Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lakanat alennuksessa

Lakanat, jotka tekevät nukkumisesta ylellistä. Valitse laadukkaista materiaaleista valmistetut pussilakanat ja tyynyliinat, jotka takaavat mukavan ja rauhallisen unen. Tutustu suosikkimerkkien valikoimaan ja shoppaile unelmiesi lakanat edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Oikeanlaiset lakanat takaavat makoisat unet

Lounge by Zalandon shoppailuklubi tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita lakanoita. Yöunien laatu paranee hengittävillä ja pehmoisilla vuodevaatteilla. Löydät tuotteita jokaiseen budjettiin, kun ale on jopa 75%* ainutlaatuisista vuodevaatteista. Kääriydy pehmoisiin vuodevaatteisiin ja anna unillesi uusi merkitys.

bedroom_textiles_outlet_2_CM

Pirteät pussilakanat ja pussilakanasetit ilahduttavat

Elämästä viettää suuren osan ajasta sängyssä ja nukkuessa, ja nykyelämän kiireessä lepo todellakin on tarpeen. Yöunet paranevat merkittävästi, kun panostat laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Yksi parhaista puolista lakanoissa ja pussilakanaseteissä on pitkäikäisyys – usein vuodevaatteita käytetään niin pitkään, kuin ne vain kestävät. Liat ja tahrat puhdistuvat hyvin, koska materiaalit suunnitellaan kestämään tehokasta pesuohjelmaa. Tärkeää on valita riittävän kokoinen lakana, jolloin se on helppo asettaa patjalle. Laadukkaat pussilakanasetit pysyvät peitoissa ja tyynyissä suorana ja luovat makuuhuoneeseen siistin ilmeen.

Kaunis pussilakana tuo myös helppoutta arkeen. Pussilakanaa voi käyttää päiväpeittona, ja näin saat vuoteestasi nopeasti kauniin näköisen. Makuuhuoneellasi on tällä tavoin ainutlaatuinen ilme, jota voit vaihdella helposti erilaisilla pussilakanaseteillä. Sängylläsi voi olla hallitseva rooli makuuhuoneesi ensivaikutelmassa, joten panosta kerralla kunnollisiin ja kestäviin liinavaatteisiin ja tee vaikutus ystäviisi ja rakkaaseesi. Jos pidät hillityistä sävyistä, valitse neutraalit ja lempeät sävyt. Tummansävyiset vuodevaatteet taasen tuovat makuuhuoneeseen kontrastia. Eksoottista ilmettä saat eläinkuoseista tai luonnon sävyyn vivahtavista vuodevaatteista.

Pussilakanasettien alennukset – maalaisromantiikkaa ja modernia tyyliä

Joskus on vallan tavallista, että aamu lähtee jähmeästi käyntiin. Unenpöpperöisenä työaamuna nvoi tehdä mieli kääriytyä vain syvemmälle peiton alle. Voit nauttia koko päivästä ollessasi virkeä ja hyvin levännyt. Vapaapäivän aamuina voi nukkua pitkään, joten nauti täysin siemauksin: köllöttele lämpimissä ja hengittävissä vuodevaatteissa vaikka pitkälle aamupäivään. Löydät vuodevaatevalikoimasta myös maalaisromantiikkaa ja modernia tyyliä. Ehkäpä tavoitat monipuolisesta valikoimasta uuden lempimateriaalisi.

Löydät valikoimastamme laajan tarjonnan materiaaleja ja kestävä kehitys on myös vahvasti läsnä. Löydät valikoimasta ympäristöystävällisiä tuotteita, jolloin voit olla myös vaikuttamassa omaan hiilijalanjälkeesi. Kankaat ovat huolellisesti valmistettuja, jotta ne ovat laadukkaita ja kestäviä. Luomupuuvilla on aina pehmeä ja kestävä valinta. Suosittu pellava taas on tyylikäs ja ekologinen valinta, sekä hengittävää materiaalia.

Materiaaleista löydät pehmeää ja joustavaa puuvillaa. Ylellinen silkki tuntuu täydelliseltä ihoa vasten. Jokaiseen makuun kuoseja ja tunnelmaa, miellyitpä sitten hillityistä ja graafisista linjoista, yksivärisistä, tai raikkaista kukkakuoseista. Tuotteet pysyvät pesun jälkeen sileinä ja pehmeinä, kun huollat niitä oikein.

bedroom_textiles_outlet_3_CM

Pussilakanat alessa – hieraise silmiltäsi unihiekkaset

Rakastettavat vuodevaatteet kirkastavat mieltäsi vuoden jokaisena päivänä. Jos kärsit yöllisistä heräämisistä, tai mikäli perheen pienokaisella on vaikeus saada illalla unen päästä kiinni, voi rytmillä ja uniympäristöllä olla merkitystä unen saannin kannalta. Oikeanlainen vuorokausirytmi ja päivärytmi elämässä auttaa unenlaadussa siinä, missä laadukkaat ja hengittävät vuodevaatteetkin. Koko perheen jaksamista voivat edesauttaa rakastettavat vuodevaatteet. Pienokaiselle voi olla mieleen värikäs tai kuvioitu pussilakana ja tyynyliina. Illalla riittävän aikaisin rauhoittuminen voi auttaa unen saantiin.

Yövuoroa tekeville voi olla haastavaa joskus saada päivällä nukuttua tai kääntää rytmi takaisin normaaliin. Tärkeään merkitykseen korostuvat hyvät vuodevaatteet, joiden avulla voit saada nukutuksi entistä laadukkaammin. Sänkysi merkitys on suuri unenlaadussa, sen pitäisi olla rauhallisuuden tyyssija, missä on mielekästä levätä. Edessäsi on vaikuttava valikoima erilaisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät hartaimmatkin toiveesi.

Ale-lakanat auttavat eroon silmäpusseista

Lounge by Zalandolta löydät helposti unelmiesi vuodevaatteet. Jos et ole vielä jäsen, tilin luominen ja sovelluksen lataaminen ei kestä kuin pienen hetken. Hemmottele itseäsi laadukkailla unilla ja valitse miellyttävät vuodevaatteet edulliseen hintaan. Kauneusunien paratiisi on täällä!