Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Holzweiler alennuksessa

Holzweiler on norjalainen brändi jonka tuotteista löytyy klassisia siluetteja, yllättäviä yksityiskohtia sekä pohjoismaista selkeyttä. Laatu on Holzweilerille tärkeää – vaatteet ja asusteet on tehty kestämään. Katsasta mitä outletissa on tänään tarjolla!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Holzweiler: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando on verkko-outlet, jonka jäsenenä voit tehdä upeita löytyjä poikkeuksellisin ale-hinnoin. Valikoiman helmiin kuuluu oslolaisbrändi Holzweiler, joka on skandimuodin kärkikastia. Liuty nyt ja katsasta mitä päivittäin vaihtuvasta outlet-valikoimasta löytyy tänään!

holzweiler_outlet_2_CM

Uudista tyyliäsi hiljaisen muodin hengessä tekemällä outlet-löytöjä

Ekologisuus ja hiljainen muoti ovat trendikäs tapa tarkastella tyyliä ja pukeutumista. Hiljaisessa muodissa panostetaan vaatteisiin, joiden tarkoitus on pysyä matkassasi pitkään. Kestävää muotia voi toteuttaa niin valitsemalla merkkejä, jotka panostavat ekologisuuteen, mutta myös valikoimalla tarkkaan, mitä vaatteita ostaa. Holzweiler kuuluu juuri niihin merkkeihin, joka inspiroi luomaan täydellisen minimalistin kapselivaatekaapin, jossa jokainen vaate on tarkkaan harkittu.

Hiljaiseen muotiin kuuluu myös tarkka harkinta, jota kannattaa käyttää myös shoppaillessa tuotteita outletissamme. Nettioutlet voi kuitenkin olla juuri se mahdollisuus löytää se täydellinen vaate, josta olet haaveillut tai jota et vielä tiennyt tarvitsevasi – alennettu hinta on bonusta.

Oslossa päämajaansa pitävä Holzweiler luo ajattoman tyylikästä muoti – merkin vaatteet kestävät aikaa ja katseita. Näistä vaatteista tulee niitä suosikkivaatteitasi, joihin luotat tilanteessa kuin tilanteessa. Holzweiler haluaa luoda vaatteita ja tuotteita, jotka pysyvät matkassasi pitkään ja joista tulee merkityksellisiä kantajalleen vielä vuosiakin eteenpäin. Se luo muodin ajattomia klassikoita, joita on myös helppo yhdistellä ja muuntaa tilanteesta toiseen.

Minimalistin tärpit Holzweilerin nettioutletin valikoimasta

Korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista valmistetut neuleet kuuluvat outletin suosikkitärppeihin. Kauniit villapaidat ja neuleliivit mohair-villa-sekoitteesta kuuluvat alen kultakimpaleisiin. Ne ovat ihanan pehmeitä yllä ja näyttävät hienostuneilta farkkujen tai hameen kanssa yhdisteltynä. Liivit ovat trendikkäitä ja niitä voi kerrostaa kauniisti niin T-paidan, skarpin kauluspaidan kuin pitkähihaisen neulepuseron ylle. Kerrostaminen on oivallinen tapa yhdistellä samaa vaatetta eri tavoilla ja luoda siirtymäajan asukokonaisuuksia, esim. kesästä syksyyn.

Untuvatakki ja kumisaappaat. Koiransään tyylikäs yhdistelmä. Brändin muhkeat ja erittäin tyylikkäät talvitakit kuuluvat ale-löytöihin, joihin kannattaa panostaa. Lämmin untuvatakki on ihanan muhkea ja trendikäs, ja erittäin hyvä sijoitus. Ehkäpä yhdistät takin vielä muodikkaisiin kaupunkikumppareihin. Viking-kumisaappaiden kanssa yhteistyössä tehdyt kumisaappaat ovat modernit ja trendsettereiden suosimat.

Unisex-muoti on huipputrendikästä ja suosittua skandimuodin parissa toimivien brändien kokoelmissa. Myös tämän suosikkimerkin valikoimasta löytyy trendikkäitä unisex-vaatteita rentoon tyyliin. Erilaiset collegehousut- ja paidat sekä hupparit kuuluvat merkin ydinosaamiseen. Emobrändin alla toimiva nuorekas ja premium-katumuotia hehkuva Hanger-brändin mallisto tarjoaa juuri rentoon makuun hyvännäköisiä paitoja raidoilla tai raikkaan kirkkaissa väreissä.

holzweiler_outlet_3_CM

Oslolaismerkki panostaa kestävään muotiin

Perheyrityksenä toimiva muotitalo inspiroituu taiteesta, musiikista, luonnosta ja tarkkailee uteliaasta ympäröivää maailmaa etenkin nykykulttuuria. Se onkin tehnyt useita yhteistyömallistoja kiinnostavien taitelijoiden ja artistien kanssa – Munch-museon, runoilija Alexander Fallon, neulevaatemerkki Skappelin, joogabrändi Run & Relaxin sekä taiteilija Ali Gallefossin, vain muutama mainittuna. Luovuus on ehtymätöntä tämän brändin mallistoissa.

Brändin ytimessä näkyy käsityöperinteiden suuri arvostus, ja jokainen vaate suunnitellaan tarkkaan harkiten ja huolellisesti. Merkki panostaa suunnittelussaan korkealaatuisiin materiaaleihin. Se valikoi jokaisen käyttämänsä kankaan tarkkaan ja harkiten, jotta ne kestäisivät sekä käyttöä ei pesukertoja. Brändi pyrkii käyttämään yhä kestävämpiä materiaaleja, kuten luomupuuvillaa, kierrätettyä villaa, jota se käyttää huiveissaan, polyesteriä ja nailonia sekä untuvatakeissaan RDS-stadardin untuvaa.

Kestävä ajattelutapa on merkin toiminnan ytimessä. Merkin muodissa se näkyy koko suunnittelu- ja valmistusprosessissa. Brändin pyrkii vähentämään muovin käyttöä, käyttämään kestävämpiä ja kierrätysmateriaaleja sekä luomaan pitkäikäiset ja syvät suhteet kaikkiin yhteistyökumppaneihin valmistusprosessissa.

Yhdistele outletin ale-aarteita monipuolisesti

Inspiroidu merkin muodista, joka tarjoilee niin klassisia siluetteja, yllättäviä yksityiskohtia kuin skandinaavista selkeyttä. Brändin mallistot henkivät pehmeää luonnollisuutta, joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin tyyleihin.

Vaatteita kannattaa valita harkiten ja huolella myös omaan vaatekaappiin, niin että jokaisella vaatteella on todellista merkitystä. Onnistunut outlet-löytö palvelee pitkään ja on yhdisteltävissä monipuolisesti jo omistamiisi vaatteisiin.

Kun rekisteröidyt Lounge by Zalando -outletin jäseneksi, sinulle aukeavat mahdollisuudet tehdä upeita löytöjä poikkeuksellisiin alennettuihin hintoihin. Klubin jäsenille suunnitellut ale- ja tarjouskampanjat kestävät aina tietyn aikaa ja ostoksesi varataan ostoskoriisi vain 20 minuutin ajaksi, jonka jälkeen ne vapautuvat myös muille shoppailijoille. Verkko-outletin huikean laaja valikoima kuitenkin takaa, että voit aina tehdä uusia ihania löytöjä.