Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Iittala alennuksessa

Iittala on rakastettu kotimainen merkki, jonka tuotteet on suunniteltu kestämään ikuisesti. Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät Iittalan astiat ja sisustustuotteet, joissa yhdistyvät muotoilu ja käytännöllisyys. Tutustu Iittalan outlet-valikoimaan nyt!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Iittala: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Iittala on esteettistä ja käyttöä kestävää laatua tarjoava designyritys. Etsiessäsi iittalan tuotteita outlet-hintaan, on Lounge by Zalando paras kohde. Liity ilmaiseksi netin hauskimpaan outletiin ja tutustu mainioihin, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin, joista voit löytää Iittalan sekä muiden suosikkimerkkien tuotteita aina edulliseen hintaan.

iittala_outlet_2_CM

Iittala-outlet ohjastaa kokemuksella luodun huippulaadun pariin

Iittala on yksi pitkäikäisimpiä ja arvostetuimpia suomalaisbrändejä. Jo vuonna 1881 perustettu yritys on osa Fiskars Groupia, johon kuuluu muitakin designvetoisia huippumerkkejä. Lasitehtaana aloittaneen Iittalan tuotekavalkadista löydät todellisia klassikkotuotteita, sekä tarkoin harkittuja uutuuksia. Korkeatasoisten lasituotteiden lisäksi brändin tyylikästä muotoilua löytyy paljon muun muassa ruoanlaittoon ja -kattaukseen liittyen sekä sisustus- ja tekstiilituotteiden muodossa. Merkki edustaa tuotteissaan maailmankuulua muotoilua, jossa esteettinen kauneus kohtaa käytännöllisyyden ja huipputason laadun.

Lounge by Zalandolta hankit brändin näyttävät tuotteet erittäin edullisesti. Iittala-outlet onkin todellinen aarreaitta kokemuksella luodun lasimuotoilun ja näyttävien, mutta käytännöllisten käyttöesineiden hankkimiseen. Varusta ruokakattauksesi laadukkain brändin astiasarjoin, anna silmän levätä rauhallisen tyylikkäissä koriste-esineissä tai sisusta ihanan laadukkailla tekstiileillä. Löydä kestävät laatutuotteet edullisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Hanki Iittala-lasit ja -astiat pitkäaikaisiksi käyttöesineiksi

Brändin ideologian ydinajatuksena on tarjota silmää miellyttäviä ja pitkäaikaista käyttöä kestäviä tuotteita, joiden toiminnallisuus on tarkoin harkittu. Merkin toiminta alkoi lasin parissa ja edelleen lasituotteet ovat brändin tunnetuin ja himotuin tuoteryhmä. Valtaosa lasituotteista valmistuu edelleen Suomessa sijaitsevassa lasitehtaassa.

Tuotemerkin lasien pitkäikäisyydestä kertoo lukuisista kodeista löytyvät ja vuosikymmeniä säilyneet mallistot, kuten klassinen Iittala Kastehelmi, sekä yksi brändin legendaarisimmista tuotteista, Aalto-maljakko. Vuonna 1932 alkunsa saanut Aino Aalto -sarja on edelleen tuotannossa! Varusta tulevat ruokailuhetkesi ihastuttavin juomalasein. Yhdistele lasi- ja keramiikka-astioita näyttäviksi kokonaisuuksiksi, joilla luot haluamasi tyylin käytettäväksi niin arjessa kuin juhlapöydässäkin. Löydä Iittalan tarjousten joukosta sopivat tuotteet omaan käyttöön tai ihastuta läheisiä erittäin tyylikkään ja toivotun lahjan muodossa.

iittala_outlet_3_CM

Löydä maailmanluokan tuotesarjoja sisustuksesta ruuanlaittoon

Ympäri maailman tunnustettua muotoilua ja laatua brändi tarjoilee monenlaiseen käyttöön. Erilaiset tuotesarjat antavat mahdollisuuden panostaa kodin tyylikkyyteen monin tavoin. Vuosien saatossa syntyneiden ikonisten tuotteiden rinnalta löydät reilusti myös uutta. Iittalan muotoilu on suunniteltu siten, että tuotteet eivät poistu koskaan muodista ja ne kestävät yli sukupolvien.

Urbaaniin viininnautiskeluun ja arkisen toimivaan ruokailuun soveltuu täydellisesti näyttävät essence-viinilasit, sekä Iittala-juomalasit. Näiden rinnalla ruokapöytään sopii erinomaisesti laadukas Iittala teema-astiasarja, jonka yksinkertaisen kauniit lautaset ja kulhot miellyttävät silmää. Viileiden kelien saapuessa on aika käpertyä laadukkaan huovan alle nauttimaan Taika-mukista kuumaa juotavaa.

Merkki tarjoaa paljon tuotteita keittiön ja ruokailutilan ulkopuolelle muun muassa korkealaatuisten sisustustuotteiden muodossa. Useiden brändin näyttävien lasimaljakoiden, kynttilänjalkojen sekä muiden hienojen sisustusesineiden joukosta löydät muun muassa Iittala nappula -tuotesarjan, jonka mainiot pyöreät muodot ihastuttavat vuodesta toiseen. Ei parane myöskään unohtaa brändin harmoniaa ja toimivuutta edustavia tyynyjä, valaisimia ja muita upeita sisustuselementtejä.

Upeita etuja outlet-verkkokaupan jäsenille

Lounge by Zalando on muotia ja merkkituotteiden korkeaa laatua arvostaville erinomainen mahdollisuus säästöihin ja laatutuotteiden hankkimiseen. Muun muassa korkealaatuisia Iittalan tuotteita tarjoavaan shoppailuklubiin voit liittyä ilmaiseksi. Tämän jälkeen pääsetkin jo käsiksi jopa 75% alennuksiin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna.

Liittymisen jälkeen voit myös säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää omiin mieltymyksiisi sopiviksi. Ilmainen liittyminen ja outlet-jäsenyys eivät tuo mukanaan myöskään minkäänlaista ostopakkoa.

Lounge by Zalandon jäsenyys tarjoaa valppaalle laadun ja korkeatasoisen muodin ystävälle loistavan mahdollisuuden himoittujen tuotteiden löytämiseen merkittävin alennuksin varusteltuina. Tuotteiden tarjouskampanjat ovat yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa ja ostosten tekeminen on 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden avulla myöskin mukavan riskitöntä.