Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Suihkuverhot alennuksessa

Outletista voit löytää suihkuverhot, jotka tekevät kylpyhuoneestasi tyylikkään ja viihtyisän. Piristä kylpyhuonettasi värikkäillä kuoseilla ja laadukkailla materiaaleilla. Valikoimamme tuo saatavillesi parhaat merkit ja vielä paremmat hinnat.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Nappaa persoonallinen suihkuverho ja luo unelmiesi kylpyhuone

Suihkuverholla luot omaa persoonallista tyyliä kylpyhuoneeseesi. Nappaa outlet-verkkokauppamme ihastuttavasta valikoimasta haaveidesi suihkuverho jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna! Suojaa kylpyhuoneesi, luo tunnelmaa ja jaa tila kätevästi Lounge by Zalandon ihastuttavilla suihkuverholöydöillä.

showercurtains_outlet_2_CM

Inspiroivat suihkuverhot netistä oman kodin iloksi

Kun tilaat suihkuverhon netistä, on saatavillasi hämmästyttävän laaja suihkuverhovalikoima. Verkkokauppamme valikoimaa selaillessa on hyvä miettiä, onko itsellä haussa tällä kertaa rohkean persoonallinen vaiko tyyliltään klassisen rauhoittava suihkuverho. Luo tyylikkäitä yhdistelmiä kylpyhuoneen sisustukseen valitsemalla vaikkapa valkoinen suihkuverho, musta suihkuverho tai läpinäkyvä suihkuverho. Voit yhdistää mustan suihkuverhon muuten vaaleaan kylpyhuoneeseen tai valkoisiin kylpyhuonekalusteisiin luodaksesi modernia kontrastia. Vaalea suihkuverho tuo rauhallisuuden tuntua sekä avaraa ilmettä kylpyhuoneeseesi. Kylpyhuoneesi voi siis näyttää vaalean suihkuverhon ansiosta aiempaa tilavammalta. Läpinäkyvä suihkuverho puolestaan sopii hyvin esimerkiksi minimalistiseen sisustustyyliin ja antaa myös tilan tuntua peseytymistilaasi.

Mikäli kaipaat värikästä suojaa kylpyhuoneellesi suihkun tai kylvyn aikana, tuo värikäs suihkuverho pirteyttä kylpyhuoneeseen ja motivoi aamuisin virkistävällä ulkoasullaan uuden päivän alkuun. Kun suihkutteluvesi ei pääse lattialle, voit turvallisesti aloittaa uuden päivän liukastelematta märällä kylpyhuoneen lattialla. Värikäs suihkuverho voi olla yksi-, kaksi- tai monivärinen värien ilottelu. Hauska suihkuverho on myös monesti värikäs. Siinä voi olla iloisia painatuksia, joten myös se sopii piristystä kaipaavalle, väri-ilottelusta pitävälle tai perheen pienimpien iloksi. Hauskassa suihkuverhossa voi olla esimerkiksi eläinaiheisia painatuksia kuten kylpyankkoja, krokotiilejä tai kirahveja. Outlet-verkkokaupastamme voit löytää suihkuverhot netistä alennushintaan ja napata ostoskoriin niin lyhyet kuin pitkätkin suihkuverhot juuri sinun asuntosi tarpeiden mukaan. Mittaa rauhassa kotona, kuinka pitkän suihkuverhon tarvitse ja shoppaile kaikessa rauhassa sivustollamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

showercurtains_outlet_3_CM

Suihkuverhonipsut ja suihkuverhotangot kiinnittävät suihkuverhosi

Suihkuverhollesi tarvitset tietenkin suihkuverhotangot tai suihkuverhonipsut, jotta saat sen kiinnitettyä tukevasti paikalleen. Löydät meiltä suihkuverhotankoja useissa malleissa ja erilaisilla säätömahdollisuuksilla, joista voit valita omaan kylpyhuoneeseesi sen sopivimman. Toimivat suihkuverho nipsut ja tangot eivät jää jumiin, vaan verhot on helppoa ja stressivapaata avata ja sulkea suihkuun ja kylpyyn mennessä ja sieltä lähtiessä. Laadukkaiden suihkuverhojen nipsujen avulla verhot voivat liikkuvat kätevästi verhotangolla eivätkä takerru ärsyttävästi. Suihkuverhotankoja kannattaa myös harkita, sillä ne tarjoavat käteviä säätömahdollisuuksia verhojen asettamiskorkeuden osalta. Niiden avulla voit siis kätevästi asettaa suihkuverhotankosi haluamaasi korkeuteen tai huoneleveyteen.

Niin suihkuverhotangoissa kuin suihkuverho nipsuissakin on valinnanvaraa myös valmistusmateriaalien ja värien osalta. Niiden valmistusmateriaaleja ovat esimerkiksi metalli ja muovi. Myös suihkuverhojen materiaaleissa on valinnanvaraa, kuten vedenpitävä muovi tai laadukas kangas. Osa materiaaleista hylkii erityisen hyvin kosteutta ja parhaat materiaalit eivät myöskään takerru kiinni vartaloosi suihkun aikana ja takaavat näin sinulle paremman suihkuelämyksen. Tarkistathan myös pesumerkinnät harkitessasi uusia suihkuverhoja, sillä monet niistä voidaan pestä kätevästi pesukoneessa, jotkin voidaan ainoastaan pestä käsin tai viedä pesulaan. Suosittuja suihkuverhojen brändejä ovat muun muassa Vallila Interior, Finlayson ja Marimekko.

Mustat, valkoiset ja värikkäät suihkuverhot Lounge by Zalandolta

  • Tilaa suihkuverhosi kätevästi netistä kotiin! Outlet-verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman suihkuverhoja eri väreissä, erilaisilla kuvioinneilla ja eri pituuksissa. Tutustu vaihtoehtoihimme ja löydä alehintaan täydellinen suihkuverho, suihkutanko sekä suihkuverho nipsut kylpyhuoneeseesi.
  • Etsitpä sitten hallitsevampaa mustaa suihkuverhoa, raikasta valkoista suihkuverhoa, läpinäkyvää suihkuverhoa tai iloista värikästä suihkuverhoa, nappaat kaikki nämä Lounge by Zalandon Outlet-verkkokaupasta jopa 75%* alennuksella!
  • Kun tilaat meiltä, voit harkita ostostasi rauhassa kotona, sillä tuotteillamme on 31 päivän palautusaika.
  • Kun tilaat suihkuverhot netistä outlet-verkkokauppamme valikoimasta, löydät taatusti juuri sen omaa silmääsi miellyttävän suihkuverhon. Viimeistele siis suihkutilasi kauniisti muuhun sisustukseesi sopivalla tavalla.