Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Puutarhakalusteet alennuksessa

Tyylikkäät puutarhakalusteet ovat terassin tai parvekkeen sisustuksen tärkein elementti. Löydä juuri sinun tarpeitasi vastaavat ulkokalusteet outletin vaihtuvista pikatarjouksista. Myös terassikalusteet voivat ilmentää persoonallista tyyliä!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä etsimäsi puutarhakalusteet tarjoushintaan

Puutarhakalusteet ovat tärkeä osa pihan, parvekkeen ja terassin viihtyisää sisustusta. Löydä edulliset puutarhakalusteet Lounge by Zalandon jäseneksi liittymällä. Liittyminen ei maksa sinulle mitään ja voit löytää meiltä tarjoustuotteita jopa 75% alennuksin verrattuna niiden ohjevähittäishintaan, joten liittyminen on todellakin kannattavaa.

gardenfurniture_outlet_2_CM

Hanki ulkokalusteet monenlaiseen käyttöön

Puutarhakalusteita hankkiessa on tärkeää miettiä omia tarpeita ja käytössä olevaa tilaa. Katettu ja pohjustettu terassialue tarvitsee hyvinkin erilaisia kalusteita, kuin täysin vapaa nurmialusta. Lounge by Zalandolla voit löytää tarjouksien joukosta vaikkapa helpot kokonaiset terassiryhmät, joihin kuuluu valtaosa useimmiten halutuista ulkokalusteista. Istuimet ja pöydät erilaisin tyylein, sekä mahdollisesti auringolta suojaavat osatkin tekevät kesäisistä pihapäivistä entistäkin nautinnollisempia.

Pääosin ulkokäyttöön suunniteltujen kalusteiden kohdalla tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu säänkestävyys. Hyviä materiaaliratkaisuja ovat esimerkiksi polyrottinki, ruostumaton teräs, tiikki ja alumiini, sekä tietysti monet muut hyvin käsitellyt puumateriaalit. Puumateriaaleilla luot orgaanisemman ja luonnonläheisemmän tunnelman, mutta pysyäkseen siisteinä Suomen vaihtelevissa sääoloissa niitä saattaa joutua esimerkiksi öljyämään joinain vuosina. Ulkokalusteet-alen tuotteita ylipäätään valikoidessa on hyvä pitää mielessä omat mieltymykset. Kevyet alumiinituolit, jyhkeät massiivipuuratkaisut ja monenlaiset lisämukavuutta tuovat pikkukalusteet tarjoavat paljon vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja mieltymyksiin.

Luo viihtyisyyttä laadukkailla terassikalusteilla

Korkealaatuiset terassikalusteet luovat huimasti viihtyisyyttä kaikenlaisiin ulkotiloihin. Sopivaa kalustusta harkitessa onkin hyvä pitää mielessä käyttötarpeen lisäksi tuotteiden mitat ja käytössäsi oleva alue. Siinä missä kotipihan terassille tai nurmialustalle on hyvä hommata aurinkosuojat, reilukokoinen ruokailusarja tai miksei vaikka pihakeinu, vaatii yksittäisen parvekkeen sisustaminen hieman enemmän tarkkuutta mittojen ja suunnittelun osalta.

gardenfurniture_outlet_3_CM

Erityisesti kerrostaloasunnon parvekkeen usein betonisen lattiapinnan päälle voi laittaa esimerkiksi tyylikkäät puiset terassilaatat. Myös monenlaiset matot toimivat alustana hyvin. Tämän jälkeen onkin hyvä miettiä kuuluuko oman parvekkeesi tyyliin esimerkiksi pari siroa tuolia ja pieni pöytä vai mahtuuko parvekkeelle mukava sohva. Kasveille ja yrteille suunnitellut tasot, sekä näppärinä säilytystiloina ja istuimina toimivat pienet arkut voivat olla myös oiva lisä kompaktiin, mutta käytännölliseen parvekesisustamiseen.

Sommittele kokonaisuus oman tyylisi mukaan

Lounge by Zalando tarjoaa yhtä lailla suuret puutarhakalusteet, kuin yksittäiset ulko- ja parvekekäyttöön soveltuvat lifestyle-tuotteetkin maistuvin alehinnoin. Selaa tarjoustuotteita ja varusta ulkotilasi juuri haluamallasi tavalla. Yhdistele rohkeasti erilaisia materiaaleja tai luo rauhallisen yhtenäinen kokonaisuus samoja pintamateriaaleja hyödyntäen. Huomioi mukavuus, ulkonäkö, tilan ja kalusteiden koko, sekä käyttötarkoitus, ja huomaat ulkotilojesi houkuttelevuuden kasvavan silmissä. Esimerkiksi kuumalla kelillä kätevään paikkaan sijoitettu suoja auringolta tai leppoisa riippukeinu vetävät luonnollisesti puoleensa.

Suurempien kalusteiden, kuten pöytien ja istuinten, jälkeen voit suunnata huomiotasi lisäviihtyvyyttä ja pienempiä yksityiskohtia kohden. Miellyttävät ulkovalot, sekä monenlaiset pihakoristeet kasveista patsaisiin voivat tuoda juuri kaipaamaasi lisäsyvyyttä kalustukseen. Mukavuutta tuovat istuintyynyt tuoleille voit löytää jännittävissä väreissä, eikä iltojen viiletessä lämpimät viltitkään pahitteeksi ole. Tiiviissä kaupunkiympäristössä saatat haluta yksityisyyttä tuovia näköesteitä tai kenties haluat luoda rauhallisen romanttisen ruokailutilan terassille. Koristele näköesteet vehreillä köynnöskasveilla tai koristevaloilla ja nauti yksityisyydestä tyylikkäässä ympäristössä.

Edulliset terassikalusteet hienojen etujen saattelemina

Harkitessasi sisustusta kerrostaloasunnon parvekkeelle, kesämökille tai oman kotipihan viihtyisyyttä lisäämään, on Lounge by Zalandon jännittävä Outlet-verkkokauppa mainio määränpää. Ilmaisen ja ostopakottoman liittymisen jälkeen voit nauttia jopa 75%* alennuksista, sekä suuresta määrästä yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla. On suunnitelmissasi sitten kokonaiset terassiryhmät, yksittäiset aurinkosuojat tai haluat vain selailla laatuvalmistajien tarjoustuotteita mahdollisten yllätyslöytöjen toivossa, tarjoaa Lounge by Zalando miellyttävän ostoskokemuksen. Shoppailu onnistuu kätevästi sekä verkkosivujemme kautta, että aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla. Tuotteilla on myös täysin ilmainen 31 päivän palautusoikeus.