Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Under Armour alennuksessa

Under Armour tuo energiaa treeneihin ja toiminnallista tyyliä arkeen. Tutustu huippulaadukkaisiin urheiluvaatteisiin ja -kenkiin, jotka sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntapaan. Tilaa omasi nyt ja ole valmiina seuraaviin treeneihin.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Under Armour: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Kaipaako treenityylisi uutta potkua? Energiat voi nostaa kattoon myös näyttävillä urheiluvaatteilla. Under Armour tarjoaa korkean suorituskyvyn urheiluvaatteita nyt edullisesti Lounge by Zalandon outletista.

under-armour outlet 2 CM

Täydennä urheilutyylisi alennettuun huippuhintaan outletista

Arvostettu yhdysvaltalainen urheilubrändi Under Armour suunnittelee korkealaatuisia urheiluvaatteita ja -kenkiä naisille ja miehille. Sen urheilumuodin tinkimätön laatu näkyy muun muassa tuotteiden kestävyydessä ja suorituskyvyssä. Olipa oma lajisi juoksu, fitness, golf, jääkiekko tai hiihto, voit nauttia urheilusta enemmän, kun panostat treenaamiseen suunnitelluilla vaatteilla, joiden tekniset ominaisuudet on viritetty huippuunsa.

Sinun ei tarvitse olla korkean tason atleetti, jotta voit hyötyä brändin urheiluvaatteiden teknisistä ominaisuuksista. Kevyempikin hyötyliikunta tuntuu huomattavasti mukavammalta hyvissä treenivarusteissa, joiden ominaisuuksia ovat niiden hengittävyys, tehokas kosteuden siirto ja nopea kuivuminen.

Brändillä on vahva fanikunta ammattiurheilijoiden riveissä ja sen tuotteet on edustettuna monipuolisesti eri lajien parissa aina juoksusta jalkapalloon ja jääkiekkoon. Se on muun muassa NHL:n virallinen toimittaja ja NFL:n virallinen jalkinetoimittaja.

Innovatiivisen brändin mainoskasvoina naisten urheilun saralla ovat esiintyneet muun muassa balettitanssija Misty Copeland, olympiahiihtäjä Lindsey Vonn ja supermalli Gisele Bundchen, joilla kaikilla on omalla sarallaan arvostettu ura, joka on vaatinut kovaa työtä, rohkeutta ja pitkäjänteisyyttä.

under-armour_outlet_3_CM

Luo tehokas treenilook outletin ale-löydöistä

Urheilupaita on treenipukeumisen tärkein tekijä. Se kannattaa valita oman treenin mukaan. Se voi olla kevyt lyhythihainen T-paita, joka sopii monipuolisesti mihin tahansa treeniin. Tai tiukka kompressiotoppi, joka on valmistettu UPF 30 -kankaasta aurinkoisiin treenihetkiin. Pitkähihainen kompressiopaita, joka puristaa juuri sopivasti ja siirtää nopeuden tehokkaasti iholtasi ja pitää materiaalin kuivana. Tai klassinen tankkitoppi hengittävästä kankaasta.

Alaosan tulee joustaa liikkeessä ja pysyä tiukasti paikoillaan, jotta voit keskittyä treeniin. Myös alaosa kannattaa valita omaan lajiin parhaiten sopivaksi. Juuri sopivasti puristavat kompressiohousut kuuluvat erityisesti kovaan treeniin. Urheilulegginsit voi pukea yksinään, shortsien alle tai lämmittämään verryttelyhousujen alle tuomaan lisäkerroksia viileällä säällä. Under Armourin urheiluhousut hylkivät hajua, siirtävät tehokkaasti hikeä ja hengittävät.

Brändin urheilukengät edustavat brändin luottolaatua, ja nekin ovat käytössä ammattiurheilijoilla. Nyt voit viimeistellä treenityyliisi laadukkailla urheilukengillä, jotka saavat askeleesi tuntumaan kevyiltä ja tukevat jalkaasi – ja vieläpä alennettuun hintaan.

Bongaile outletista esimerkiksi brändin innovaatioita, kuten Speedform Apollon nopeutta, brändin uusinta vaimennusteknologiaa, joka ei vain pehmennä iskuja vaan palauttaa energiaa ja kuin työntää sinut takaisin ylös, kuin lentoon. Tai ehkä haluat mitata suoritustasi ja panostaa älykenkiin.

Hyvin tukevat ja hengittävät tekniset alusvaatteet ovat miellyttävän treenihetken tärkein tekijä. Erityisesti naisille tärkeää on löytää täydellisesti tukevat urheilurintaliivit tai -toppi, jotka tukeat, hengittävät eivätkä kiristä liikaa. Teknisestä materiaalista tai miellyttävästä puuvillasta valmistetut alushousut viimeistelevät miellyttävän treeniasun.

Ale-tuotteiden parhaat palat löytyvät Under Armourin valikoimasta

Urheilun ei aina tarvitse olla välineurheilua, mutta korkealaatuiset tekniset urheiluvaatteet auttavat siinä, kuinka hyvältä urheileminen tuntuu ja kuinka yllät parempiin suorituksiin. Kaiken urheilemisen ei tarvitse olla tavoitekeskeistä, vaan urheilu voi tarkoittaa sinulle rentoa hyvän olon liikkumista. Panosta siinäkin tapauksessa kunnon varusteisiin, jotka tuntuvat hyvältä päällä ja kannustavat liikkumaan.

Brändi on noussut nopeasti urheilumuodin innovaatioiden etunenään muiden isojen urheilubrändien rinnalle. Sen innovaatioihin kuuluvat muun muassa Charged Cotton®, joka kuivuu nopeammin kuin tavallinen puuvilla mutta tuntuu yhtä pehmeältä ja mukavalta, HeatGear®-, ColdGear®- sekä AllSeasonGear®-kankaat, naisten naisille suunnittelemat Armor Bra ™ -urheilurintaliivit sekä jalkapallotähti Tom Bradyn inspiroimana luotu uniteknologia, johon pukeutumalla palautumista tapahtuu unen aikana.

Innovatiivinen urheiluteknologia yhdistyy Under Armourin käsittelyssä uusimpaan teknologiaan, eikä se ainoastaan luo huipputeknisiä vaatteita ja kenkiä urheilijoille ja liikunnan harrastajille, vaan se auttaa parantamaan urheilijoiden suorituksia ja yhdistämään ihmisiä urheilun ilon ääreen myös erilaisilla digitaalisilla terveys- ja kuntosovelluksilla.

Olipa oma urheilutyylisi ja -lajisi mikä tahansa, kannattaa laadukkaisiin urheiluvaatteisiin satsata. Mikä sen parempi mahdollisuus kuin napata suositun ja arvostetun urheilubrändin varusteet outlet-hintaan alesta. Tekniset urheiluvaatteet ovat usein sijoitus, joka kannattaa, joten hyödynnä poikkeukselliset hinnat.

Lounge by Zalando outlet on paikka, jossa voit tehdä löytöjä. Kun rekisteröidyt shoppailuklubiimme, pääset osaksi yhteisöä ja voit hyödyntää erilaiset alennuskampanjat ja -tarjoukset. Valikoima on monipuolinen ja joukosta löytyvät urheilumuodin suosikkimerkit.