Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kaiuttimet alennuksessa

Astu äänimaailman syvyyksiin ja hanki kaiuttimet, jotka kohottavat soundin uudelle tasolle. Tutustu vaihtuvaan valikoimaan suosikkimerkkien kaiuttimia ja tee löytöjä outletin valikoimasta.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki tasokkaat kaiuttimet tarjoushintaan

Luo omia tarpeitasi vastaava äänentoisto hommaamalla uudet kaiuttimet. Vie musiikki-, peli- ja elokuvakokemuksesi uudelle tasolle. Liity ilman kuluja Lounge by Zalandon jäseneksi ja voit löytää useiden laatuvalmistajien kaiutinmallit jopa 75% alennuksin verrattuna niiden ohjevähittäishintaan. Nyt on aika vain lisätä äänenvoimakkuutta.

speakers outlet 2 CM

Panosta työpisteeseesi hommaamalla uudet tietokonekaiuttimet

Hyvät kaiuttimet tuovat työskentelyysi ja vapaa-ajan audiotarpeisiisi aivan uudenlaisia ulottuvuuksia. Kotioloissa työskennellessä tai vapaa-aikaa tietokoneen ääressä viettäessä tuo korkeatasoista äänentoistoa tarjoavat tietokonekaiuttimet reilusti lisämukavuutta. Mikäli työskentelet kotoa käsin ja tarvitset hyvää äänentoistoa joko itse työsi puolesta tai vaikka taustamusiikiksi, auttaa kunnolliset PC-kaiuttimet paljon. Näin et joudu tyytymään rätiseviin näyttökaiuttimiin tai edessä pyöriviin kuulokejohtoihin.

Mikäli harrasta PC-pelaamista, etkä käytä kuulokkeita, on laadukkaat PC-kaiuttimet sitäkin tärkeämmät. Pelien hienoihin äänimaisemiin, yksityiskohtaisiin tehosteisiin ja tunnelmallisiin musiikkiraitoihin pääsee merkittävästi helpommin sisään, kun äänentoisto on tasokasta. Näin viet koko pelinautinnon aivan uudelle tasolle. Tietokoneisiin yhdistettävissä kaiutinmalleissa on toki kätevää myös niiden monipuolisuus: Voit käyttää samasta lähteestä niitä niin musiikin, pelien, kuin elokuvienkin äänien toistamiseen.

Löydä tyylikkäät ja monipuoliset stereokaiuttimet

Äänenlaatu ja omia tarpeitasi vastaava kokoluokka on tietysti hinnan ohella tärkeitä ominaisuuksia kaiutinvalintaa tehdessä. Lounge by Zalandon kaiutinkampanjasta löydät reilusti erilaisia vaihtoehtoja äänentoistoon. Langattomia kaiutinmalleja, tietokoneisiin yhdistettäviä vaihtoehtoja, jalustakaiuttimia ja paljon muita juuri tarpeisiisi vastaavia tuotteita on runsaasti saatavilla.

Suosituimpien kaiutinvaihtoehtojen joukkoon kuuluu laaja kattaus televisioihin yhdistettäviä stereokaiuttimia. Halutessasi nauttia suoratoistetuista sarjoista, suuren budjetin elokuvista tai vaikka simppeleistä tv:n visailuohjelmista aivan uudella tavalla, on laadukkaat kaiuttimet lähes pakkohankinta. Sopivilla kaiutinratkaisuilla luot elokuvateatterimaiset suuret äänimaisemat tai vaihtoehtoisesti hyvälaatuisten pienikokoisten kaiutinmallien kanssa pystyt nauttimaan kristallinkirkkaista äänistä myös matalammilla voimakkuuksilla.

Äänentoistolaitteiden ulkoasu on tietysti myös merkittävässä asemassa, erityisesti näkyvällä paikalla käytettäessä. Olohuoneen sisustukseen saattaa toisille sopia kiiltävät valkoiset pinnat paremmin, toisille taas istuu mattamusta tai lämpimät puupinnat parhaiten. Kaiutinhankintoja tehdessä onkin hyvä miettiä myös niiden ulkoasua, jotta kodin sisustus pysyy miellyttävän yhtenäisenä.

Kaiuttimet-ale tarjoaa ratkaisut myös reissuun

Lounge by Zalandon kaiutinale mahdollistaa useiden merkkivalmistajien tuotteiden löytämisen normaalihintoja edullisemmin. Erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia kaiutinmalleja on myös reilusti saatavilla. Mukavan monikäyttöiset langattomat bluetooth-kaiuttimet ovat loistava ratkaisu retki-, ranta- ja pihakäyttöön. Kaveriporukan mökkireissut, päivät perheen kanssa rannalla tai yksinkertaisesti kotipihalla puuhastelu sujuu kaikki leppoisissa merkeissä, kun kannettavat kaiuttimet toistavat suosikkimusiikkiasi tai tarjoavat juhlaporukalle tanssittavaa.

Nappaa helposti reppuun mahtuva ja trendikkäästi muotoiltu matkamalli mukaan, kun seuraavan kerran lähdet puistoon ystävien kanssa aurinkoista päivää viettämään. Nauti hyvätasoisesta äänentoistosta musiikkia kuunnellessa, ja vieläpä ilman turhia johtoja. Bluetooth-yhteyden avulla yhdistät langattomat kaiuttimet kätevästi matkapuhelimeesi. Osan malleista voi yhdistää mobiililaitteeseen myös johdon avulla. Matkakaiuttimet avaavat aivan uusia mahdollisuuksia musiikista nauttimiseen tien päällä. Laitteet tulee toki ladata aika ajoin, mutta hyvien akunkestojen myötä kokonaisten päivienkin käyttö hoituu monesti ilman välilatauksia.

Halvat kaiuttimet osana laajempaa tarjontaa

Edullisia, jopa 75%* alennuksia sisältäviä ja yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia kampanjoita tarjoava Lounge by Zalando on muodin ja monenlaisten laatutuotteiden ystävien outlet-verkkokauppa. Halvat tietokonekaiuttimet työ- ja pelikäyttöön, puistoon ja mökille matkaan otettavat matkakaiuttimet, sekä isomman ruudun äänimaisemien parantamiseen suunnitellut huipputason kaiuttimet löydät kaikki laajasta tarjonnastamme. Tämän lisäksi kampanjoista löydät paljon muotia ja lifestyle-tuotteita. Lounge by Zalandon jäseneksi liittyminen on ilmaista ja jäsenenämme pääset käsiksi reiluun määrään erilaisia alennuskampanjoita. Tarjoustuotteille saat mukavan, täysin ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden. Itse ostosten tekeminen hoituu niin liikenteessä kuin kotioloissakin, sillä käytössäsi on sekä perinteiset verkkosivumme, että kätevä mobiilisovelluksemme.