Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kuulokkeet alennuksessa

Shoppaile kuulokkeet, joilla nostat musiikkikokemuksesi uudelle tasolle. Outletista löydät langattomat bluetooth-kuulokkeet sekä klassiset mallit urheiluun ja arkeen. Valitse suosikkisi huippumerkkien malleista!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä tasokkaat kuulokkeet korvillesi alehintaan

Kuulokkeet ovat nykypäivänä osa lähes jokaisen elämää. Liity ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä omaan tyyliisi istuvat mallit jopa 75% alennuksin verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintaan. Samalla pääset tutustumaan hauskan outlet-verkkokauppamme lukuisiin muihinkin alekampanjoihin muodin ja erilaisten lifestyle-tuotteiden parissa.

headphones outlet 2 CM

Hanki laadukkaat kuulokkeet omien tarpeidesi mukaan

Erilaiset kuulokkeet ovat tärkeä osa arkea ja vapaa-aikaa. Luonnollisesti musiikin ystävät ovat niiden suurkuluttajia, mutta nykyään jatkuvasti suosiotaan lisäävät podcastit, sekä monenlaiset tarpeet työkäytössä lisäävät laadukkaiden kuulokkeiden tarvetta. Työmatkat taittuvat julkisissa kulkuneuvoissa itselle mieluista sisältöä kuunnellen rattoisammin, sekä tietysti erilaisissa urheiluharrastuksissa sopiva musiikki tuo suorituksiin uudenlaista pontta. Toimistotyössä vastamelukuulokkeet voivat olla paikallaan ja etätöitä tehdessä tulee hyvinkin usein vastaan online-kokouksia, joissa hyvien korvakuulokkeiden käyttö on lähestulkoon pakollista.

Sopivien mallien valikoiminen kannattaakin aloittaa nimenomaan omien tarpeiden määrittämisellä. Vastameluominaisuudet, kuulokemallien langallisuus tai langattomuus, ja korvan sisään menevien vaihtoehtojen erilaiset istuvuudet on hyvä ottaa harkintaan valintaa tehdessä. Erityisesti suuremmissa on-ear-kuulokkeissa voit myös valita lukuisista eri tyyli- ja värivaihtoehdoista, joilla luot omaa trendikästä asustekokonaisuuttasi. Lounge by Zalandon mainiosta kuulokekampanjasta löydät reilujen alennusten vuoksi laadukkaat, mutta halvat kuulokkeet.

Koe langattomien kuulokkeiden vapaus

Suosittuja kuulokemalleja monenlaisissa tilanteissa ovat erilaiset langattomat kuulokkeet. Langattomuus tuo näiden mallien käyttöön vapautta, sillä johdot todellakin loistavat poissaolollaan. Yleisimmin yhdistämismenetelmänä langattomissa malleissa on Bluetooth-teknologia, jonka avulla kaikenlaiset kuulokkeet on helppo yhdistää lähes kaikkiin älypuhelimiin, tablet-laitteisiin sekä Bluetooth-ominaisuuksilla varusteltuihin televisioihin ja tietokoneisiin.

Suosittuja langattomia vaihtoehtoja urheillessa ovat erilaiset suoraviivaisesti korviin menevät nappikuulokkeet, in-ear-kuulokkeet sekä around-ear-kuulokkeet. Jälkimmäisissä korvan takaa kulkeva kiinnike tarjoaa lisävakautta, jotta bluetooth-kuulokkeet pysyvät mahdollisimman hyvin paikallaan reippaitakin urheilusuorituksia tehdessä. Mahdollisimman korkeatasoista äänenlaatua tarjoavat yleisimmin suurempikokoiset mallit, sillä niissä kuuloke-elementit ovat keskimäärin laadukkaampia. Nämä vaihtoehdot eivät toisaalta välttämättä ole suunniteltu vauhdikkaaseen urheiluun, mutta halutessasi nauttia langattomuudesta ja huipputason äänentoistosta vaikkapa kotona musiikkia kuunnellessa tai elokuvia katsellessa, on suuremmat on-ear-kuulokkeet kenties juuri sinulle oikea valinta.

headphones outlet 3 CM

Hemmottele korviasi hyvin istuvilla kuulokemalleilla

Lounge by Zalandon kuulokekampanjasta paikannat langattomien vaihtoehtojen ohella useat todella laadukkaat langalliset kuulokkeet. Näiden etuna on yksinkertaisuus. Langallisia malleja ei tarvitse latailla, eikä pieniäkään katkoksia äänentoistossa tule piuhan ollessa kiinni päätelaitteessa. Päädyt kuulokehankinnoissasi sitten langallisuuteen tai langattomuuteen, on kuulokkeiden mukavuus ja istuvuus ensisijaisen tärkeää. Luonnollisesti myös ulkonäölliset seikat kannattaa erityisesti isompia malleja valikoidessa ottaa huomioon.

Pehmustettu nahkapinta soveltuu pidempiaikaiseen käyttöön hieman keinokuituisia paremmin hengittävän materiaalinsa vuoksi. Jämäkästi korvan sisään muotoutuvat in-ear-kuulokkeet pysyvät tiukasti paikoillaan esimerkiksi juoksulenkillä. Pidempikestoiseen podcastien ja musiikin kuunteluun soveltuu puolestaan korvaa vähiten väsyttävät kuppimallit, joita löydät niin vastameluominaisuuksin varustettuna, kuin ilmankin. Ihmisten ilmoilla liikkuessa ei välttämättä ole suositeltavaa käyttää tehokkaita vastameluominaisuuksia, jotta kuulet hyvin mitä ympärilläsikin tapahtuu, mutta esimerkiksi toimistotyöhön nahkapintaiset laatukuulokkeet ovat täydellinen valinta.

Liity outlet-verkkokaupan jäseneksi ja nauti reiluista eduista

Lounge by Zalando on näyttävän muodin, laadukkaiden lifestyle-tuotteiden, lukuisten merkkibrändien ja suurten alennusten outlet-verkkokauppa. Kuulokkeet-ale on yksi tarjontamme useista, yleisimmin muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista alekampanjoista, joihin pääset tutustumaan liittymällä ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi. Liittyjille tarjoamme reilujen hintojen ja suuren tuotevalikoiman lisäksi muun muassa ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden ja mahdollisuuden säätää saapuvia markkinointiviestejä omien mieltymysten mukaan. Liittymiseen ei sisälly myöskään minkäänlaista ostopakkoa. Ostosten tekeminen hoituu kätevästi verkkosivujemme ja mobiilisovelluksemme kautta.

Jos siis olet laatutuotteiden ja muodin ystävä, ja haluat nauttia korkeatasoisista merkkituotteista normaaleja hintoja edullisemmin, liity joukkoomme.