Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Rukka alennuksessa

Rukka on suomalaisten ajaton suosikkibrändi. Outletista löydät Rukan korkealaatuisia ulkoilu- ja urheilutuotteita koko perheelle. Nappaa omaksesi vaikka ikoninen Rukka-takki tai tee löytöjä brändin sporttisesta vaatevalikoimasta.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Rukka: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Rukka on huippulaadukkaiden urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden valmistaja. Löydä brändin korkeatasoiset tuotteet reiluilla alennuksilla Lounge by Zalando -outletista. Liity ilmaiseksi ja nauti monipuolisesta pika-alennusten tarjonnasta, joka kattaa kaikenlaisia vaatteita, asusteita ja lifestyle-tuotteita.

rukka_outlet_2_CM

Rukka-ale tarjoaa huipputason ulkoilutuotteita

Rukan taustalla on pitkä historia, ja se on pääosin urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin toimintansa perustava yritys. Jo vuonna 1950 toimintansa aloittaneen brändin tuotteita myydään kymmenissä maissa ympäri maailman. Vaatemerkin huippulaatuiset lajikohtaiset treenivaatteet, sekä arkiseen ulkoiluun soveltuvat tuotteet ovat aktiivisen liikkujan ykkösvalinta.

Brändin tuotteissa on keskitytty erityisesti äärimmäisen tiukat laatustandardit täyttävään viimeistelyyn, loistavaan säänkestoon sekä aktiivista liikkumista mahdollistavaan toimivuuteen. Yhtä lailla arkikäyttäjät kuin myös vaativat ammattilaisetkin voivat lajista riippumatta luottaa merkin valmistamiin tuotteisiin. Lajikohtaisia tuotteita voit Lounge by Zalandon mehukkaista tarjouksista löytää muun muassa pyöräilyyn, juoksuun ja moniin talviurheilulajeihin liittyvän vaatetuksen puolelta.

Löydä monipuolinen valikoima edullisia Rukka-takkeja

Rukan takki on monessa mielessä jo käsite itsessään. Huippulaadukkaat takkimallit, kuten Rukka-anorakki, ovat jo vuosikausia olleet ulkoiluvaatteiden eliittiä. Lähtiessäsi päivä- tai iltakävelylle sinun ei tarvitse katua aktiivisuuttasi, vaikka ulkona sataisi vettä tai tuulisi navakasti. Tuulelta suojaavat ominaisuudet sekä sateenkestävyys ovat brändin takkimalleissa aivan maailmanluokkaa. Yhdistelemällä mieluisan takkimallin kanssa omaan käyttötarkoitukseesi istuvat Rukan housut, on ulkoiluvarustuksesi valmis ja voit huoletta nauttia ulkoilusta kelissä kuin kelissä.

Talvikauteen brändin valikoima tarjoaa ihanasti lämmikettä. Rukan talvitakit ja erilaiset toppatakkimallit pitävät kehosi mukavan lämpimänä kovillakin pakkasilla. Kylmimpiä kelejä varten kannattaa varustautua brändin miellyttävillä aluskerrastoilla ja pukea niiden päälle käyttötarkoituksen mukaan sopivat takki- ja housumallit monikäyttöisistä ulkoilutakeista aina lajikohtaisiin vaihtoehtoihin. Vakavasti esimerkiksi hiihtoharrastuksen ottavalle on saatavilla myös kokonaisuutena toimivat hiihtopuvut, joiden suunnittelussa on keskitytty nimenomaan hiihtoon vaadittuihin ominaisuuksiin.

Pidä itsesi lämpimänä tyylillä

Käyttömukavuutensa ja toiminnallisuutensa ansiosta brändin tuotteet palvelet sinua säässä kuin säässä. Miellyttävät vaihtoehdot löydät niin helteelle kuin pakkasellekin. Älä anna lämpötilojen tai sääolojen häiritä harjoitteluasi tai aktiivista arkeasi. Poimi Lounge by Zalandon Rukka-outletista sopivat vaatteet tuiskuun, tuuleen ja sateeseen. Esimerkiksi merkin sadetakki on pitänyt tyylinsä jo lähes yrityksen perustamisesta saakka, eikä sadekeleille juuri parempaa vaatetusta voi toivoakaan. Laajan takkien ja housujen valikoiman lisäksi brändin tuotteista löydät myös mukavasti ulkoiluvaatetuksen viimeisteleviä asusteita. Tyylikkään talviurheilutyylisi voit viimeistellä esimerkiksi komealla Rukka-pipolla.

Teknisiin ominaisuuksiin, kuten lämmöneristykseen ja kosteudenpitoon panostaminen, eivät ole vieneet brändin tuotteilta niiden tyylikkyyttä. Käytännöllisyyden lisäksi vaatemerkin tuotteet ovat ulkoasultaan erittäin muodikkaita, eikä värivaihtoehdoissakaan ole pihistelty. Klassisen keltaisen sadetakin rinnalta löydät brändin tuotteita pääosin tyylikkään yksivärisinä, mutta miellyttävän laajalla värivalikoimalla. Perinteiset valkoiset ja tummat värit sopivat monen tyyliin, mutta tarjolla on myös kauniin punaisia, luonnollisen vihreitä ja ruskeita sävyjä sekä paljon muita näyttäviä vaihtoehtoja. Pukeudu laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin, jotka mukavan istuvuuden lisäksi myös näyttävät ulospäin hyvältä.

Edullisia verkko-ostoksia ja mukavia lisäetuja

Lounge by Zalando on muotiin ja lifestyle-tuotteisiin keskittyvä outlet-verkkokauppa, jonka ytimenä on muutaman päivän kerrallaan voimassa olevat tarjouskampanjat. Erilaisiin vaateryhmiin ja brändeihin keskittyvissä alennuksissa hinnat voivat olla alennettuna jopa 75% tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna.

Useat alekampanjat, kuten Rukka outlet, tarjoavat valppaalle laadun ystävälle paljon mahdollisuuksia todellisten löytöjen tekemiseen. Päästäksesi tarjouksiin käsiksi ei sinun tarvitse kuin liittyä ilmaiseksi verkkosivujen kautta asiakkaaksi. Minkäänlaista ostopakkoa ei liittymiseen kuulu. Kaikkiin alennettuihinkin tuotteisiin kuuluu myös ostosten tekoa helpottava ilmainen 31 päivän palautusoikeus sekä mahdollisuus säädellä saapuvien uutiskirjeiden määrää omaa kiinnostuksen tasoa vastaavaksi.