Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Ray-Ban alennuksessa

Ray-Ban on aurinkolasien kulttimerkki. Tee viileän tyylikäs vaikutus kestävillä ja ajattomilla malleilla. Valikoimastamme löydät ikoniset Wayfarerit, klassiset Aviatorit ja monia muita suosikkimalleja Tutustu valikoimaan ja nappaa omasi nyt.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Ray-Ban: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Oletko haaveillut pitkään ikonisista Ray-Ban-aurinkolaseista, jotka saavat sinut erottumaan massasta? Hyödynnä ostosklubimme eksklusiiviset kampanjahinnat rekisteröitymällä Lounge by Zalando -outletiin.

rayban_outlet_2_CM

Päivitä tyylisi Ray-Banin ikonisilla aurinkolaseilla alennettuun hintaan

Ray-Ban on vaikuttanut useita vuosikymmeniä musiikin ja taiteen rajojen rikkomisessa ja ollut luomassa ikonisia hetkiä populaarikulttuurissa ja muodissa, ja siinä, kuinka elokuvatähtien tyylit ovat jättäneet jälkensä muodin historiaan. Viimeisen kahdeksan vuosikymmenen ajalta löytyy lukuisia ikonisia hetkiä, joissa Ray-Banit ovat olleet pääosassa, tai vähintäänkin merkittävässä sivuroolissa persoonallisten tähtien loistaessa upeilla tyyleillään. Ray-Ban on persoonallinen lisä kenen tahansa tyylin jatkeena. Se ei katso ikää, sukupuolta, tyyliä tai statusta.

Muodon lisäksi linssien väri on usein näyttävin katseenvangitsija. Ray-Ban valmistaa aurinkolaseja perinteisillä tummilla linsseillä mustasta kellertäviin ja harmaisiin vintage-sävyihin, alaspäin vaalenevilla gradient-linsseillä ja trendikkäillä värjätyillä linsseillä. Linssien väri voi olla tyylisi upea kiintopiste tai ehkä linssin värissä tärkeämpää sinulle on niiden oikeanlainen näkyvyys tai peittävyys. Jos haluat piiloutua tummien linssien taakse – meillä on huonoja uutisia, sillä näissä outlet-valikoiman pokissa et jää huomaamatta.

Kannattaa luottaa omaan persoonaan, kun valitsee aurinkolaseja verkossa – parhaassa tapauksessa niistä tulee elämänpituinen kumppani, joka jakaa kanssasi niin ilot kuin surut. Ray-Ban tunnetaankin erityisesti sen korkeasta laadusta, ei pelkästään coolista asenteesta. Nämä täydelliset aurinkolasit kestävät niin käyttöä kuin aikaa. Valikoimasta löytyy korkealaatuisia asetaatti- ja metallikehyksiä. Klassiset värit, kuten musta ja tortoise-kuviointi, pitävät ajattoman ilmeensä vuodesta toiseen, mutta jos toivot räväkämpää ilmettä, voit panostaa värikkäisiin kehyksiin tai värjättyihin linsseihin. Tai miten olisi kahdet pokat, nyt kun outlet ale-hintaan niitä tarjoaa – yhdet arkeen ja toiset juhlaan fiiliksen mukaan!

Poimi himotuimmat aurinkolasit edullisesti ale-outletista

Jokainen voi löytää Ray-Banin kokoelmista itselleen sopivat aurinkolasit. Malleja on vintage- ja retro-tyyleistä moderneihin tulkintoihin klassikoista ja täysin uusiin innovaatioihin muodin saralla. Halusitpa isot, pienet tai siltä väliltä, niin on hyvin todennäköistä, että löydät online outletistamme varmasti ne ainoat ja oikeat.

Aviator

Aviator on vahvan ilmeikäs malli. Rakastettujen lentäjänlasien suosio perustuu niiden monikäyttöisyyteen. Ne on alun perinkin suunniteltu kovaan käyttöön. Pilottilasit sopivat täydellisesti vesiaktiviteetteihin, auton rattiin tai muuhun aktiiviseen elämäntyyliin. Ne ovat näyttävät, sporttiset ja muotonsa puolesta sopivat monille kasvoille. Mallia valmistetaan moderneilla värjätyillä ja peilaavilla linsseillä tai klassisen tummina.

rayban_outlet_3_CM

Clubmaster

Clubmaster-aurinkolasien tunnistettava tyyli syntyy vahvasta linjasta, jonka niiden kehys ja nenäkaari muodostaa kulmille. Niiden muoto on täydellisen pehmeä mutta kulmikas yhtä aikaa. Jos etsit viileitä laseja lempifarkkujesi ja t-paidan kaveriksi, näillä luot juuri sopivasti ajankohtaista särmää. Musta ja tortoise-kuviointi takaavat lasien pitkäikäisyyden tyylin näkökulmasta.

