Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Masai alennuksessa

Tanskalainen Masai suunnittelee kestäviä, imartelevia ja mukavia vaatteita kaikenlaisille naisille. Brändi imee inspiraatiota avoimin mielin taiteesta ja se näkyykin kankaiden ihanissa printeissä sekä herkullisissa väreissä.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Masai: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Harkiten suunnitellut Masai-vaatteet ovat paljon muutakin kuin jotain sopivankokoista päällepantavaa. Niissä on helppo tuntea itsensä vapaaksi, voittamattomaksi ja itsevarmaksi. Ne kun on tehty korostamaan parhaita puoliasi. Tutustu niihin sekä yli 2500 muun merkin tuotteisiin ja tilaa suosikkisi Lounge by Zalandon asiakkaana edullisemmin.

masai_outlet_2_CM

Persoonalliset Masai-mekot ja -tunikat täydentävät tyyliäsi 

Mekko tai tunika on aina varma valinta niin toimistolle, treffeille kuin vaikkapa arkipäivänkin viettoon ihan vain kotosalla. Kauniisti laskostuva kangas soljuu nätisti kehon muotojen mukaisesti ja saa olon tuntumaan keveältä. Kesällä ei tarvitse hiukoilla tiukoissa farkuissa, vaan kaupungin halki voi tanssahdella matkalla töihin vapaan liikkuvuuden tarjoavan helman liehuessa näyttävästi. Talvella mekon voi yhdistää lämpimiin sukkahousuihin ja tyylikkäisiin talvisaappaisiin vaikkapa pikkujouluihin suunnatessa. Jokaisen tyylikkään naisen vaatekaapista tulisi siis löytyä ainakin yksi – tai miksei useampikin – mekko, jossa on helppo tuntea olonsa kauniiksi.  

Masain mekot ja tunikat ovat juurikin tällaisia monikäyttöisiä sekä miellyttäviä pukea. Hengittävät ja kauniit kankaat kestävät vauhdikkaan menon ja suojaavat ihoa auringolta. Rennostakin mekosta voi esimerkiksi vyön, näyttävien korujen, tyylikkäiden korkokenkien tai muiden asusteiden avulla tehdä kylliksi näyttävän hieman virallisempiin iltamiin. Myös kotivaatteeksi mielletyt tunikat voi yhdistää vaikkapa jakkuun tai suoriin housuihin ja näin luoda hieman toisenlaisen edustusasun. Toisaalta taas näyttäväkin suora mekko sopii kesäpäivään, kun jalkoihin sujauttaa aamulla korkokenkien sijaan tennarit tai sandaalit. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät erilaiset tanskalaismerkin mekot ja tunikat, jotka mukautuvat monenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin!

masai_outlet_3_CM

Värikkäät Masai-vaatteet piristävät silmää sekä päivää

Tämä brändi suunnittelee monenlaisia vaatteita. Sekä yksivärisiä ja yksinkertaisia, mutta ei missään nimessä yksitoikkoisia että erilaisilla väreillä leikitteleviä kirjavia kokonaisuuksia. On erilaisia kirkkaita sävyjä, raitoja, kukkakuoseja sekä monenkirjavia muotoja. Ylleen voi vetää niin säväyttävää sinistä, hehkuvaa punaista kuin elävää keltaistakin. Voit halutessasi myös yhdistää vaikkapa yksinkertaisemman yläosan räväkämpään alaosaan – tai päinvastoin – ja näin luoda mitä mielenkiintoisempia asukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin.

Brändin vaatteet ovat tunnettu kauniiden kuosien ja värien lisäksi myös kestävyydestään. Niiden valmistukseen on käytetty materiaaleja, jotka sietävät kovempaakin kulutusta ja joustavat mukavasti liikkuessasi. Niissä jaksaa siis helposti viettää pidemmänkin päivän, eivätkä ne pidättele menoasi, vaikka pistäisit tanssiksi kesken kiireiden. Tarjolla on myös eri paksuisista materiaaleista valmistettuja vaatteita, jotka pitävät lämpimänä purevallakin pakkasella. Neule ja pitkä talvitakki varmistavat, ettei viima pääse ihon alle. Pitkien housujen alle voi tarvittaessa pukea vaikkapa sukkahousut ja kaulaan kietaista kaulahuivin, kun ilmat viilenevät. Unohda siis hiertävät saumat, ensimmäisessä pesussa muotonsa menettävät materiaalit sekä vaatteet, joita ei ole suunniteltu osaksi Pohjoismaalaista vaatekaappia ja tule tutustumaan Masain valikoimaan. Lounge by Zalandon asiakkaana voit pohtia vaihtoehtoja rauhassa kotisohvalta käsin ja hyödyntää tuntuvia alennuksia vaatteita tilatessasi! 

Masain outlet online – tee upeita löytöjä!

Lounge by Zalandon asiakkaana voit tilata Masain vaatteet sekä monenlaiset muut merkkituotteet edullisemmin - hyödyntäen jopa 75% alennuksia tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Liittyminen on nopeaa, helppoa, täysin ilmaista, ei sido sinua ostoon ja sen myötä pääset nauttimaan lähes päivittäisistä erikoistarjouksista. Tarjolla on yli 2500 eri merkin tuotteita, jotka voi tilata nopealla kuljetuksella ja palauttaa halutessasi ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Vältä siis kassajonot ryhtymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi.