Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kahvinkeittimet alennuksessa

Kahvinkeittimet, jotka tekevät aamustasi täydellisen. Laadukkaat ja tyylikkäät kahvinkeittimet tarjoavat sinulle täydellisen kupin joka kerta. Valitse laajasta valikoimastamme kodin käteviä kahvinkeitinratkaisuja. Löydä uusi suosikkisi tänään!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki laadukkaat kahvinkeittimet edullisesti

Kahvinkeittimet ovat tärkeä osa monen arkea. Aamupalalle tai päivän mittaan pidettävin kahvihetkiin löydät korkealaatuiset keittimet edullisesti Lounge by Zalandon jäsenenä – liittyminen on muuten ilmaista. Jännittävän outlet-verkkokaupan tarjouksista löydät tuotteita jopa 75% alennuksin ohjevähittäishintaan verrattuna.

coffeemachines_outlet_2_CM

Löydä huippubrändien kahvikoneet arkeasi helpottamaan

Suomalaiset juovat lähes vuodesta toiseen eniten kahvia maailmassa. Kovassa käytössä olevat perinteiset kahvinkeittimet ovat vuosien saatossa saaneet rinnalleen paljon vaihtoehtoja uudenlaisten kahvikoneiden ja kahvinvalmistusvaihtoehtojen myötä. Lounge by Zalandon kahvinkeitinkampanjasta löydät monenlaiset kodin pienkoneet, joiden avulla teet tulevista kahvihetkistä entistäkin nautinnollisempia. Parhaimman makuiset kahvit syntyvätkin laadukkaan kahvin sekä korkealaatuisen valmistusvälineen yhteistyönä.

Aletuotteiden joukosta voit hyvinkin löytää keittiötä, toimistoa tai työpaikan taukotilaa koristamaan useiden laatuvalmistajien tuotteita. Tuotemerkeistä voit mahdollisesti paikantaa esimerkiksi erityisen laadukkaista ja luotettavista keittiölaitteista tunnetun KitchenAidin koneet, perinteisen varmat Tefal- ja Grundig-kahvinkeittimet, tai vaikkapa Bodumin esteettisen komeasti muotoillut pressopannut, kupit ja kannut.

Trendikkäät espressokeittimet koristamaan tilaa kuin tilaa

Todellisia kahvin ystäviä on moneen junaan. Toiset pitävät perinteisestä suodatinkahvista, kun taas joidenkin mielestä klassisesti valmistettu pannukahvi toimii parhaiten. Monet arvostavat puolestaan espresson vahvempia makuja. Oikeanlaista espressoa saadakseen tulee keittimen toiminnan perustua riittävän suureen paineeseen. Lounge by Zalandon Outlet-verkkokaupasta löydät laadukkaat espressokeittimet merkittävillä alennuksilla ja pääset nauttimaan laadukkaan espressokahvin täyteläisestä, väkevämmästä ja jälkimaultaan suodatinkahvia melkoisesti voimakkaammasta aromista hyvillä mielin.

Monipuolisen kahvimaun omaaville hyvä valinta voi olla yhdistelmäkeitin, jolla saa valmistettua yhtä lailla perinteistä suodatinkahvia kuin espressoakin. Kapselikahvikoneet tarjoavat puolestaan helppoa kahvinvalmistusta kompaktissa koossa. Todellisille espresson ystäville sopii kotikäyttöönkin esimerkiksi puoliautomaattinen kahvikone, jonka kanssa todellinen harrastajakin löytää kokeiltavaa kerta toisensa perään. Espressokeittimet ovat kaiken lisäksi monesti visuaaliselta tyyliltään hyvinkin silmää miellyttäviä ja nykyisin niitä on saatavilla myös monissa eri väreissä. Kauniin metalliset tyylit yhdistettynä espressolaitteiden mekaanisiin osiin ja ulokkeisiin miellyttävät monen keittiösisustajan silmää.

coffeemachines_outlet_3_CM

Tutustu kahviautomaatteihin, jotka sopivat kotiin ja toimistolle

Monet meistä nauttivat perinteisestä suodatinkahvista. Tällöin hyvä laite on suodatinkahvin keittämiseen suunniteltu vaihtoehto, joka kestää vuosia päivittäistä käyttöä ja josta voi mieluiten irrottaa helposti likaantuvat osat pesemistä varten. Nämä ns. perinteiset kahvinkeittimet koristavat myös monen pientoimiston ja työpaikan taukotilaa. Sopivat laitteet löydät tarjouskampanjastamme useissa eri sävyissä, kokoluokissa ja tyyleissä. Koneiden erilaisiin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa tippalukot sekä yhden tai kahden pannun alustat.

Isomman yrityksen taukotilaan tai muuten vain erilaisista kahveista innostuvaan työ- tai harrasteyhteisöön soveltuvat hieman isommat kahviautomaatit. Näiden hyötynä on se, että koneeseen ei tarvitse usein olla lisäämässä papuja ja kahvin valmistus tapahtuu yleensä vain nappia tai paria painamalla. Monet suuremmista konemalleista mahdollistavat vieläpä erilaisten kahvityyppien valmistuksen, joten ei ole väliä pidätkö vahvemman makuisesta espressosta vai perinteisemmästä kahvista. Lounge by Zalandon kahvilaitekampanja on erinomainen paikka löytää nimenomaan isompia, normaalisti selkeästi hinnaltaan korkeampia kahvinkeittimiä huomattavasti lompakolle mieluisampaan hintaan.

Laadukkaat kahvilaitteet osana laajempaa tarjontaa

Lounge by Zalando on jännittävä outlet-verkkokauppa, jonka suurimpana valttina ovat lähes päivittäin vaihtuvat, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevat tarjouskampanjat. Paljon muotia ja lifestyle-tuotteita sisältävien alennusten joukosta löydät myös halvat kahvinkeittimet. Tutustu jopa 75%* alennuksilla varustettuihin pressopannuihin, espressokoneisiin ja maukasta perinteistä suodatinkahvia keittäviin laitteisiin liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi. Ilmaiseen jäsenyyteen ei kuulu minkäänlaista ostopakkoa. Sen sijaan voit sopivan kahvikonetarjouksen nähtyäsi nauttia helppojen ostoksien tekemisestä mobiilisovelluksemme tai verkkokauppamme kautta, ja löytää juuri omaan keittiön sisustukseesi istuvan ja muiden kodinkoneidesi tyyliin sopivan laatulaitteen. Tehdyillä ostoksilla on vieläpä nopeat toimitukset ja ilmainen 31 päivän palautusoikeus.