nilkkurit.

Liity siis Lounge by Zalandoon, niin et jää paitsi Timberlandinkään alennuksista!

timberland_outlet_3_CM

Timberland vaatteet, kengät ja asusteet koko perheelle

Perheen pienimmille vaatteiden hankkiminen voi olla työn ja tuskan takana. Lapsen suusta kuulee totuuden ja mikäli kenkä puristaa, tulee se totuus usein varsin selväksi. Onneksi Timberland-vaatteet ja kengät on suunniteltu aina mukavuutta sekä istuvuutta priorisoiden. Näin ollen ne eivät hierrä, kurista, purista tai kiristä ikävästi vääristä paikoista. Lasten kengät on suunniteltu lasten luonnollinen jalan muoto huomioiden, jotta ne istuisivat kuin sukka. Miesten kohdalla on panostettu isompien kokojen lisäksi myös maskuliinisempaan tyyliin, kun taas naisten kengissä feminiinisempään muotoiluun. Toisin sanoen, Timberlandilta löytyy vaatteita, kenkiä sekä asusteita koko perheelle. Vaikka merkki onkin saanut alkunsa nilkkureista, eivät sen purjehduskengät, lenkkarit tai edes vaatteet kalpene niiden rinnalla. Tilaa siis itsellesi mukavat Timberland-vaatteet, niin tunnet olosi mukavaksi niin liikkuessa kuin pidemmän ajan paikallasi oleillessa. Tyylissäkään ei ole vaatteiden kohdalla tingitty. Näissä tamineissa kehtaa kulkea paremmissakin tilaisuuksissa. Näyttävä muotoilu ja herkulliset värivalinnat takaavat mitä kiinnostavampia sekä mieleenpainuvampia yhdistelmiä.

Lounge by Zalando asiakkaiden alennukset Timberlandin kaltaisista merkeistä

Lounge by Zalando -asiakkaat voivat tilata monet laadukkaat Timberland-tuotteetkin normaalia edullisemmin hinnoin ja näin säästää merkkivaatehankintoja tehdessään huomattavasti. Älä siis päästä kukkaroasi kevenemään tai eksklusiivisia kampanjoita ohittamaan sinua, vaan luo tili ja tule tarkastelemaan kattavaa tarjontaa. Asiakasedut eivät toki rajoitu pelkkiin ale- ja outlet-hintoihin. Tämä sinun on hyvä tietää Lounge by Zalandosta:

  • Alennukset ja kampanjat ovat näkyvillä vain tilin luoneille Lounge by Zalando -asiakkaille
  • Käyttäjätilin voi luoda täysin ilmaiseksi
  • Alennetut hinnat voivat olla jopa 75% edullisemmat kuin ohjevähittäishinnat
  • Mikäli tuote ei sovi tai miellytä, voi sen palauttaa ilman lisäkustannuksia ensimmäisen kuukauden aikana
  • Tarjolla on yli 2 500 huippubrändiä, joiden tuotteista voi tehdä uskomattomia löytöjä

Mitä siis odotat? Liity jo tänään ja tilaa merkkituotteita edullisesti!