Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Champion alennuksessa

Champion on brändi sinulle, joka haluat toiminnallista sporttimuotia arkeen ja urheiluun. Nosta suorituskykyäsi urheiluun suunnitelluilla vaatteilla ja asusteilla tai lisää arkityyliisi ripaus sporttisuutta. Champion vaatettaa sinut sekä urheilutähdet!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Champion: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalandolta löydät Championin trendikkäitä vaatteita ja kenkiä jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna. Liity outletin jäseneksi, ja pääset syväluotaamaan Championin sporttista alevalikoimaa!

CHAMPION-OUTLET SISÄLTÄÄ SPORTTITYYLIÄ JA UPEAA KATUMUOTIA

Champion on syventynyt miellyttäviin urheiluvaatteisiin perinpohjaisesti. Sen tietotaito juontaa juurensa collegevaatteiden syntyhistoriaan saakka. Vaatteet ovat valloittaneet NBA:n Dream Team-pelaajia ja päätyneet 80- ja 90-luvuilla hip-hop ja punk-piirien rentoihin asukokonaisuuksiin. Tästä hypätäänkin suoraan nykyaikaan, sillä vuosikymmenten trendit ovat valuttaneet vahvoja virikkeitä moderniin tyyliin. Brändin kuuluisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat mm. digiyrittäjä Chiara Ferragni ja originelli huippusuunnittelija Rick Owens.

Jos tarvitset arkivaatteita huolettomaan menoon, katso outletin valikoimaa. Nopeasti kuivuvat ja joustavat urheiluasut ovat aktiivisten urheilijoiden suosikkeja. Voit lähteä virtaviivaisessa verryttelypuvussa juoksulenkille, mutta verryttelytakkia ja -housuja kannattaa yhdistää myös katutyyliin. Linjakkaat leikkaukset on suunniteltu vaativiin lajeihin, kuitenkin ne säväyttävät yhtä hyvin kuntoilijan vapaa-aikaa. Brändillä on istuvia toppeja, housuja ja kenkiä, joista saa hyvännäköisen kokonaisuuden esimerkiksi koripalloon. Ulkoiluvaatteissa on keveitä ja muhkeita takkeja, joissa ulkoilu sujuu joka säällä. Lämmin takki ja rouheapohjaiset vaelluskengät näyttävät hyvältä kaupungilla. Samalla takilla voit tietysti suunnata vaikka viikonlopun vaellusreitille.

champion_outlet_2_CM

Outletin alehintaiset sporttivaatteet seuraavat viimeisiä trendejä, siksi brändin vaatteissa viihdytään myös toimistossa. Yhdistelyn iloa ei tarvitse hillitä näiden tuotteiden kohdalla. Urheilumerkin vaatteissa, asusteissa ja jalkineissa on selkeä tyyli, joka toimii yhtä hyvin viileissä kuin villeissäkin asukokonaisuuksissa. Kontrasteilla koristellut vaatteet sulautuvat suosiollisesti esimerkiksi minimalistiseen kokonaisuuteen. Hillitystä ulkoasusta nousee esille brändin tuttu logo, joka näyttelee oman roolinsa jokaisessa tuotteessa. Se esiintyy välillä suurena tai pienenä tekstinä, toisinaan se pysyttelee pelkkänä C-kirjaimena.

TUTKI TRENDEJÄ JA LÖYDÄ CHAMPION-KLASSIKOITA ALEHINTAAN

Championin ikoninen huppari on erityisen järeä klassikko, mutta samaan aikaan myös ajankohtainen muotivaate. Hupulla varustettu collegepaita suunniteltiin alun perin urheilijoiden lämmittelyasuksi – nykyään sen upeannäköiset uusintaversiot lämmittävät myös huoletonta huippumuotia. Siihen on lisätty mm. vetoketjuja, kengurutaskuja tai väripilkkuina hohtavia printtejä ja sloganeita. Hupparin seuraan sopii melkein mikä alaosa tahansa. Voit rakentaa haluamasi siluetin leveillä tai kapeilla lahkeilla, korostaa sitä korkokengillä tai paksupohjaisilla nilkkureilla. Vaihtoehtona voivat luonnollisesti olla myös iki-trendikkäät tennarit.

