Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Valaisimet alennuksessa

Valitse tyylikäs valaistus kotiisi. Outletin valaisimet tuovat valoa ja lämpöä sisustukseesi – etsit sitten riippuvaloja, pöytävalaisimia tai seinävalaisimia. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen valaisin juuri sinulle.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Osta valaisimet kaikkiin tarpeisiin alehinnoin

Tyylikkäät ja useisiin käyttötarkoituksiin sopivat valaisimet ovat ensiarvoisen tärkeitä sekä sisä-, että ulkotilojen kalustamisessa. Ne toimivat samaan aikaan valonlähteinä ja sisustuselementteinä. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä korkealaatuisia valaisimia jopa 75% alennuksin verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintaan.

lighting outlet 2 CM

Hanki käytännölliset lamput ulos ja sisälle

Erilaiset valaisimet kuuluvat jokapäiväiseen elämäämme. Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta löydät sopivat vaihtoehdot sisä- ja ulkokäyttöön, hymyn suupieliin tuovin hinnoin varustettuna. Erilaiset työskentelyyn suunnitellut lamput, silmää ja sisustusintoilijaa miellyttävät koristevalaisimet, yleiset asuintiloihin valoa tuovat ratkaisut seinille ja kattoon, sekä kestävä ulkovalaistus on kaikki sormiesi ulottuvilla.

Sopivaa valaistusta suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon muutama asia. Käyttötarkoitus, energiatehokkuus ja valonlähteen laadullinen puoli niin ulkoisesti, kuin itse valonkin puolesta, ovat tärkeitä asioita huomioida. Sopivilla ratkaisuilla voit korostaa muun sisustuksen parhaita puolia ja luoda väritykseltäkin erilaisia tunnelmia. Säädettävä ja miellyttävän lämmin valaistus toimii muun muassa makuuhuoneessa erinomaisesti. Tunnistimilla varustetut ja vaihtelevia sääoloja kestävät ulkovalot helpottavat puolestaan pihapiirissä liikkumista pimeän tullen. Erityisesti yleisimmin käytetyissä tiloissa, kuten olohuoneessa, valonlähteisiin kannattaa panostaa ja valita ulkoisestikin silmää miellyttävät mallit. Vaihtoehtoja on runsaasti ja valaisinkampanjamme saattaa hyvinkin tarjota sinulle juuri sopivat ratkaisut.

Kauniit pöytälamput kodin sisustukseen

Työskennellessä ja esimerkiksi lukiessa on tärkeää saada silmille miellyttävä valaistus. Tähän vaikuttaa tietysti suurelta osin polttimot, joita erilaisiin valaisimiin laitetaan, mutta myös valonlähteiden tyyli ja mahdolliset varjostimet. Laadukkaat pöytälamput voivat helposti olla samaan aikaan ulkonäöltään kauniita ja täydellisesti valontarpeeseen sopivia.

lighting outlet 3 CM

Valitse omien tarpeidesi mukaan kohdistavat tai laajemmalle säteelle valoa tuovat ratkaisut. Työpöytään kiinnitettävät mallit tarjoavat monesti mahdollisuuden säädeltävyyteen muun muassa varren puolesta. Tämä helpottaa esimerkiksi tarkkuutta vaativaa työskentelyä ja harrastuksia. Lukiessa rauhallisen tasaisen ja lämpimän valon tarjoavat lamput ovat suosittuja. Kauniiseen sisustukseen kuuluu myös tyylikkäillä rungoilla varustetut valonlähteet. Näitä voi pöytämallien lisäksi olla esimerkiksi korkealla varrella varustetut lattialamput, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi olohuoneen nurkkaan ja luovat sieltä tunnelmallisen valokehän ympärilleen.

Löydä miellyttävää tunnelmaa luovat kattolamput

Jokaisesta kodista tulee löytyä yleisestä asuntoa valaisevat kattolamput. Näiden ei ole pakko olla laitosmaisen yksinkertaisia halogeeneja vaan voit halutessasi käyttää runsaasti mielikuvitusta sisustuksessasi. Mukavaan sisustukseen kuuluukin omia mieltymyksiäsi vastaava kattovalaistus, joka voi olla hyvinkin vaihtelevan tyylistä. Kenties haluat olohuonettasi koristamaan näyttävän kattokruunun tai käytävälle komeat spottivalot luomaan tunnelmaa, tai osoittamaan seinillä olevia taideteoksia. Pitkäikäisillä LED-kiskoilla valaiset haluamallasi kirkkaudella, tai jopa värillä, valitsemasi tilat. Lounge by Zalando tarjoaa kampanjassaan runsaasti vaihtoehtoja joihin tutustua.

Näyttävä ja kenties hieman yleisestä poikkeavakin ratkaisu tilojen valaisemiseen on katon sijaan seinille sijoitettavat seinälamput. Näillä saat kauniin valaistuksen lisäksi luotua katseita kerääviä yksityiskohtia sisustukseesi. Tutustu erilaisiin valaisinratkaisuihin lamppukampanjassamme ja saatat löytää tunnettujen lamppumerkkien tuotteita merkittävin alennuksin.

Edulliset valaisimet mukavalla ostoskokemuksella

Mikäli haluat löytää edulliset ja laadukkaat valaisimet netistä, on Lounge by Zalandon mielenkiintoinen outlet-verkkokauppa oikea kohde. Ilmaisen liittymisen jälkeen pääset tutustumaan useisiin, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin muodin, lifestyle-tuotteiden ja esimerkiksi sisustustuotteiden parissa. Alennukset ovat kampanjoissa jopa 75%* ja tuotteilla on vieläpä 31 päivän ilmainen palautusoikeus. Useiden korkeatasoisia tuotteita tarjoavien brändien valaisinvaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden löytää niin siistit sisävalot, kuin kotipihaan soveltuvat ulkovalot, useissa eri tyyleissä ja tietysti miellyttävin hinnoin. Halutessasi voit jäsenenä myös säädellä saapuvien markkinointiviestien määrää. Tutustu tarjontaamme ja shoppaile kätevästi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme avulla, ja tuo kirjaimellisesti valoa elämääsi.