Wayfarer

Wayfarer kuuluu brändin klassikkomalleihin. Tätä linssiparia on nähty valkokankaalla ja populaarikulttuurissa kautta vuosikymmenten aina sen lanseeraamisesta 1950-luvulta lähtien. Ikonisimpia hetkiä nähtiin kasarilla. Sen moderni ilme ei vanhene. Mallin suosio piilee ikonisen aseman lisäksi sen muodossa, joka sopii oikeastaan kaikille kasvonmalleille.

Round

Round-malli antaa sinulle mahdollisuuden ammentaa inspiraatiota tyyliisi musiikkimaailman legendoilta. Täydellisen retrot pyöreät aurinkolasit muistuttavat 1960-luvun vastakulttuureista ja ikonisista rockstarojen boheemeista tyyleistä. Metallisangoissa on samalla jotain modernia, ja ne ovat suositut hienostuneen minimalistisen unisex-tyylinsä ansiosta edelleen.

Häikäise äläkä anna häikäistä – suojaa silmäsi näyttävästi outletin löydöillä

Ray-Ban-aurinkolaseista on tullut ikoninen asuste, mutta niiden tärkein ominaisuus on kuitenkin tehokas silmien suojaaminen. Häikäisevältä auringolta suojautuminen on tarpeellista ympäri vuoden, ei vain kesällä, ja sen voi tehdä muodikkaasti, jos valitsee luottopokat tältä italialais-amerikkalaiselta brändiltä. Brändin kaikissa aurinkolaseissa on UV-suoja, mutta vahvuus vaihtelee mallien välillä. Miksipä et poimisi muutamia upeita Ray-Ban-laseja suojaamaan silmiäsi edullisemmin online-outlet-valikoimasta – bonuksena saat coolin pukeutujan leiman.

Klassiset linssit estävät 85 prosenttia näkyvästä valosta ja suurimman osan sinisestä valosta. Ympäristön värit eivät myöskään muutu niiden läpi katsoessa, joten ne tuntuvat luonnollisilta. Peilaavat linssit sopivat erityisesti veden ja lumen äärellä käytettäviksi, koska ne vähentävät häikäisyä. Värit pysyvät selkeinä ja kirkkaina.

Polarisoivat linssit ovat klassisia tehokkaammat, ja estävät jopa yli 99 prosenttia heijastuvasta valosta. Kaikki näyttää selkeämmältä ja kirkkaammalta, koska ne eliminoivat myös häikäisyä ja parantavat kontrastia.

Valitse oikeat pokat muodon ja muodin mukaan

Vastavoiman lait pätevät, kun valitset aurinkolasien muodon. Kulmikkaat kasvot saavat pehmeyttä pyöreistä malleista. Panosta kehysten yläreunaan tai häivytä vahvaa leukalinjaa kissansilmälaseilla. Vastaavasti pyöreät kasvot kaipaavat suorakulmaisia linjoja ja suhteellisen kokoisia aurinkolaseja. Pitkän kauniita kasvoja voi tasapainottaa lisäämällä laseihin leveyttä kokeilemalle esimerkiksi ylisuuria aurinkolasimalleja. Ovaalikasvoiset ovat siitä onnekkaita, että heille yleensä sopii villitkin muodot ja värit. Tärkeintä lopulta on kuitenkin oma tyyli ja voit valita juuri sellaiset aurinkolasit, jotka tuntuvat hyvältä.

Muodikkaimmat aurinkolasit ovat ne, jotka istuvat omaan tyyliisi. Olipa se sitten rento, hienostunut, boheemi tai kaikkea siltä väliltä. Lounge by Zalandon valikoimasta löydät jopa 75%* alennuksella muun muassa Ray-Banin kaltaisten ikonisten brändien aurinkolaseja. Rekisteröidy ilmaiseksi, ja ehkä löydät online-outletistamme juuri ne pokat, joita olet silmäillyt pitkään, ja vieläpä edulliseen outlet-hintaan. Ale ei kuitenkaan odota, joten kannattaa olla silmä tarkkana – suosikkisi pysyvät ostoskorissa vain 20 minuutin ajan, sitten ne vapautuvat muille muodinnälkäisille.