Mielikuvituksen käyttö pukeutumisessa piristää katukuvaa ja värittää toimiston arkea. Unisex-design valloittaa ja vapauttaa totuttujen ajatuskuvioiden kahleista – olipa suosikkityylisi sitten minimalistinen tai runsaasti rönsyilevä. Voit toteuttaa sitä yhtä hyvin oversize-istuvuudella kuin napakalla siluetillakin. Yhtenäinen college-asu on villinnyt muoti-ihmiset. Saatat pitää lähes kulmikkuutta tavoittelevasta selkeästä ilmeestä, tai kietoutua pehmeään college-kankaiseen kokopukuun. Asun univormumaisuutta voi rikkoa vaikka päähineillä, huiveilla ja laukuilla.

Huippumuodikkailla pipoilla tehostetaan pukeutumista luovasti. Ellet ole pipotyyppiä, Championin logoa on leimattu myös hyvännäköisiin lippalakkeihin. Brändin erikokoiset olkalaukut ovat saaneet pintaansa sileää kangasta ja reiluja kantohihnoja. Niissä on näppäriä pikkulaukkuja pikkutavaroille ja suurempaa volyymia kunnon kaupunkikierrokselle. Klassinen vyölaukku on palannut vapauttamaan kaupunkilaisten kädet. Sinne uppoavat avaimet ja puhelimet pyörälenkin ajaksi.

champion_outlet_3_CM

Etsi alesta ideoita ja tuo oma persoonasi esille yhdistelemällä hyvännäköisiä urheiluvaatteita arkipäivän asiatyyliin tai iltamenoihin. Shoppailuklubista kannattaa poimia vaatteita ja asusteita, joissa parhaiten viihtyy. Leikittele sellaisilla väreillä ja yksityiskohdilla, jotka tuntuvat omilta. Jos olet uskaltanut ihailla jotakin väriä vain muiden yllä, se voi kyllä ihan hyvin olla myös sinun värisi!

Sporttihenkiset alusvaatteet toimivat joogavenytyksissä ja kuntosalilla. Ne antavat mukavuutta arkisiin askareisiin töissä ja kotona. Myös sporttiset trikoot, legginsit ja collegehousut ovat vaivihkaa asettuneet jokapäiväiseen oleskeluun. Urheilullisuus ei enää ole yllätys, mutta nyt joustavat kankaat ovat ujuttautuneet myös esimerkiksi militari-tyylin inspiroimiin cargo-housuihin.

CHAMPION-OUTLETISSA ON KESTÄVÄÄ URHEILUMUOTIA

Tutkiskele alen vaatteita ja asusteita kriittisellä katseella, kestääkö valintasi aikaa? Vaatteiden monikäyttöisyys on eräs Championin suunnittelun valteista. Simppeliksi hiottu sporttityyli virkistyy hetkessä näyttävistä asusteista ja muuntautuu erilaisiin käyttötilanteisiin helposti. Esimerkiksi yksinkertainen T-paita istuu biletyyliin halkiolla varustetun hameen kanssa. Tai jos sinua kiehtovat siistit ruutuhousut, ne saavat modernin hupparin seurassa ansaitsemaansa huomiota.

Vaatebrändit ovat heränneet huolehtimaan luonnosta. Esimerkiksi Championin ROCHESTER 1919 ECO FUTURE-vaatteissa on luomupuuvillaa. Jos haluat tehdä ekologisempia ostoksia, silmäile sivustolla vihreitä Kestävä kehitys-merkkejä. Merkit kertovat lisää valmistuksen ja materiaalin eteen tehdyistä paremmista valinnoista.

TAVOITA LOUNGE BY ZALANDON CHAMPION-ALE REKISTERÖITYMÄLLÄ

Design-outletissa on sinulle alehintaisia ihanuuksia ja eksklusiivisia diilejä. Seuraamalla tuotevalikoiman huippumerkkejä, saat vaatekaappiisi tyylikkäitä asukokonaisuuksia edullisesti. Kirjaudu vain sisään, niin pääset heti tutustumaan käynnissä oleviin tarjouskampanjoihin, joista voit löytää Championin suosikkituotteita. Valitse ensin suosikkisi ostoskoriin, jossa ne pysyvät 20 minuuttia. Klikkaa ne itsellesi, jos tahdot omistaa ne.