Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Suoristimet alennuksessa

Laadukkailla suoristimilla saat hiuksistasi aina upean näköiset. Oli tyylisi sitten piikkisuorat hiukset, pehmeät kiharat tai luonnolliset laineet, suosikkimerkkien suoristimet tekevät ihmeitä hiuksillesi. Tutustu vaihtuviin tarjouksiin!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Näillä suoristimilla taiot hiuksesi hipomaan täydellisyyttä

Uusimmilla teknologisilla ominaisuuksilla varustetut suoristimet varmistat itsellesi Lounge by Zalandolta jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan nähden. Lisäävätpä itsevarmuuttasi sitten piikkisuorat hiukset, kiharat tai laineet, nämä kaikki taiot hiuksiisi upeimmilla monikäyttöisillä hiusten suoristimilla.

hairstraighteners outlet 2 CM

Ammattimaiset suoristusraudat karkottavat huonoimmankin tukkapäivän

Hiusten sotkuisuuden ei enää tarvitse aiheuttaa päänvaivaa, sillä nykyajan suoristusraudat ovat hiuksillesi aiempaa hellävaraisempia ja niiden käyttöominaisuudet ihastuttavan monipuolisia. Unohda siis huono tukkapäivä ja löydä valikoimistamme suoristusrautojen houkuttelevimmat uutuudet. Tämä yksi ja sama laite toimii kaikenlaisiin hiuksiin ja kesyttää yhtä lailla kiharat kuin luonnostaan suoremmatkin hiukset. Saat helposti ja nopeasti luotua hiuksiisi haluttua sileyttä ja kaunista kiiltoa. Päivität kätevästi tukkalookkisi uusiin ulottuvuuksiin hetkessä laadukkailla välineillä. Lyhyemmille hiuksille on myös olemassa omanlaisiaan, esimerkiksi lyhempiä, rautoja hiusten suoristamiseen. Automaattinen virrankatkaisu tietyn käyttöajan jälkeen on mitä mainioin suoristusraudan käyttöön turvallisuutta lisäävä ominaisuus. Lämpötilan säätelyväli on hyvä tarkistaa tuotekuvauksesta ennen tuotteen tilaamista.

Suoristimia on tarjolla lukuisissa väreissä, malleissa sekä hintakategorioissa, joten vaativampikin shoppailija löytää sen juuri itselleen täydellisimmän version. Käteviä matkakokoja on myös tarjolla, jolloin saat hiustenpiippaajasi mahtumaan helpommin mukaan matkalle. Muihinkin haluttuihin ominaisuuksiin, kuten raudan lämpenemisnopeuteen sekä sen valmistusmateriaaleihin, kannattaa kiinnittää huomiota suoristinta ostettaessa. Lämpölevyt voivat olla tasalämpöisiä, jolloin niiden kuumuus pysyy tasaisena. Levyjen materiaalissa on voitu käyttää esimerkiksi titaania sähköisyyttä vastaan, keraamisia pinnoitteita tai turmaliinia, joka pinnoitteena kohtelee hiuksia hellävaraisesti. Levyissä voi olla vaikkapa manteli, arganöljy tai kreatiinipinnoite. Suoristimissa on käytetty monenlaisia tekniikoita ja ne voivat muun muassa vapauttaa vesihöyryä käytön aikana, joka lisää niiden tehokkuutta ja hellävaraisuutta hiuksiasi kohtaan.

hairstraighteners outlet 3 CM

Suoristimet netistä hulppeista valikoimista tyrmäävään hintaan

Kun ostat suoristimesi netistä, on nähtävilläsi välittömästi erittäin kattava valikoima näitä ihania hiustenpiippaajia. Ne ovat ovat tulleet jäädäkseen ja niiden tekniikka kehittyy hämmästyttävällä nopeudella. Lukemalla Outlet-verkkokauppamme myymien suoristimien tuotekuvatuksia, valitset omille hiuksillesi sekä omaan makuusi sen sopivimman suoristajan eri väreistä ja pituuksista. Outlet-verkkokaupassa voit kätevästi vertailla monia erilaisia suoristinvaihtoehtoja keskenään. Haluatpa sitten sykähdyttävän ruusukullan värisen tai klassisen mustan hiustenlaittajan, löydät taatusti mieleisesi suoristimet netistä Lounge by Zalandolta ja vieläpä ilahduttavaan tarjoushintaan. Suosittuja tuotemerkkejä suoristimien kategoriassa ovat esimerkiksi Remington, OBH Nordica, GHD, Dyson ja BaByliss.

Kannattaa myös testailla erilaisia suoristimia, kun siihen on mahdollisuus, sillä niiden käyttäjäkokemuksen välillä on merkittäviä eroja. Hiustensuoristustekniikoista ja rautojen materiaaleista osa sopii paremmin hiuksillesi kuin toiset. Hiusten sileydessä ja kiillossa on myös hämmästyttävä ero erilaisten rautojen käytön jälkeen. Haluatpa sitten laittaa tukkasi kuntoon tavallista toimistomaanantaita varten tai elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin, sujuu tämä kaikki vaivattomasti uusimpia rautojen suoristustekniikoita hyödyntäen. Muistathan lisätä myös lämpösuoja-ainetta hiuksiin, kun aikeenasi on suoristimen käyttö, sillä koskaan et voi olla hiuksiasi kohtaan liian hellävarainen.

Hiusten suoristimet helpottamaan arkeasi ja kruunaamaan juhlatunnelman

  • Lounge by Zalandolla isket kyntesi uusimpiin hiusten suoristimien tekniikan innovaatioihin, vaikka jo tänään jopa 75%* alehintaan.
  • Mikäli kaipaat itsellesi uutta huolitellumpaa ilmettä lisävolyymin, kiharoiden, laineiden tai ihan vaan suoran upeasti kiiltävän tukan muodossa, ovat hiusten suoristimet sinulle juuri oikea valinta.
  • Liity Outlet-verkkokaupan asiakkaaksi, jotta saat uutiskirjeet sähköpostiisi ja saat ensimmäisten asiakkaiden joukossa tuoreimmat tarjouksemme suoristajista, muodista sekä muista itsellesi tärkeistä kodin ja asumisen tavaroista.

Nosta itsetuntosi uusiin korkeuksiin laittamalla hiuksesi jälleen järjestykseen hiustensuoristinmarkkinoiden uusimmilla innovaatioilla. Löydä uusi lempilaitteesi hiusten laittamiseen Outlet-verkkokaupan laajasta valikoimasta ja näin nautit jo pian uudesta huolitellusta hiustyylistä Loihdi taikoja tukkaasi kotioloissa kätevästi ja edullisesti.