Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Le Creuset alennuksessa

Le Creuset tuo keittiöösi väriä! Ruokalajista riippumatta, löydät outletista juuri sinulle sopivat kattilat, paistinpannut ja uunivuoat. Tutustu nyt ja shoppaile laadukkaat välineet ruoanlaittoon ja leivontaan.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Le Creuset: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Le Creuset on vaativaankin käyttöön ruoanlaittoastioita ja -välineitä valmistava ranskalainen tuotemerkki. Voit löytää brändin korkealaatuisia tuotteita huomattavasti normaalihintoja edullisemmin liittymällä ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi ja tutustumalla verkon monipuolisimman outlet-verkkokaupan kampanjatarjontaan.

le_creuset_outlet_2_CM

Le Creuset tarjoaa huippulaatua keittiöösi

Jo vuonna 1925 Ranskassa alkunsa saanut Le Creuset on aivan huipputasoisiin ruoanlaittoastioihin ja keittiövälineisiin keskittyvä tuotemerkki. Pitkät perinteet ja mittava kokemus keittoastioiden valmistuksesta näkyvät tuotteiden laadussa ja kestävyydessä, ja merkin tuotteita pidetäänkin erittäin korkeassa arvossa niin keittiöharrastajien kuin ammattilaistenkin piirissä. Halutessasi omaan tai lahjaksi tuttavan keittiöön korkealaatuisia välineitä, kannattaa Lounge by Zalandon tarjontaan tutustua ehdottomasti, sillä täältä voit löytää juuri haluamasi tuotteet ja vieläpä erittäin reiluin alehinnoin varustettuna.

Le Creuset tunnetaan parhaiten emaloidulla sisäpinnalla varustetuista valurautaisista astioistaan, jotka soveltuvat lähes kaikenlaisten ruokien valmistukseen. Näin valmistetut tuotteet varastoivat lämpöä erinomaisesti ja niissä jakautuu esimerkiksi liedeltä tuleva kuumuus tasaisesti. Tuotteiden pääosin raskas ja vahva tyyli antavat niille kaiken lisäksi mukavan laadukkaan ja tukevan vaikutelman. Kokonaisuutena brändin tuotteet tuntuvat käytössä modernin ulkoasun ja käsittelyn saaneilta isovanhempien ihanan jämäkiltä keittiöastioilta.

Kauniin värikkäät Le Creuset'n padat

Brändin tuotteiden ulkonäkö on luonnollisesti asia, joka osuu silmään ennen teknisten innovaatioiden huomaamista käytännössä. Le Creuset'n paistinpannut, padat ja muut keittiöastiat ihastuttavat liukuväreillään, joilla on koristettu valtaosa merkin tuotteista kattiloista wokkipannuihin. Kuumennetusta raudasta inspiraationsa saanut oranssin ja punaisen eri sävyissä loistava väritys on ollut leimallista koko tuotemerkin historialle. Tähän rinnalle on myöhemmin saapunut komeat metalliset, mustat ja muun muassa vihreän eri sävyjä näyttävästi tarjoilevat tuotteet.

le_creuset_outlet_3_CM

Klassisin esimerkki tuotemerkin valikoimasta lienee Le Creuset -pata, jota on saatavilla useissa väreissä ja kokoluokissa. Valurautainen jämäkkä pata on todellinen keittiön työhevonen, joka sopii yhtä lailla uuniin, liedelle, kuin grilliinkin. Tasaisesti jakautuva lämpö tekee valmistamistasi ruokalajeista maukkaampia ja klassinen kahden korvan muotoilu tekee padan käyttämisestä helppoa. Kokkailun jälkeen padan siivoamista helpottaa kevyt sisäpuolen emalipinta.

Le Creuset -outlet täyttää vaativankin keittiömestarin tarpeet

Brändin tuotteissa värit ja komea ulkoasu ei todellakaan ole se merkittävin puoli. Merkin tuotteiden monipuolisuus tekee niistä oivia ystäviä niin arkikokkailijan, kuin vaativankin keittiömestarin keittiöön. Tyylikäs ulkoasu toimii toki miellyttävänä plussana oli kyseessä sitten pata, pannu tai tyylikäs Le Creuset -piirakkavuoka. Tuotteiden monipuolisuus tekee niistä hyvinkin monikäyttöisiä. Voit käyttää valtaosaa brändin laadukkaista tuotteista yhtä hyvin induktioliedellä, uunissa, sähkö- ja kaasuliedellä tai vaikka grillissä.

Lounge by Zalandon mainioita alennuksia tarjoavasta kampanjasta voit tuotemerkin laatutuotteista löytää hyvin perinteisten ruoanlaittoastioiden lisäksi myös paljon leivontatarvikkeita, sekä keittiön lisätarvikkeita. Näitä pystyt hyvin käyttämään monipuolisesti erilaisessa kokkailussa. Esimerkiksi tyylikäs Le Creuset'n musta uunivuoka 26 cm halkaisijalla toimii yhtä hyvin klassisen lihamurekkeen kuin jälkiruoaksi maistuvan omenapaistoksenkin tekemiseen.

Keittiötarvikkeiden tilaaminen onnistuu helposti ja edullisesti

Le Creuset -outlet on yksi Lounge by Zalandon monista lifestyle-tuotteisiin ja muotiin liittyvistä tarjouskampanjoista. Tähän ja lukuisiin muihin jopa 75%* alennuksia tuotteiden ohjevähittäishintaan tarjoaviin alekampanjoihin pääset käsiksi liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Jäsenyys on ilmainen, eikä siihen sisälly minkäänlaista ostopakkoa. Verkkosivuilla tehtävän liittymisen jälkeen voitkin tutustua mainioihin yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin kampanjoihin ja esimerkiksi säädellä sähköpostiisi saapuvien uutiskirjeiden määrää. Ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden ja Lounge by Zalando -mobiilisovelluksen avulla tilausten tekeminen ei juuri voisi olla helpompaa. Tervetuloa tutustumaan kymmenien merkkibrändien tuotteisiin ja tekemään edullisia löytöjä.