Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Barbour alennuksessa

Barbour on pitkän historian omaava brändi Englannista, joka valmistaa käytännöllistä ja siistiä vaatetusta monenlaiseen käyttöön. Ihastu huippubrändin ikonisiin takkeihin ja tutustu arkivaatteiden reiluun kattaukseen outlet-verkkokauppamme tarjonnassa.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Barbour: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Barbour tarjoaa tyylikkään maanläheistä muotia, jossa yhdistyy brittiläiselle maaseudulle ominainen käytännöllisyys ja värimaailma, kekseliäisyys, sekä huippuluokan materiaalit mainioksi kokonaisuudeksi. Valikoimaa saatat Lounge by Zalandon alekampanjasta löytää miesten ja naisten vaatteiden lisäksi myös lapsille tai jopa koirille.

Barbour outlet 1 CM

Hanki huippuluokan Barbour-takit alehintaan

Jo 1800-luvun lopulta asti toiminut Barbour on parhaiten tunnettu kestävyyttä ja klassisen ajatonta tyyliä huokuvista vahakangastakeistaan. Vaikka brändi onkin aikojen kuluessa laajentanut tarjontaansa runsaasti, ovat Barbour-takit edelleen suurin osa merkin toimintaa. Vahatusta puuvillakankaasta valmistetut takkimallit kestävät luonnon tarjoamia haasteita, kuten vettä, lunta ja tuulta, hyvin. Tarvittaessa suuren osan malleista voi jopa vahata uudestaan. Iän myötä käytännössä vain paranevasta materiaalista valmistetut takit ovat pitkään olleet suosittuja kalastajien, metsästäjien ja kaikenlaisten ulkoaktiviteettien harrastajien keskuudessa.

Brändin takkimallistojen joukosta löytyy todellisia klassikoita. Barbour Bedale on yksi klassisista vaatemerkin takkivaihtoehdoista, joka tarjoaa suojaa sateelta ja tuulelta, sekä mukavasti lämpöä viileämmillä keleillä. Ashby -mallisto on puolestaan tästä hieman kevennetty ja päivitetty vaihtoehto, joka sopii hieman tyköistyvämmästä istuvuudesta pitäville paremmin. Ashby tarjoaa hieman modernimpaa vivahdetta muuten klassiseen ja samoin ominaisuuksin varustettuun takkityyliin. Kolmas klassikkomalli, Barbour Beaufort, tuo tarjolle puolestaan löysempää istuvuutta. Erityispiirteinä takkimallista löytyy tuulelta suojaava erityiskaulus, sekä suuri riistatasku, joka tekee takista erityisesti metsästäjien suosikin.

Barbour outlet 2 CM

Varusta vaatekaappisi siisteillä Barbourin vaatteilla

Vaatemerkin tarjonnasta löydät todellakin kaikenlaiset ulkoilutakit. Syys- ja kesäretkeilyyn soveltuvien mallien ohella myös talvitakit kannattaa huomioida. Vaikka merkki onkin erityisen tunnettu nimenomaan takkitarjonnastaan, kannattaa brändin laajaan muita vaatteita kattavaan valikoimaan tutustua myös huolella. Käytännöllisiä, laadukkaita ja hyvin istuvia arkivaatteita on harvoin liikaa. Lounge by Zalandolla voit nyt täydentää vaatekaappiasi näiden huippuvaatteiden luonnonläheisen näyttävällä tyylillä, joka sopii yhtä lailla työpaikalle, vapaa-ajalle, kuin kotioloissa löhöilyynkin.

Urbaaniinkin tyyliin hyvin istuvat Barbourin naisten vaatteet tarjoavat kaunista trendikkyyttä, kuitenkaan brändille ominaista ulkoasua menettämättä. Ihastuttava yhdistelmä maanläheisyyttä ja naisellista istuvuutta toimii vuoden jokaisena päivänä. Sama pätee nuorekkaaseen tyyliin soveltuviin huppareihin ja t-paitoihin, joihin esimerkiksi koululainen voi pukeutua viikosta toiseen. Sopivan ripauksen maalaishenkeä tarjoaa puolestaan kattava pikeepaitojen ja vapaa-ajan kauluspaitojen valikoima. Rauhallisen tyylikästä muodikkuutta huokuvat yksiväriset mallit ovat omiaan rehellisen ja rennon asukokonaisuuden luomiseen.

Barbourin kengät tarjoavat myös vaihtoehtoja niin aktiiviulkoiluun, kuin arkiseen käyttöönkin. Nahkapinnat, pääosin luonnollisen ruskeissa ja mustissa väreissä löytyvät vaihtoehdot, ja hienosti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät jalkineista komean käytännöllisen vaihtoehdon syys- ja talvikelien kenkävalinnaksi. Klassiset nauhakengät, retkeilykäyttöön sopivat korkeammat mallit, sekä kätevät nauhattomat Chelsea-mallit antavat paljon hyviä vaihtoehtoja.

Löydä Barbour outlet ja paljon muuta

Lounge by Zalando on jännittävä outlet-verkkokauppa, joka on suunniteltu muodin ja korkeatasoisten lifestyle-tuotteiden ystävien helppokäyttöiseksi aarreaitaksi. Tarjonnan kulmakivenä toimii muutaman päivän kerrallaan olevat tarjouskampanjat, joista voit löytää tuotteita jopa 75% alennuksin niiden vähittäismyyntihintaan verrattuna. Lähes päivittäin asiakkaidemme ulottuville tulee uusia mainioita kampanjoita, kuten outlet. Näihin pääsee käsiksi liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Liittyminen ei velvoita ostosten tekemiseen ja se on myös täysin ilmaista.

Outlet-verkkokauppamme asiakkaana saat ensimmäisenä tiedon uusista tarjouskampanjoista ja voit säädellä markkinointiviestinnän määrää haluamallesi tasolla. Tekemillesi ostoksille saat ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden. Ostosten tekeminen hoituu kätevästi tien päällä puhelimeen ladattavan Lounge by Zalando -sovelluksen kautta tai perinteisesti verkkosivuilta tietokoneen äärestä.